WPT Bratislava
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: WPT Bratislava
Ja idem vo stvrtok...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
vraj dokonca hron navstivi aj brian hastings
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
a nejaky live report nebude ?
a ak bol niekto vcera na kvalde tak napiste pls nejake info....aspon kolko bolo ludi
a ak bol niekto vcera na kvalde tak napiste pls nejake info....aspon kolko bolo ludi
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
72 ludi vyzbieralo sa 8tiketov.. dnes taka ista kvalda vecer o siedmej myslim..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
Mareccc1 napísal:72 ludi vyzbieralo sa 8tiketov.. dnes taka ista kvalda vecer o siedmej myslim..
tak to je solid....na strankach golden vegas je napisane len ze je to superkvalifikacia a pocet zetonov 2000/2000/2000 - to znamena unl.rebuy a 1addon ci 1rebuy a 1addon ?
EDIT: tak to som si aj zratat mohol ....predpokladam ze to bolo unl.rebuy kedze sa vyzbieralo az 8 ticketov
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
live poker je RIGGED!
dobre rozbehnuta kvalda za 200e (buyin+addon) - po prestavke KK raise reraise allin call - super AQ (rovnaky stack ako ja cca 7,5k) turn A - GAMEOVER. Dnes druhy pokus...
dobre rozbehnuta kvalda za 200e (buyin+addon) - po prestavke KK raise reraise allin call - super AQ (rovnaky stack ako ja cca 7,5k) turn A - GAMEOVER. Dnes druhy pokus...
- maroshluchy
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/7 krát
kvalda je unlimited rebuy a addon. Obe 2000 chipov (dost smiesny addon ).Bol mozny aj double rebuy. Prve 3 levely boli 100/100. A 4.level bol 100/200. Dlzka levelov bola hmmm tusim 25 min.Dokupovat sa dalo do prestavky cize prve 4 levely. 5 level po brejku zacinal 200/400. Uroven hracov zla.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
mame nejake info kolko ludi uz je registrovanych? Dnes bude podla mna lepsi startovaci den ale zase clovek nema predstavu kolko hracov celkovo bude hrat turnaj. Chcel by som to hrat ale ked bude menej ako 150 ludi tak sa na to asi vykaslem.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:mame nejake info kolko ludi uz je registrovanych? Dnes bude podla mna lepsi startovaci den ale zase clovek nema predstavu kolko hracov celkovo bude hrat turnaj. Chcel by som to hrat ale ked bude menej ako 150 ludi tak sa na to asi vykaslem.
vcera bolo povedane ze online kvalifikantov je 85 - a ocakavaju okolo 250 hracov celkovo
- maroshluchy
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/7 krát
tak to vyzera fit, dik za info
lenivost mi ale asi aj tek nedovoli ist to hrat uz dnes aj ked podla mna to bude lepsi startovaci den, predpokladam ze profici pridu na poslednu chvilu a budu hrat zajtra
lenivost mi ale asi aj tek nedovoli ist to hrat uz dnes aj ked podla mna to bude lepsi startovaci den, predpokladam ze profici pridu na poslednu chvilu a budu hrat zajtra
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.