[SNG] 5,5$ 27man early - 3barell bluff

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod haman 09 Mar 2011 22:21

najprv sumar: slubujem, ze uz nebudem otvarat J7s v lvl2.

A_Rimmer napísal:Fold PF samozrejme. Ale inak zahrate zle z oboch stran. Po calle tvojho cbetu si to na turne mal urcite vzdat.

Je fakt, ze ked zaplatil AK na flope, tak ho zaplati aj na turne. mal som turn checknut behind, ale zas, prezradil by som sa, ze nic nemam.
A_Rimmer napísal:Allin na rivri casto ludia beru skor ako weak hand (missed draw alebo tak nieco), mozno by ti paradoxne zahodil, keby si dal
nejaky 1/2 potu bet este aj na rivri, lebo by to skor vyzeralo ze valuebetujes.

jo, toto bola okrem foldu preflop dalsia chyba, ten allin vyzeral ako bluff. Dufam, ze s nim odohram este nejake ruky, aby som zistil, ci to bol z jeho strany dobry read, alebo calling station call.
7castle napísal:Fold pre, ale ked uz si kreativny tak fakt nechapem naco betujes flop, sak drz pot maly a cakaj na gutshot alebo nejaku inu haluz...

keby to bolo multiway, tak sa snazim ten gutshot trafit co najlacnejsie, resp. to foldnut, keby niekto vyrazne betoval. Ale takto 1 on 1 som sa ho proste rozhodol vyblufovat. Ano, nebudem to v lvl 2 otvarat taketo ruky, dufam, ze si to zapamatam.
tucniak napísal:ono treba aj uvazovat nad texturou boardu, barelovat tak ukazkovu tehlu ako tamten turn a dufat ze to superom pohne nie je asi uplne najstastnejsie :)

Ukazkova tehla by bola srdcova dvojka, nie? ;) Ale preco by som nemal barellovat turn, preco mu mam dat kartu zadarmo? Ked checknem turn, tak prezradim, ze nic nemam, nie?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!