Zdravím Matej. Mohol by si sa stručne predstaviť pre tých, ktorí ťa nepoznajú? Odkiaľ si, vek, zamestnanie, rodina?
Matej Zavacky: Ahojte všetci pokerportalisti, mám 24 rokov, som z malej dedinky Ruská Nová Ves pri Prešove, pochádzam z cukrárskej rodiny a už viac ako polroka som šťastne ženatý s výbornou a krásnou ženou. No proste mám sa skvelo.
Ako si sa dostal k pokru a aké boli tvoje začiatky, koľko už hráš?
Matej Zavacky: Hrám už od mojich 18 rokov, čiže je to fakt pomerne dlhá doba. Začal som náhodne, mal som peniaze na účte v herni Sportingbet, kvôli športovým stávkam, tak raz, keď som sa nudil som si zapol online poker. Nevedel som viac-menej ani pravidlá, ale ešte počas tohto večera som ich naštudoval a nakoniec som pregrindil celú noc, až kým som nebustol celých 2 000SK. Odvtedy až do konca roka 2009 som hral čisto pre zábavu, s občasným pekným privyrobením si nejakej tej korunky – pamätám si, že v roku 2009 som bol na svojej prvej dovolenke pri mori, vtedy ešte s priateľkou, práve za výhry v pokri.
Spomenieš si aké si mal ciele keď si vtedy pred šiestimi rokmi začínal? A ako sa odvtedy zmenili?
Matej Zavacky: Cieľ som mal jednoduchý – zabiť nudu (smiech) a možno niečo hitnuť a peniažky hneď cashoutnúť. Avšak koncom roku 2009 som si povedal, že asi vo mne môže byť nejaký ten skrytý talent, keďže som sa absolútne...
Zobraziť celý článok