vase position stats za posledny pol rok

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

vase position stats za posledny pol rok

Odoslaťod haman 13 Mar 2011 22:48

Marne som googloval na nete nejake diskusne pokrove temy, kde by hraci postovali svoje stats, lebo som si chcel porovnat svoje stats s nimi, ako hram jednotlive positions. Chcel som preto zalozit temu tu a vidim, ze x-bat ma predbehol a postol svoje stats vo svojom blogu.

Aby sa to aspon trochu dalo porovnavat, navrhujem:

1. urcite napiste aku disciplinu hlavne hrate ( CG + level, MT SNG/SNG normal/turbo level, MTT, 6max, fullring, HU)
2. obdobie: nie lifetime (lebo hra sa vyvija) ale ostatnych 6 mesiacov v Holdem Manager prepnete All hands filter na Last 6 months uplne dole
3. typ stats: Leak Buster - Position v Holdem Manager (Kto mate PT3 alebo Elephant, napiste ci tam je podobny stat report)
4. pridat stat Steal Pct ( rovnako ako v yegonovom hranol review videu). Napada vam ake dalsie stats su dolezite in general?
5. staci postnut screenshot, cisla v texte by sa asi rozsypali. orezte obrazok pred postnutim, aby nebol zbytocne velky, navod je tu.
6. ked chcete aby vase stats niekto okomentoval, poproste ho, nech tak urobi vo vasom blogu, aby to tu ostalo prehladne.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: vase position stats za posledny pol rok

Odoslaťod haman 13 Mar 2011 23:15

hravam hlavne: MT SNGs ( 18 a 27 man), nonturbo, 3.4$ a 5,5$ level, a trochu MTTs avg.buyin 10$, vsetko full ring a P****Stars only.

Obrázok

Ak mate niekto cas a chut mi aspon niektore cisla okomentovat, urobte tak prosim v mojom blogu.
haman

Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Mayday 14 Mar 2011 09:41

este ze si tam napisal, ze to su MTTs... :D
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod Topolman 14 Mar 2011 10:17

Ako sa da tak vela squeezovat z early position??? :what:
Topolman

Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!