Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod popoBA 08 Mar 2011 18:33

urcite myslis ze sa body delia aj ked nehras? sak dealt rakeback na FTP zmenili na contributed pokial viem

ale zasa som nepil takze sa mozem aj mylit
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod pokpleja 08 Mar 2011 18:54

popoBA napísal:urcite myslis ze sa body delia aj ked nehras? sak dealt rakeback na FTP zmenili na contributed pokial viem

ale zasa som nepil takze sa mozem aj mylit

rakeback je weight contributed, ale full tilt points su stale dealt ;)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Mareccc1 09 Mar 2011 07:41

kupovali ste niekedy nieco z iron man storu? vcera som kupil ten security key a uz je to viac ako 24h a nedoslo mi ziadne potvrdenie ani email ani nic.. ale medals spokojne odisli..
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod Divoch 09 Mar 2011 09:40

Zdravim,neviete preco sa mi neukladaju poznamky o hracoch? treba ten klient vypinat nejak specialne alebo fakt neviem,ulozim si poznamku na hraca, na druhy den ho stretem a nema ziadnu note :/
Divoch

Poďakoval/li: 25 krát/0 krát

Odoslaťod haman 09 Mar 2011 12:39

Divoch napísal:Zdravim,neviete preco sa mi neukladaju poznamky o hracoch? treba ten klient vypinat nejak specialne alebo fakt neviem,ulozim si poznamku na hraca, na druhy den ho stretem a nema ziadnu note :/

Full Tilt defaultne (aspon na XP) uklada notes do svojho install diru:

"C:\Program Files\Full Tilt Poker\tvoj_nick.xml"

Skontroluj si, ci ti ten subor vznika, ak nie, nemas prava na ten adresar alebo co. Ak tam ten subor je a nemeni velkost, tak asi nemas prava.

Ked tam ten subor je, skus ho otvorit v Internet Exploreri - malo by ti ukazat jeho obsah, mozno trosku divne, ale mal by si z toho pochopit, ci ti tam nove notes pribudli alebo nie.

Robis na kompe s admin pravami? Ak nie, skus spustit Full Tilt ako admin. rightclick na odkaz a vyber Run as / Spustit ako.

Za tento príspevok od haman poďakovali :
Divoch
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod vlk25 09 Mar 2011 17:47

Práve som umýselne bustol moj ucet na full tilte pretože som zistil že ak sa regnem cez stranku ziadny rakeback nedostanem.. Chcem si tam zalozit novy ucet preto by som sa chcel spytat cez aku stranku sa mam registrovat, cítal som ze sa to oplati cez tuto stranku http://www.raketherake.com/ ... je to tak ci je to jedno a vsade mam rovnaky bonus ?
vlk25

Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 09 Mar 2011 17:58

vlk25 napísal:Práve som umýselne bustol moj ucet na full tilte pretože som zistil že ak sa regnem cez stranku ziadny rakeback nedostanem.. Chcem si tam zalozit novy ucet preto by som sa chcel spytat cez aku stranku sa mam registrovat, cítal som ze sa to oplati cez tuto stranku http://www.raketherake.com/ ... je to tak ci je to jedno a vsade mam rovnaky bonus ?

Neviem cez ktoru stranku ked sa regnes a nahras urcity pocet bodov dostanes HM zadarmo...Chalani co budu vediet viac, urcite napisu :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod vlk25 09 Mar 2011 18:00

o tom viem, cez officialnu stranku HM ale mne ide o $$$$ :)
vlk25

Odoslaťod Chlpo1989 09 Mar 2011 18:14

vlk25 napísal:o tom viem, cez officialnu stranku HM ale mne ide o $$$$ :)

Zda sa mi, ze dostanes aj RB aj HM...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod vlk25 09 Mar 2011 18:22

Mam pokertracker 3 som snim spokojny lebo funguje aj na macoch.... teraz este vymysliet prezívku novu :D niečo ako isildur2 už asi nebude volné či ? :lol2:
vlk25

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!