tournament selector
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
tournament selector
poznate nejaky tournament selector, ktory vyhladava aj MTT turnaje? na sharkscope vyhladava len turnaje do 20 hracov, alebo sa mylim?
- goldman2
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: tournament selector
nechcelo sa mi zakladať novú tému, tak som to hodil sem do tournament selector... slovenské pokrové kluby - kde býva najviac turnajov s high buy in-mi? Samozrejme, že sme na Slovensku a high je myslené 100EUR+... Vie mi niekto urobiť nejaký stručný prehľad, že kde, ako často, aký je záujem atď??? ďakujem.
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Zajacekk napísal:nechcelo sa mi zakladať novú tému, tak som to hodil sem do tournament selector... slovenské pokrové kluby - kde býva najviac turnajov s high buy in-mi? Samozrejme, že sme na Slovensku a high je myslené 100EUR+... Vie mi niekto urobiť nejaký stručný prehľad, že kde, ako často, aký je záujem atď??? ďakujem.
za 20eur ti prezradim linku na tejto stranke, kde je prehlad turnajov.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Nechcem prehľad turnajov, chcem čosi ako štatistiku od oka, niekto kto to dlhšiu dobu sleduje a vie mi odpovedať. Čo mám z toho, keď niekde v Hornej Maríkovej bude teraz 100eurovy turnaj, no dalsie 2 mesiace opäť ticho? Pravidelné turnaje s vyššími BI na Slovensku asi neexistujú, čo? Ak nerátame série ako v tejto dobe napríklad DPT...
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.