x-bat napísal:#4 A5s na buttne , by som overcallol minraise, mozes lacno hitnut a z pozicie sa dobre hra
No nevim, dle me si spise koleduju o maler... jsem sice IP, ale prede mnou jsou 2 hraci, SB nebo BB na 95% dorovnaji (jsme na mikro, takze tady se z SB/BB dorovnava vse), na flopu jsme tedy minimalne 4... potrebuji flush, na flopu Axx to smrdi pruserem...
pokracoval by si len ked hitnes flush draw alebo str8 draw a nebola by nejaka velka akcia. Axx a nejaky bet pred tebou by si musel foldnut.
x-bat napísal:#12 A4o v HU robit minopen 2x pri stacku 11BB, je to nedoveryhodne Ax by som v HU pushoval pri 11BB
Mel byt push... ale jinak neotviram za 2x, ale 2,4x diky protihracovi, ktery nerozeznava vysi sazek - tzn. mene riskuju... spatna uvaha?
ked nerozoznava, tak mozes davat aj 2x, super bol chiplead, zaplati ti aj 2x aj 2,4x.
Ale pri takom pomere chipov by som uz nic neotvaral a rovno pushoval.
x-bat napísal:#38 otvaras ATs na 3x, staci 2,5x
2,5x davam az od lvl 50/100... fakt je OK davat to o lvl nize?
moje betsize na 5$ leveli:
L1 10/20 - 60 - AK, AQ, 80 - QQ, KK, AA (ine ruky neotvaram skoro vobec)
L2 15/30 - 80 or 90 podla nalady/ruky
L3 25/50 - 125 (skusal som aj minopen 100 a vacsinou to fungovalo, treba pozriet kto je na blindoch, ci calling station/chiplead, alebo tight hrac/reg)
L4 50/100 - 222 alebo niekedy 200 (see L3)
Je fakt, ze na tvojom leveli asi calluju ludia viac. hmm.
x-bat napísal:#96 HU A5o 10BB mas a otvaras to na 2,5x, chces call a ked ta netrafi co budes robit? to musis pushovat.
Tady jsem byl rozhodnuty jit na jakemkoli flopu all-in... Stop and go - ztracim na leadera velmi mnoho, dostavam vybornou ruku, tak chci z neho aspon neco vytahnout. Spatna uvaha?
ak si rozhodnuty ist stop'n'go, tak by som raisol viac 3x - 3,5x, lebo 2,5x ti doplati so sirokou range a riskujes, ze ho trafi.
Dalej ked otvoris 2,5x tak v pote bude 5x a budes mat 7,5x na allin a to nebude vyzerat vierohodne ked to overbetnes.hmmm.
x-bat napísal:#110 HU QTo mas 10BB a na minopen davas 3bet push - toto je netypicke pre teba 
Vsak jsem snad poprve dostal hratelnou kartu, abych to mohl protocit

Idealni situace na 3bet push... Netypicke to opravdu neni (pravda, v tomto HU jo...).
v tom pripade hras menej tight ako som si myslel. good. napriklad ja by som QTo proti chipleadrovi ne3betoval allin ale fold. 3bet len Ax, KQ alebo par.
x-bat napísal:1. Jak jsem psal uz minule - HU je fakt tragedie, toho jsem si vedom. Zapracujeme...
Na P****Stars prave prebieha DagChallenge seria HU turnajov, celkom dobry trening HU.
good luck!