Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod vlk25 11 Mar 2011 16:12

Ak prisla mi od nich odpoved :
Hello Full Tilt player,

Thank you for registering with RakeBackPros.

We have reviewed your account details and regret to inform you that we will not be able to offer rakeback for your existing Full Tilt Poker account.

We have checked with Full Tilt Poker and your account is regrettably already attached to another affiliate and you are therefore not eligible to receive rakeback from us.

Unfortunately we do not have any information about your current affiliate.

We wish you good luck in your future play on Full Tilt and apologize that we can’t be of any further assistance.

Sincerely,

The RakeBackPros Team

Na 80% som si istý že som soft stahoval zo stranky ftp.. Da sa to teraz nejak zistit ak som bol aj odniekal presmerovany ?
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod haman 11 Mar 2011 17:49

vlk25 napísal:Na 80% som si istý že som soft stahoval zo stranky ftp.. Da sa to teraz nejak zistit ak som bol aj odniekal presmerovany ?

kym ty zacnes hrat, zrusia online poker.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod vlk25 12 Mar 2011 18:34

Ja hrám aj teraz ;) len nie na FTP...

Viete mi niekto povedat ci sa da zistit cez koho mam rackeback ?
vlk25

Odoslaťod nabokow 13 Mar 2011 22:33

FT ma uz priblizne 45 minut vypadky, dostal som DC tak 5-6 krat pocas 30 minut, potom sa mi podaril vzdy tak za 3 minuty reconnect, hracom sa podarilo odohrat zakazdym tak 1-2 handy na turnaji a zase dostali vsetci DC...pred chvilou updateli server status na "Před chvílí došlo k výpadku sítě. Očekáváme, že brzy bude funkční."
hromada ludi sa stazuje na fb stranke FT...
napokon mozno aj fajn, ze som na final table chvilu pred zacatim problemov vypadol, mal by som asi riadne nervy...

edit:

System: The network connectivity issues have cleared. All tournaments will be unpaused in 5 minutes (17:40 ET). We apologize for the delay and thank you for your patience.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Krayo 14 Mar 2011 14:18

Ked zapnem Full Tilt tak mi robi toto a vypne ..neviete co to moze byt?

Obrázok
Obrázok používateľa
Krayo

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Odoslaťod Louicek 14 Mar 2011 16:41

Vyberal niekto v nedávnej minulosti bankovým prevodom? Na 2+2 som čítal rôzne nightmare posty o tom ako nechodia peniaze na bank. účet, bohužiaľ až potom ako som si dal poslať $ na účet. Neviem či sa tento problém týka len Ameriky alebo aj iných kútov sveta. Dík :-)
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

Odoslaťod vlk25 14 Mar 2011 23:22

Kde sa nastavuje aby mi pri CG automaticky dokupovalo stack ak klesne pod fullstack ?
vlk25

Odoslaťod nabokow 14 Mar 2011 23:26

options> set buy-in preferences> ring game auto rebuy, zakliknut activate auto-rebuys for ring games, custom settings nastavit na 100bb, zakliknut auto top-up

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
vlk25
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Bartman 15 Mar 2011 12:54

Louicek napísal:Vyberal niekto v nedávnej minulosti bankovým prevodom? Na 2+2 som čítal rôzne nightmare posty o tom ako nechodia peniaze na bank. účet, bohužiaľ až potom ako som si dal poslať $ na účet. Neviem či sa tento problém týka len Ameriky alebo aj iných kútov sveta. Dík :-)

V pohode, nemas sa coho bat, ja vyberam peniaze iba bankovym prevodom a vzdy pridu nacas, tj. 5 pracovnych dni :)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod Cawo444 15 Mar 2011 13:32

Cital som nieco ze cez curdrunners.com exituje moznost dostat rakeback na F****Tilt a po odohrati 2000 bodov vraj daju HM manager zadarmo, je to pravda, resp. este to funguje? Lebo ked som si otvoril cardrunners.com tak som tam nic ohladom toho HM managera nenasiel.. diky ;)
Cawo444

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!