[CG] NL5 levelovanie s regom pt.2

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL5 levelovanie s regom pt.2

Odoslaťod matiapag 25 Mar 2011 20:59

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.05(BB) Replayer
SB ($4.45) --- zhodou okolnosti ten isty chalan, ako v predchadzajucej hande, tentokrat na inom stole, staty 28/23 po 230 rukach
BB ($4.77)
UTG ($7.43)
UTG+1 ($5)
Hero ($13.71)
BTN ($5.47)
---- tiez celkom vynaliezavy reg 23/19/AF 4,5/3b 5,2/600 ruk, na ktoreho som mal dve poznamky

- open 64s fr MP, flop K85r cbet 3/4, turn 6o ch behind,
river 4o call 1/2 HU IP
- open pre fr CO, on T92r cbet 3/4 / call ch-r 3x,
turn As folds to barrel 3/4 HU IP

Dealt to Hero Q :diamond: K :club:

UTG raises to $0.15, fold, Hero calls $0.15, BTN raises to $0.60, fold, fold, fold, Hero calls $0.45

No otvara to teda ten druhy dobry reg. Ne3betujem tu preto, lebo necakam, ze ma callne s horsim + je na UTG, a teda ma vcelku tight range, z ktorej viac vytazim postflop z jeho cbetov, kedze mam poziciu. Uvedomujem si, ze vytvaram celkom prijemnu sancu pre rega na BUT squeeznut, a bol som zvedavy, ako na to zareaguje ten SB. Ak by SB zlozil, tak by som urcite flatol, pretoze jeho squeezing range je opat polarizovana, a teda si voci nej nestojim najhorsie.

FLOP ($1.42) K :diamond: 7 :diamond: K :spade:

Hero checks, BTN bets $1, Hero raises to $13.11 (AI), BTN calls $3.87 (AI)

Flop velmi pekny, checkujem a som velmi zvedavy, ako to zahra button. Cbetuje dost vela na to, ze je to 3betovany pot a ja opat rozmyslam nad tym, ci to nemam iba flatnut a nechat ho cbetnut aj turn (javil sa velmi 2barrel happy, aspon pocas tejto session). Prave velkost jeho cbetu sa mi vsak nezdala, ocakavam, ze ak by mal air, tak by cbetoval nejako standardne okolo polky potu, ako to v 3betovanych potoch casto vidam. Pomyslel som si, ze pravdepodobne ma nejaky par 88-QQ, alebo air ofc, ktore mi na vela turnoch uz barrelovat nebude a nedokazem z nich vytiahnut viac, ako tento jeden cbet (na vacsine turnov a riverov). Rozhodol som sa teda c/shovneut a reprezentovat tym nejaky suited broadway v diamondoch. On ma asi ani na nic ine neputoval, kedze ma takmer instacallol s A-high. Privitam komenty aj tu!

TURN ($11.16) K :diamond: 7 :diamond: K :spade: 9 :heart:

RIVER ($11.16) K :diamond: 7 :diamond: K :spade: 9 :heart: 4 :diamond:

Spoiler:
BTN shows A :spade: Q :heart:
(Pre 74%, Flop 1.8%, Turn 0.0%)

Hero shows Q :diamond: K :club:
(Pre 26%, Flop 98.2%, Turn 100.0%)

Hero wins $10.61
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Re: [CG] NL5 levelovanie s regom pt.2

Odoslaťod yegon 25 Mar 2011 21:14

preflop proti typkovi ktory 3betuje 5% a si OOP je to imo fold, ak mas podozrenie ze je squeezehappy tak 4bet bluff. Situacia je tu ale uplne ina nez v predch hande, ide tu o UTG open, tvoja flatovacia range bude casto obsahovat aj silne handy, AQ, casto aj AK/QQ a hlavne super nevyzera ze by velmi 3betoval light tak preco by sme to mali ocakavat v situacii ked range hracov v hre su pomerne silne

raisovat flop nema velky zmysel, ked callnes bude villainovi ostavat pot sized bet a tvoj call reprezentuje nieco ako 88-JJ/FD, ked je barrellhappy tak sa ta pravdepodobne pokusi z toho zostrelit s Ax ovela castejsie nez sa s touto handou rozhodne callnut tvoj shove
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: [CG] NL5 levelovanie s regom pt.2

Odoslaťod matiapag 25 Mar 2011 21:21

vdaka, ze si veci uviedol na pravu mieru :) Chcem dodat, ze villaina som uz videl v showdowne v 3betovanych potoch s random airom, ale je pravda, ze to boli situacie BUT vs blind, a teda tam tie range boli o dost sirsie, ako tomu bolo teraz. Ako v zasade ja ocakavam od tychto regov, ze budu robit svoje moves na zaklade toho, ci na to maju vhodnu ruku a ci sa im ta situacia zda byt na to vhodna. Nevravim, ze je toto ucebnicovy priklad na squeeze, a obv to ani nerobil light :) Je ale fakt, ze som si neuvedomil, co tam reprezentujem ja, a to je dost velka chyba imo. Proti rybam a weak regom by to zas nebola az taka katastrofa, ale budem si musiet davat pozor, aby som si na to zvykol ;)

Vdaka za komenty ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!