Herna (cake network) mi zdrzuje peniaze, support nepomaha

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Herna (cake network) mi zdrzuje peniaze, support nepomaha

Odoslaťod wookie 25 Mar 2011 16:07

Zdravim,
hram na jednej herni v sieti cake network. Nahromazdil som tam znova sumu, ktoru chcem vybrat . Do tejto herne som uz v minulosti vkladal (cez moneybookers) aj vyberal (tiez MB) - vsetko islo ok, do par hodin boli peniaze na MB

ale tentoraz to nejde...vyber bol zadany 18. marca pricom v podmienkach maju ze na MB pridu peniaze do 48 hodin

tu je moja komunikacia so supportom

Hi,
Two days ago I've sent request for money withdrawal but nothing has
happened. What's the problem?

We would like to inform that we have forwarded your question to the financial department.
Anyway, the money should be arriving to your Moneybookers account in the next hours.
As soon as we have any information, we will send you an e-mail.

Hi,
Three days ago I've sent question about money withdrawal to support
(answer: "Anyway, the money should be arriving to your Moneybookers
account in the next hours")
18.march i've sent request for money withdrawal but nothing has happened.
What's the problem?

thank you for your email.
We would like to communicate that we are aware that your withdrawal is still pending, taking more time that a normal withdrawal usually requires.
Our cashier team is working relentlessly on fixing the issue and we hope hope to have his cashout processed very soon.

ma niekto podobnu skusenost alebo tusi niekto v com je problem? :
wookie

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/3 krát

Re: Herna (cake network) mi zdrzuje peniaze, support nepomaha

Odoslaťod dom 25 Mar 2011 17:23

neviem stary ale minuly tyzden bol prekliaty ti pofim, tiez som si poslal na PS bubaciky a zatial ani pach po nich :-/

Ed: reakcia supportu rovnaka
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod vlade 26 Mar 2011 00:08

Ja mam trocha opacnu skusenost, vyberal som na moneybookers 15k$ davnejsie ked som hitol ten turnaj, dalo sa vybrat max 10k naraz, dal som vyber, na dalsi den som to mal na MB, hned ako to prislo som dal vyber este 5k a tie prisli tiez hned na dalsi den. Bola to tiez cake siet, doyles room (momentalne uz doyles room bezi v inej sieti), takze moje skusenosti su dobre...

V tom tvojom pripade asi len treba pockat a otravovat ich kazdy den ze co sa deje, kazdopadne je to dost neseriozne od nich...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod wookie 27 Mar 2011 18:01

kedze nedoslo k ziadnemu posunu tak som zacal hladat na anglickym forach...dost ludi ma rovnaky problem a peniaze im skratka herna nepustila ...preto pred hernami v cake network varujem a dufam ze tie dolare niekedy uvidim

tu je podobny pripad ako u mna

Requested Moneybookers cashout last week of $350, no sign yet. Sent a message to support and to their credit I was responded to very quickly but it was a cookie cutter response
This isn't filling me with confidence about Cake, it's not like they can be buried with requests for cashouts becasue they're tiny and I'm trying to withdraw the same way I deposited so that shouldn't be an issue either.
I would certainly not recommend anyone keeping significant funds on there atm. I mean since I'm from the UK they shouldn't even have the "payment processor" excuse, this is just not very good whichever way you slice it.
Either it's cashflow problems or their cashout process is the slowest int he industry by a long way.
I'm definitely thinking of clearing oujt the roll and moving to be honest, I certainly wouldn't want to have 4 figures+ on there
wookie

Odoslaťod keso26 27 Mar 2011 19:38

mne naposledy trval vyber 15 dni
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod wookie 30 Mar 2011 19:45

ok, takze dolare prisli aj ked riadne meskali :gl:
tuto temu mozme uzatvorit so stastnym koncom
wookie

Odoslaťod kajo17 14 Apr 2011 10:31

Zdravim, sice som tu novy, ale dufam, ze mi niekto odpise. Novu temu som zakladat nechcel, kedze mam podobny problem ako ma/mal OPer. Cize poziadavka na vyber bola zadana 31.3. a doteraz mi (ocividne) peniaze neprisli. Na moje zvedave otazky prichadzaju tie typicke BS odpovede...sorry for delay caused by recent changes in our cashier system,...na otazku, ci je naozaj tak narocne (kedze to uz trva skoro dva tyzdne) poslat tych par stoviek cez MB z dovetkom, ze taketo jednanie mi pride absolutne neseriozne, radsej neodpisu nic. Takze otazka na vas, ktori v poslednej dobe vyberali peniaze z tejto herne : mali ste podobny "delay" ?

Je mi jasne, ze tie peniaze nakoniec pridu, oni si snad dovolit nemozu ich niekde "stratit" , len aby mi dovtedy nenarastla polmetrova brada.

(asi nie najlepsi prvy post, ale potreboval som sa niekomu vyzalovat, kedze ti zo supportu ma uz nudia :bad: )
kajo17

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 14 Apr 2011 11:40

uz tu bolo niekolko krat spomenute ze niekedy z cake-u trva vyber dlhsie, ale peniaze nakoniec vzdy pridu, treba pockat.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod kajo17 14 Apr 2011 11:46

Ok, ok, my bad ;)
A dik za odpoved btw.
kajo17

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!