x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod Topolman 17 Mar 2011 23:21

Ja len kozmeticka uprava: ked mas KJ a na flope trafis dvoch kingov, nie je to set, ale TRIPS.

K rukam: Popo napisal myslim vsetko podstatne. Vsetky zahrate std, treba ist dalej a ako som ti uz viac krat pisal, ak chces robit nejake zavery tak 12 turnajov je vazne MOHUTNA vzorka :D . To ako keby si sa nieco opytal nahodnych 12 ludi na ulici a bral to ako relevantny prieskum verejnej mienky :D
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 18 Mar 2011 08:09

Zapomente na nejaky crying... Ty ruky jsem tady dal proto, abymi nekdo potvrdil, ze to z me strany bylo OK, ze se nedalo nikde zahodit apod.... vsak jsem ryba, chci mit jistotu...
Takze fajn, vse bylo OK... Ano, uz mi vadi, ze z cistych flipu je zazrak, kdyz vytocim 1:8, tak se snazim pochopit, jestli do nich nelezu moc casto atd. (mimochodem nejde o 12 turnaju, ale o 450, jak jsem psal v uvodu - to, co bylo vcera, se deje standartne) Vsak kdyz nejsem schopny nic vytocit, tak proste udelam to, ze do tech flipu polezu daleko mene - neni problemu hru upravit. A proto jsem tady ty ruky dal. Staci napsat "co vymyslis, vsak to jinak zahrat neslo" - hotovo, dvacet... Ale co, tady je vsechno crying :poklona:
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod A_Rimmer 18 Mar 2011 12:51

Skus este mozno postunt 2-3 turnaje do toho replayera, jak si to spravil minule. Z celeho turnaja bude lepsie vidiet, ci niektore pushe nie su prilis loose, alebo naopak tight. Niekto sa na to urcite pozre. ;)

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
tomisumi
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod x-bat 19 Mar 2011 13:23

Jasny push?

Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t150/t300 Blinds - 3 players - View hand 1238758
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: t7770 25.90 BBs
SB: t3370 11.23 BBs
Hero (BB): t2360 7.87 BBs

Pre Flop: (t450) Hero is BB with T :heart: A :diamond:
BTN raises to t900, SB calls t750, Hero ???
x-bat

Odoslaťod haman 19 Mar 2011 14:50

x-bat napísal:Jasny push?

pouzivas HUD? ak ano, postuj aj stats supera. Ak nemas HUD, aspon napis ako sa ti javil. Bez read pri 8BB v ITM by som to pushol.

dokonca, nakolko tam uz nemas fold-equity by som dal len call a pushol any flop ( obratene stop-n-go).
haman

Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Topolman 19 Mar 2011 15:07

haman napísal:
x-bat napísal:Jasny push?

pouzivas HUD? ak ano, postuj aj stats supera. Ak nemas HUD, aspon napis ako sa ti javil. Bez read pri 8BB v ITM by som to pushol.

dokonca, nakolko tam uz nemas fold-equity by som dal len call a pushol any flop ( obratene stop-n-go).

stopngo proti dvom hracom, kde na flope nemam ani na pot-size bet? :no:
Topolman

Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 19 Mar 2011 17:29

Rekneme, ze HUD nemam (mam, ale tady neni dulezity)... co hlasi Wiz?

Kdyby nekdo chtel, tak tady je dalsi turnaj - sice ma 135 ruk, ale je tam pomerne dost akce... Diky za postrehy
http://www.pokerhandreplays.com/multihands.php/id/37691
x-bat

Odoslaťod haman 19 Mar 2011 18:38

Topolman napísal:stopngo proti dvom hracom, kde na flope nemam ani na pot-size bet? :no:

nevsimol som si, ze SB calluje. v tom pripade by som asi foldol preflop.
haman

Odoslaťod x-bat 19 Mar 2011 19:30

Jak to dopadlo - ja jsem to tam poslal vsechno (na ITM je treba byt agresivni a delat vse proto, abych skoncil prvni), BTN slozil a SB dorovnal a otocil 77.

Kdyz jsem tak na to kukal zpetne, tak jsem to mel polozit... BTN naprosto logicky kradl blindy, ale call od leadera na SB nevestil nic dobreho. Presto nechapu, proc to tam neposlal rovnou cele - monster ruku nemel, chtel se mrknout na stul a tam to zahodit? Ja byt SB, tak to tam rovnou poslu...
x-bat

Odoslaťod haman 20 Mar 2011 00:44

x-bat napísal:Kdyby nekdo chtel, tak tady je dalsi turnaj - sice ma 135 ruk, ale je tam pomerne dost akce... Diky za postrehy
http://www.pokerhandreplays.com/multihands.php/id/37691

Pozrel som to.

V tom prehravaci vyzera, ze neni 1 turnaj za sebou, ale viac vedel by si nabuduce tam dat len ruky, ktorych si sa zucastnil? resp, aj ked si foldol,ale bola zaujimava situacia? lebo mas tam vela ruk ako J7o a foldnes a to zbytocne zdrzuje pri review.

#4 A5s na buttne , by som overcallol minraise, mozes lacno hitnut a z pozicie sa dobre hra

#6 44 na UTG - otvoril by som pri tvojom stacku 32BB, na 3bet fold okrem shorta 9BB na BB, s nim by som si flipol.

#12 A4o v HU robit minopen 2x pri stacku 11BB, je to nedoveryhodne Ax by som v HU pushoval pri 11BB

#15 TJo SB vs BB by som to completol

#28 vyhral si JJ proti A9o zapamataj si to, ze obcas aj vyhras allin :)

#29 52o BB voci UTG limp flop 994fd toto si mal donknut. na vela % tento flop supera netrafil, on to spravil z pozicie a ukazal ti este aj bluff

#38 otvaras ATs na 3x, staci 2,5x

#40 T3o na BB voci SB a UTG limpom, flop T64fd checkol si to a na turne prisla flush, checkli ste opat vsetci a river UTG overbetol pot z pozicie. ja by som betol flop, keby som ho nebetol ako ty, tak zavolam ten river overbet, lebo ten betsize hovoril o tom ze to je bluff. ten isty ta vyblufoval aj v ruke #29

#42 betsize, miesto 3x, len 2,5x

#38 T8s v HU button, flopujes middle par a fd a checkujes behind, ja by som betoval turn pride flush a super donkuje, ty mas T-high flush a pretacas. bud ma lepsiu flush alebo blufuje, pretacanie nema zmysel. si sa bal, ze pride dalsi spade na river? myslis ze by ti to nezaplatil aj tak? Ja by som dal len call a nechal ho donknut aj river resp. aj keby river checkol mozno by zniesol nejaky valuebet.

#49 dorovnam minopen z UTG ked som na BB s ATC a skusam hrat po flope OOP je to tazke, orientujem sa podla betsize a pomaha mi, ked nieco hitnem, kludne aj bottom par. dolezite su stats supera ci je tight alebo looseagro. mal by som vypocitat, ci som v tejto situacii ziskovejsi ako keby som len foldoval...

#60 last 3 73o BB UTG limp flop Q57fd checkfoldnes to. ten brownbear8 s tebou pekne cvici, zbiera dead money. donkol by som to, 1 proti 1 mas vela percent ze ho netrafilo a z BB mozes prezentovat 2 pary. na raise by som samozrejme foldol

#61 A2o SB otvaras voci BB on ti dava 3bet allin 40BB.. podla mna ta ma precitaneho, ze si tight a nepojdes do allinu. Proti takemu agro hracovi by som to skor limp/callol, ked si chcel vidiet flop, jemu raisom blind neukradnes.

#62 agresivnejsie hraj v HU, super len completol SB a flop AA5 by som betol. v HU kto 1. betne vyhrava vacsinou. samozrejme nemozes to prehranat, lebo budes lahko citatelny

#68 HU A2o otvoris, flopnes spodny par a nebetnes ani flop ani turn. dal si mu karty zadarmo.

#75 HU 48s na minopen by som calloval z BB, ale to som ja.

#96 HU A5o 10BB mas a otvaras to na 2,5x, chces call a ked ta netrafi co budes robit? to musis pushovat.

#102 HU limpovany Ahigh flop - musis to donknut, ked sa super limpol, je predpoklad, ze Ace nema. a on tak daleko nebude rozmyslat, ze ho nemas ani ty.

#106 HU limpovany Ahigh. mal si par a J high flushdraw, si mal odds na dorovnanie 2BB betu na turne mohol dorovnat 2BB do potu. Dal som to do poker stove, superovi som dal vsetky Esa, Vsetky clubove karty (aj made flushe), vsetky pary. ked predpokladame, ze v jeho range su aj blufy, tak by to bol EV+ call.

#110 HU QTo mas 10BB a na minopen davas 3bet push - toto je netypicke pre teba ;)

#116 HU TT maly cbet na flope s flushdraw a st8 draw, davas len pol potu a na turne dokonca check!

#118 HU K6o otvaras !! pekne wow. super. ale necbetujes :( a to bol vhodny flop na cbet JJ7fd.

#121 HU limpovany Ahigh flop, see #102

#123 HU maly cbet, prezradzas slabost

#131 HU toto je posledna ruka, prehravas allin a potom idu este 4 dalsie ruky. Preco to neni zoradene chronologicky?

V HU moc hras na to ci ta trafi. musis viac hrat nato, ze prezentujes ruku. betujes len ked ta trafi, si citatelny.

K rukam som pisal ako by som ich hral ja, mozno som niekde nevysvetlil dovody, ale nechcel som z toho robit sloh. kludne sa pytaj.
haman

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!