Foldovat je nesmysl...
Jen je treba davat fakt bacha, koho mam po levici. Jestli tam sedi nejaka nemyslici calling station, tak musim zuzit vlastni range, i kdyz ICM mi jasne rekne, ze XY je jasny push. To by byl, kdyby ten hrac nalevo vedel, co ma delat... Do ted jsem resil pouze "totok je jasny push" a sup tam s tim. To tady evidentne nefunguje...
Na bubble jsem prave snad jako jediny agresivni, ale proste to nefunguje - ryba/neryba, kdyz nekdo vidi, ze (byt dle ICM spravne) jsem pushnul par ruk v kratke dobe, tak si rekne "blufuje, ted ho callnu"... Par ruk nic nehral a najednou callne o zivot v turnaji s 74s apod. Dle me tady plati rovnice "casty push = vice flipu = lost". Ale velky problem jsou komedianti, kteri maji obrovsky chipcount a absolutne s nim neumi hrat. Takovy komediant po levici je cesta do pekel - sam pushovat nebude, terorizovani dalsich hracu po pravici nehrozi, ale callne cokoli, "protoze si to proste muze dovolit". Toto je pak cista loterie - bud dostanu poradnou ruku a ustojim to, nebo jdu automaticky do flipu a potrebuji luck.
Problemy mam hlavne na bubble, kde je proste hracum jedno, jestli dorovnavaji logicky spravne ci nikoli, jestli hraji o zivot v turnaji, ci ne. Asi vazne presli z rulety

Co mam pak z toho, ze jsem to sice zahral spravne, ale souper udelal obr hovadinu a vyslo mu to? Moc slepe spoleham na to, ze ti hraci vi, co delaji, proc all-in dorovnali, ze si uvedomuji, ze kdyz me callnou s 74s, tak jsou o parnik pozadu - proste nevi a je jim to jedno. Hlavne, ze uplne bez problemu pravidelne skladaji na riveru na mikrobet s pot odds 1:10
Zaver:
pushovat s K6, QT atd. je treba neustale, ale je treba fakt davat bacha, do koho a kdy - klidne i v nekterych situacich slozit... Stale plati:
cim mene flipu, tim vetsi sance na $$$$. A tomu se potrebuji vyhnout...
Jeste dotaz:
Vy na mikro pushujete jako o zivot (resp. dle ICM) a nemate s tim sebemensi problemy?