Patrilo by sa
Tipovat na expektu
Za vyhrané peníze v pokru se dá tipovat Jurrino
- Hradecak
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pre Jurrino
da sa to urobit v poker klientovi v casti my account. Ak si nemal pripisany nejaky bonus ktory by vyber blokoval na urcity cas alebo do splnenia urcitej podmienky tak to urcite ide. Ak by si to nenasiel tak mi este napis prejdeme to krok za krokom. Viacero klientov to robi prave opacne, ak vyhraju na stavkach idu si zahrat poker.
- expekt
(BJK) ico
Podla nasich zaznamov ma ico krajinu registracie na Expekt.com - UK. Pri nasom rychlom overovani overujeme krajinu registracie ako prvy parameter a tu sa ihned dostal na blacklist. Moze sa stat ze je slovak a ze ma iba chybne zadanu krajinu bydliska, tymto ho prosime aby si to opravil a budeme len radi jeho ucasti v dalsich turnajoch. Expekt support
- expekt
zetony
Inak prave som bol v TESCU a maju akciu na zetony na poker z necelych 1200sk na 424Sk,je to dost dobra akcia,62percentna zlava,je tam 500zetonov,dvoje hracie karty a este aj zetony BB SM a dealer. Ale je dost tazky :o) ma skoro 12kil
- Jurrino
Nazdar
Sory chalani, mrzí ma za tie problemy a diskusie, som nainstaloval expekt len tesne predtym ako sme hrali a nezmenil som nadstavenia.. Nemohol som to dohrat, musel som ist preč, čo ma dosť štve.. A ešte sa chcem aj ospravedlniť všetkým ktorých som obral o nejake tie chipy, lebo som hral dost agresivne vzhladom na to, že som chcel odisť.. Ale vyplatilo sa.. Idem si hnet zmenit do expektu na SK.. A rad by som bol zapisany do štatistiky ak sa da, ak nie, moja chyba..
- ico300
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.