cercerBTSSK napísal:najvacsia SK online vyhra, ze ?
Nosko mal cca 290k ?
myslim ze najvacsia sk vyhra vobec, nielen online
cercerBTSSK napísal:najvacsia SK online vyhra, ze ?
Nosko mal cca 290k ?
landa321 napísal: a na flipoch takmer vzdy vyhra s lepsou handou, takze v poslednej faze sa o lucku rozhodne hovorit neda.
marjan556 napísal:je super ze sa mu to podarilo. good for him. etc. etc.
ale tieto ignorantske hypovacky o tom aky je to uspech a jak obohral 45k hracov ... nigga please ...
keby som to vyhral ja tak v kazdom rozhovore poviem ze to bol z 99% luck a dobry variance streak. pretoze to je proste pravda. cisla, wys. ale sak podme sa vsetci roztiect z toho ked vam to robi dobre.
a ja nekrizitujem demona ale ludi co mu teraz budu liezt do riti pretoze vyhral flipy. wtf.
marjan556 napísal:jediny koho tu hatujem su fanboys ako ty co si predstavuju poker jak hurvinek valku a ich misguided posty plne nelogickeho bullshitu.
sry4that napísal:marjan556 napísal:jediny koho tu hatujem su fanboys ako ty co si predstavuju poker jak hurvinek valku a ich misguided posty plne nelogickeho bullshitu.
ok.. na základe toho, že poznám démonov rozhodovací proces si dovolujem tvrdiť, že 99% hráčov by pri rovnakých podmienkach nedosiahla takýto výsledok..
ponáhlam sa preč; nabudúce možno ešte doložím nejakú perlu
ramzey napísal:Chlpo1989 napísal:ramzey napísal:behom polroka bud odovzda vsetko regom na FTP alebo ich tam solidne obohra
Parada!
Zial, taky on je Neni to tak davno co hral 25/50 PLO
7castle napísal:lebo z toho co mi sam hovoril mam pocit ze predchadzajuci "rekord" kolegu Emila po podobnej vyhre bude lahko prekonany
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.