Ženský pohľad na poker: Aké sú reakcie okolia na to, že žena

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Ženský pohľad na poker: Aké sú reakcie okolia na to, že žena

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Ženský pohľad na poker: Aké sú reakcie okolia na to, že žena hrá poker

Reakcie okolia na to, že žena hrá poker bývajú rôzne. Jedni vami opovrhujú a druhí držia palce, ale ako sa hovorí: ,,Sto ľudí – sto chutí“. Keď som sa púšťala do hrania tejto hry, myslela som aj na to, čo budú hovoriť tiež iní ľudia. Čo povedia kolegine v práci, susedia, rodičia.... Keď sa mám priznať, mňa samú prekvapilo čo robím. Preto som sa reakcie okolia veľmi bála. Moji rodičia ma vychovávali slušne a vedela som, že s pokrom určite nebudú súhlasiť. Ich morálne zásady sú totiž veľmi prísne a takúto hru považujú skôr za niečo barbarské. Preto o mojej vášni dodnes nevedia.Najhoršie na túto skutočnosť reagovali moji kolegovia. Vedela som, že sa tejto hre venujú,  moja účasť by ich preto veľmi prekvapila. V práci som pôsobila ako jemné, milé stvorenie, venujúce sa domácim prácam a vareniu. Kto by si len pomyslel, že hrávam poker. Kolegyne o mojom koníčku vedeli. Ako každá žena som sa im pochválila. A tak sa chtiac či nechtiac, dostali tieto správy aj do uší mojich kolegov. Zo začiatku som počula len samé výsmešky. Nevedeli pochopiť, ako ja – žena, môžem hrávať poker. Vytočiť ma, to sa niekomu hneď tak nepodarí. Mám pevnú vôľu a presvedčenie. Z ich urážok som si nič nerobila.Jedného dňa mi to ale nedalo. Pri práci sme sa rozprávali ako zvyčajne, až sa dostalo na tému peniaze, kto...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Ženský pohľad na poker: Aké sú reakcie okolia na to, že žena

Odoslaťod tucniak 14 Aug 2009 11:21

prosim:
1.autor??
2.kolegine, horlivy kolegovia?

to to nikto necita, nez sa to zverejni? :good:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod buschle 14 Aug 2009 11:57

Ďakujeme za článok.

Ja osobne tiež občas v práci hodím partičku pokru pri šálke kávičky, len nemám potrebu ukazovat to tu niekomu.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod TuKE 14 Aug 2009 12:34

O čom je vlastne tento článok? čo to má čitateľom povedať?
Vyzerá to viac ako osobný blog ako úvaha, teda ja som nenašiel nič, nad čím teta uvažuje, skôr mi to pripomína rozprávku o Popoluške :D

Gramatické chyby kolú oči

Tento článok mi nedal nič, akurát som sa dozvedel, že teta je nežná a krásna a zároveň hrá poker na úrovni, ktorá dokáže očariť kolegov :poklona:

Téma nie je zlá, poker ako spoločensky neakcepotovaná zábava/možnosť slušného zárobku, ale to spracovanie :shock:

Som myslel, že v úvahách by sa malo uvažovať a následne diskutovať o čom autor uvažoval.
O čom sa dá diskutovať pri tomto článku? Akurát sa možno pobavíme, čo z času na čas tiež nie je na škodu.

PS. Ak si teta založí blog, budem istotne pravidelným čitateľom, ale imo takéto články na hlavnú stránku nepatria.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod TexasHoldi 14 Aug 2009 14:05

Nerob tomu neznemu stvoreniu zle TuKE :lol2: Ja neviem...asi som v tomto stara skola, nechcel by som aby zeny ktore mam rad hravali poker :) Teda ako zabavu niekde na dovolenke v pohode...alebo obcas maly turnaj... ;) Ale ked vidim tie rande v Alline mi to pride komicke :o Mozno to bude aj tym ze vacsinou hraju velmo zle...teda ospravedlnuje ich fakt ze aj ich skaredsie polovicky hraju priserne :crazy: Vcelku pekne hrala ta Flobiho partacka, ale to je vynimka co potvrdzuje pravidlo ;)
TexasHoldi

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 14 Aug 2009 17:39

tuke tentoraz plne suhlasim,ako som minule pisal,kritika by mala najprv smerovat interne,nie v diskusii,ale ak sa niekto nepouci tak si zasluzi verejny pranier
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod korki 15 Aug 2009 14:49

Tetu ste uplne zabili :lol2: :lol2: :lol2: ale pravdivo :)
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Odoslaťod Maddoxy 17 Mar 2011 21:28

TexasHoldi napísal:Vcelku pekne hrala ta Flobiho partacka, ale to je vynimka co potvrdzuje pravidlo ;)

to som bola asi ja :D
Obrázok používateľa
Maddoxy

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 18 Mar 2011 10:09

"zensky pohlad na poker"

myslim, ze to vysvetluje mnohe :angel:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Maddoxy 18 Mar 2011 20:47

___Mortylen___ napísal:"zensky pohlad na poker"

myslim, ze to vysvetluje mnohe :angel:

...to je velmi diskutabilna tema,zeny a poker..su hracky...a potom tie ostatne pipinky´´doplnky muzov´´ na turnajoch,ktore si myslia.ze vedia hrat...
Obrázok používateľa
Maddoxy

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!