Aj ženy miluju poker :)
Počet príspevkov: 50 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Aj ženy miluju poker :)
..to je super a vsetci ti drzime palce, ale ja som skor narazal na to, ze na tom obrazku este nevyzeras na 18+
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
no 18 uz nemam o mesiac budem mat 20...ale bol by to problem keby mam len 18?
- girl251
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/9 krát
offtopic ale musim keso ty si tu za posledneho pol roka nemal hadam dokopy tolko prispevkov ako za posledne dva dni v tomto blogu rozmyslam ze kde bude pes zakopany
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
sorac az teraz som si vsimla ze nevyzeram ani na 18 uz ani citat neviem...no ved mavam s tym problem niekedy pri kupe alkoholu
- girl251
mr_kaktus napísal:offtopic ale musim keso ty si tu za posledneho pol roka nemal hadam dokopy tolko prispevkov ako za posledne dva dni v tomto blogu rozmyslam ze kde bude pes zakopany
..tak vies, ty si si fotku do blogu nedal
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
noo cize pre dnes koncim...nejak sa mi nedarilo...do vecera som bola nieco v pluse ale priatelovi sa nedarilo...a potom zrazu sa vsetko otocilo a jemu sa dari a ja nic...dnes som prehrala 6 dolarov...ale urcite budem hrat aj zajtra a uvidime ako to pojde...takze vcera nadsena a dnes trosku sklamana zo seba ale urcite sa budem nadalej snazit
- girl251
Ak ti nejake ruky robili problem, treba si zkopirovat danu ruku zo suboru, kam ti ju uklada do handconverter.com. Zkonvertuj to a hod ju sem na forum aj z nejakym tvojim myslienkovym pochodom...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
ziadne ruky mi nerobia problem...len mi chybalo stastie ale dnes som hrala do 7 a to co som vcera prehrala sa mi dnes vratilo plus mam navyse 1 dolar cize dnes som velmi spokojna...urcite dnes budem este pokracovat ale momentalne mam pauzu...dufam ze sa mi bude darit dalej aspon dnes
- girl251
Počet príspevkov: 50 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.