Filmy a Serialy

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Filmy a Serialy

Odoslaťod Chlpo1989 10 Mar 2011 22:48

maxton napísal:zhanam jeden film s pokrovou tematikou, vela o nom neviem, len ze na konci sa pri finalovom stole stretli ziak a jeho ucitel, pricom ucitel daval all ni bez toho aby sa pozrel na karty.... ak viete nazov napiste pls

Ani to nepozeraj, podla mna uplny brag...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod maxton 10 Mar 2011 22:57

Chlpo1989 napísal:
maxton napísal:zhanam jeden film s pokrovou tematikou, vela o nom neviem, len ze na konci sa pri finalovom stole stretli ziak a jeho ucitel, pricom ucitel daval all ni bez toho aby sa pozrel na karty.... ak viete nazov napiste pls

co by si odporucil ?
maxton

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

Odoslaťod w4444x 11 Mar 2011 03:22

Synecdoche, New York . To je najlepsi pokrovy film !
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod Chlpo1989 11 Mar 2011 07:28

maxton napísal:
co by si odporucil ?

Rounders, jediny schopny film o pokri ako takom.
Zda sa mi, ze tu bol clanok o top 10 pokrovych filmoch, tak ked to pohladas...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Lubkomir 11 Mar 2011 12:02

Chlpo1989 napísal:

no asi myslíš film Gambler .... nič moc film :crazy:
Lubkomir

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 16 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 12 Mar 2011 12:13

Lubkomir napísal:no asi myslíš film Gambler .... nič moc film

jj, po anglicky je to Deal a mam origos DVD, lebo raz som na to narazil v tescu, to mali vo vypredaji, a to som vtedy prezival pokrovy osial, tak som si to kupil cely nadseny :D Ale hraju tam kadejaki pros, Esfandiari, Tilly, Laak, Raymer atd... Ale urcire Rounders je nuts, fakt dobry film ;) Matt Damon je proste klasik. Minule som ratal, ze hra v hlavnej ulohe asi v 12 filmoch, ktore som videl a pacili sa mi :)

Btw, vcera som bol v kine na Drive Angry 3D. Musim uznat, ze to bol super film na piatok vecer :) Nic zlozite, cely cas sa iba nahanali, ale bolo tam dost dobrych konverzacii + to prepojenie so satanom a s peklom bolo tiez dobre, proste akurat tam toho bolo a velmi vtipne to bolo spravene :) A navyse, v situaciach takych temnejsich, kde by v inom filme bola nejaka cierna hudba s organom a tak, bola tu taka paradna gaunerska americka, proste super to bolo vyvazene podla mna :) Nicolas Cage bol perfektny, ten chalan, co hral satanovho sluzobnika bol uplne genialny, a ta blondina Amber Heard :shock: :Rose:

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod DevilMayCry 04 Apr 2011 22:13

dnes dost stres v praci, ktory bude pokracovat zajtra (kua dnes asi nezaspim) takze som sa snazil nejak relaxovat, moc to neslo (zazrak ze som hitol tu kvaldu na doxxbet poker tour) naladicku som si spravil filmom jackass 3, komu sa pacil povodny jackass a ich dva filmy tak nevahajte, je to brutal pecka, niektore gagy fakt ze mega no a stanie proti vetru ma po tomto filme latku stanovenu hodne vysoko :lol2:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod DevilMayCry 16 Máj 2011 08:58

oukej takze toto je no pekne zvratena zalezitost: http://www.csfd.cz/film/265038-lidska-stonozka/
odporucam pozerat len s prazdnym zaludkom :bad:
no a tento rok ma vyjst pokracovanie o ktorom reziser hovori ze jednotka je v porovnani s tym len nieco ako "my little pony" :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Mlachi 16 Máj 2011 13:01

pozrel by som si nejaky film...najlepsie nieco,co cloveka donuti sa zamysliet alebo proste,co Vas zaujalo v poslednej dobe....nemate niekto nejaky tip? :poklona: .....vopred diky
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod tucniak 16 Máj 2011 13:22

nie zrovna v poslednej dobe ale ak sa chces zamysliet tak
http://www.imdb.com/title/tt0756683/

jedna miestnost de-facto, ziadne efekty cele je to postavane na dialogoch, taka mala filmova jednoaktovka :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!