Rozvadov
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Rozvadov
tak scotty to zase zabil na boarde 10 7 7 J hlasi all in za 40k EUR s K6o, kabrhel insatcall s 89, asi si povedal ze skoda ze mam pred sebou len 9k EUR
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:tak scotty to zase zabil na boarde 10 7 7 J hlasi all in za 40k EUR s K6o, kabrhel insatcall s 89, asi si povedal ze skoda ze mam pred sebou len 9k EUR
ked hra ako hra, ako to ze ma najviac chipov pred sebou? sa dokupuje furt?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
musim to vypnut, lebo henten scotty co robi. na svoje AJo dostane 3bet od Kabrhela. Qhigh flop donkne. na riveri hero call Ahigh 6000eur !!! Kabrhel top set QQQ. Lubilo sa mi, ked Kabrhel betol na turne 100 eur do potu 6000.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Last hand Martina Kabrhela : ... kdo nevidel, pls odpoved ...
na UTG+1 ma 9 T
preflop jsem to uplne nezastihl, ale pred nim asi raise z UTG (solidni reg), on call a reraise z SB (gambler), UTG call a Martin taky ... pot asi 4500€
Flop : J 6 Q ... SB i UTG check ....
SB ma asi 30k a UTG asi 15k, Martin 23k za carou ....
1. date check nebo bet ? ......... ja bych asi jen checknul, protoze SB predtim gamblil a i kdyz nemel nic, vzdy z prvni neco nasadil ... to by mi smrdelo ...
Martin dal bet 2200, SB call, UTG plnou 15k
2. jak to zahrajete ted ?
na UTG+1 ma 9 T
preflop jsem to uplne nezastihl, ale pred nim asi raise z UTG (solidni reg), on call a reraise z SB (gambler), UTG call a Martin taky ... pot asi 4500€
Flop : J 6 Q ... SB i UTG check ....
SB ma asi 30k a UTG asi 15k, Martin 23k za carou ....
1. date check nebo bet ? ......... ja bych asi jen checknul, protoze SB predtim gamblil a i kdyz nemel nic, vzdy z prvni neco nasadil ... to by mi smrdelo ...
Martin dal bet 2200, SB call, UTG plnou 15k
2. jak to zahrajete ted ?
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
ja som tu handu videl
1.martin ostal verny svojej agresivnej lajne a betuje,SB aka bigscotty ma any2,marc gork hral cely vecer tight a tu urcite nic nema lebo na takto drawy boarde nebude solidny hrac nic slowplayovat,cize po nahoze od martina zrejme foldne a martin to bude hrat IP vs fish resp gambler
2.ten jeho call je dost diskutabilny,podla mna to bolo od gorka zahrate ok,martinov bet vzhladom na jeho sposob hry nic neznamena,takisto ani scottyho call,cize s middle pair moze vytlacit martina z potu a zaroven byt dorovnany od scottyho s horsou handou resp foldnu obaja
pekna hra pekny pot
1.martin ostal verny svojej agresivnej lajne a betuje,SB aka bigscotty ma any2,marc gork hral cely vecer tight a tu urcite nic nema lebo na takto drawy boarde nebude solidny hrac nic slowplayovat,cize po nahoze od martina zrejme foldne a martin to bude hrat IP vs fish resp gambler
2.ten jeho call je dost diskutabilny,podla mna to bolo od gorka zahrate ok,martinov bet vzhladom na jeho sposob hry nic neznamena,takisto ani scottyho call,cize s middle pair moze vytlacit martina z potu a zaroven byt dorovnany od scottyho s horsou handou resp foldnu obaja
pekna hra pekny pot
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.