Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
cardrunners.com Dostanes normalne rakeback, po nahrati tusim 2k bodov dostanes normalne plnu verziu HEM + 3 mesiace premium account na CR, a aj neskor ked nahras urcity pocet bodov kazdy mesiac, tak mas niekolko dni free premium na CR
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Takže ak som spravne pochopil viac ako 27% nieje možné nikde získať a všade je to o tom istom ? + na cardrunner dostanem konto s náučnými videami ?
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Otazka zni, budes si zakladat novy acc i s novymi udaji o kreditce, ci bance?
odpoved ANO
nejlepsi deal ti nabidnou cardrunners.com, plus zvaz jeste prihlaseni se pres nekoho do reffer a friend programu (dostanec dalsich 115 dolacku) -- Pozor pokud vyuzijes reffer a friend tak te prvne musi "pritel" zadat do systemu.
odpoved NE
jedina moznost je vyjednat si rakeback primo pres F****Tilt (http://www.raketherake.com), protoze novy acc ti zalozit sice pujde, ale pozdeji by ti ho blokli.
Tak jako tak nemuzes mit nikdy vyssi rakeback jak 27% , protoze to proste smlouvy neumoznuji (da se dostat na mnohem vyssi procenta, ale pres FPP, academy, iron man a black card).
odpoved ANO
nejlepsi deal ti nabidnou cardrunners.com, plus zvaz jeste prihlaseni se pres nekoho do reffer a friend programu (dostanec dalsich 115 dolacku) -- Pozor pokud vyuzijes reffer a friend tak te prvne musi "pritel" zadat do systemu.
odpoved NE
jedina moznost je vyjednat si rakeback primo pres F****Tilt (http://www.raketherake.com), protoze novy acc ti zalozit sice pujde, ale pozdeji by ti ho blokli.
Tak jako tak nemuzes mit nikdy vyssi rakeback jak 27% , protoze to proste smlouvy neumoznuji (da se dostat na mnohem vyssi procenta, ale pres FPP, academy, iron man a black card).
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
co odporucate vy ? mam este jednu kreditku lenze neviem ci im nebude vadit rovnake meno a adresu
- vlk25
Pokud bude platebni karta na stejne udaje, tak to fungovat nebude.
Jedina moznost je pouzit kreditku a udaje nekohojo jineho, trebas rodicu, sourozencu. Pokud nebudes chtit hrat live event kvaldy, popripade se proslavit jako nosebleed hrac (i kdyz tam by ti to asi odpustili:D).
Ono obecne, pokud jim budes produkovat brutalni rake, tak se vzdycky da dohodnout (vsichni jsou si rovni, jen ti s velkym rakem jsou si rovnejsi).
Jedina moznost je pouzit kreditku a udaje nekohojo jineho, trebas rodicu, sourozencu. Pokud nebudes chtit hrat live event kvaldy, popripade se proslavit jako nosebleed hrac (i kdyz tam by ti to asi odpustili:D).
Ono obecne, pokud jim budes produkovat brutalni rake, tak se vzdycky da dohodnout (vsichni jsou si rovni, jen ti s velkym rakem jsou si rovnejsi).
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Kedze nemam v rodine nikoho s embosovanou kreditou ( ja mam dve ) tak bude asi najrozumnejšie im napisat mail a vyziadat rakeback 27% ? je to reálne ?
Alebo ma potom ešte napadlo puzivat moneybookers.com cez to by to malo fungovat ci ?
Alebo ma potom ešte napadlo puzivat moneybookers.com cez to by to malo fungovat ci ?
- vlk25
vlk25 napísal:Alebo ma potom ešte napadlo puzivat moneybookers.com cez to by to malo fungovat ci ?
Aj MB account musis prepojit s kreditkou (pricom sa musia zhodovat udaje na MB a na kreditke) a ked chcez depositnut do herne cez MB, tak aj v herni musis mat rovnake udaje, ako na MB. Cize v konecnom dosledku je od teba vyzadovane, aby si mal rovnake udaje vo vsetkych troch accountoch.
A je jedno, ci peniaze vlozis cez MB alebo kreditku - tak ci tak budes musiet mat nakoniec vytvorene 2 ucty v herni s rovnakymi udajmi.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
a mate niekto skusenosti s tym ze by som ich teraz poziadal o rakeback ? je iste ze ho dostanem ci ani nie ?
- vlk25
vlk25 napísal:a mate niekto skusenosti s tym ze by som ich teraz poziadal o rakeback ? je iste ze ho dostanem ci ani nie ?
Ucet si si nemal rusit, resp. nwm ako si to predstavujes ze si zrusil ucet...
Ak si nan nevkladal peniaze skus napisat na support a oni ti ho pradepodobne zrusia...
A rakeback mozes ziskat aj na uz existujuci ucet - stranka http://www.rakebackpros.com/
Tam sa regnes a do kolonky das ze uz mas ucet na FTP a oni ti odpisu ci ti rakeback schvalia ci nie
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Nič som nezrušil, len som bustol... Dakujem za link už som sa registroval a čakam na vyjadrenie.. Ako dlho ste asi čakali ?
Inak funguje na FTP niečo ako že ked hernu odporucim kamaratovi tak dostanem nejaku proviziu ?
Inak funguje na FTP niečo ako že ked hernu odporucim kamaratovi tak dostanem nejaku proviziu ?
- vlk25
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.