Duben grindění fifty50 b0bin4k
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Duben grindění fifty50 b0bin4k
Zdravim,chci se zkusit tento měsíc zaměřit na grind formátu fifty50.Budu sem postovat svojí každodení sesion,na konci každého týdne přidám graf z holdem manageru.
Cíle mám jen udržet si aspon status goldstar a bejt minimálně BE bez Rakebacku.
Týden první:
Den první:
VVP = 135,96
63her 5,24$ s profitem +8,58$
20her 10,48$ s profitem -45,90$
celkem = -37,32$
Celou sesion na 5$ stakes jsem byl BE na konci jsem si chtěl zkusit 10$ s Bankrollem 100BI+ Taky jen BE a poslední 4hry sem projel.Zatím mám z tohoto formátu hodně smíšené pocity to co tam 80% hráčů předvádí je opravdu otřesné..
Cíle mám jen udržet si aspon status goldstar a bejt minimálně BE bez Rakebacku.
Týden první:
Den první:
VVP = 135,96
63her 5,24$ s profitem +8,58$
20her 10,48$ s profitem -45,90$
celkem = -37,32$
Celou sesion na 5$ stakes jsem byl BE na konci jsem si chtěl zkusit 10$ s Bankrollem 100BI+ Taky jen BE a poslední 4hry sem projel.Zatím mám z tohoto formátu hodně smíšené pocity to co tam 80% hráčů předvádí je opravdu otřesné..
- b0bin4k
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Re: Duben grindění fifty50 b0bin4k
Zatím mám z tohoto formátu hodně smíšené pocity to co tam 80% hráčů předvádí je opravdu otřesné..
mozes viac rozpisat tuto vetu?
vidis nejaky rozdiel medzi 5 a 10? je na 10 viac regov?
- wookie
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/3 krát
wookie napísal:Zatím mám z tohoto formátu hodně smíšené pocity to co tam 80% hráčů předvádí je opravdu otřesné..
Smíšené pocity mám z toho že občas mě překvapí s čím to ti lidé docalují nebo i shipnou u ryb bych si řekl že se taková move dá semtam předpokládat ale mám pár lidí označenýjch které znám třeba z STT nebo ještě DONU ROI 7%+ a měl jsem je za dobré hráče ale občas co předvedou nedokážu si to vysvětlit,jestli je to tím že opravdu ještě nikdo neví jak se to má hrát,nevím.Hlava mi nebere že takový hráč snad musí mít už sng wizard tak ví jak hrát..Další věc je že to sou šílené točky přijde mi to jak 1$ DOny příklad mám 13BB první hra co zahraji SHIP utg KK callnou mě dva lidi se stackama 12BB+ třeba a ukážou karty typu KTs,A9s.Snažím se hrát hlavně podle wizardu nějakou základní pushing/calling range mám naučenou.Je to vzorek prvních ani ne 100her tak nemůžu dělat závěry.Zatím je k vidění jedno video na youtube z fifty50 od nějakého hráče co se označuje za profi a nepřišlo mi špatné.Jinak rozdíl mezi 5$ a 10$? na 10$ mám odehráno 20her ale nepřišel mi mezi těmi stakes vůbec žádný rozdíl.dokonce sem shlédnul asi 20her na 20$ a některé moves také opravdu crazy.Na jiném foru dokonce přirovnávali 10$ a 20$ stakes hře dříve na 5$ Donech.Byl bych rád kdyby nějaký hráč co hraje fifty50 sem přispěl nějakým svým názorem.Dneska zkusim odehrát 100her 5$ a večer zveřejním výsledky doufám že dorovnám tu svojí ztrátu z předešlého dne je to jen 3,5BI na 10$ stakes
- b0bin4k
1. don a fifty50 su uplne odlisne formaty (ak si myslis opak tak to hras zle)
2. po 20 turnajoch je trosku sick hodnotit tie stakes, ale trosku mas pravdu ze niektori ludia su dost sialeni..
3. hrat podla toho ze vide nejake video, kt. si pozre 100k ludi a bude hrat podla toho je FAIL.. hraj svoju hru
nech sa ti dari.. na zaciatok treba toho strasne vela vyskusat pretoze nikde nieje dane co presne funguje (ako to bolo napr. na donoch - vsetci hrali very tight a ty si mohol kludne cheapovat sa )
hadam za par mesiacov budes mat podobny graf ako tuto jeden regular na 10$
2. po 20 turnajoch je trosku sick hodnotit tie stakes, ale trosku mas pravdu ze niektori ludia su dost sialeni..
3. hrat podla toho ze vide nejake video, kt. si pozre 100k ludi a bude hrat podla toho je FAIL.. hraj svoju hru
nech sa ti dari.. na zaciatok treba toho strasne vela vyskusat pretoze nikde nieje dane co presne funguje (ako to bolo napr. na donoch - vsetci hrali very tight a ty si mohol kludne cheapovat sa )
hadam za par mesiacov budes mat podobny graf ako tuto jeden regular na 10$
- sulaph
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát
1.Hrát to stejně jako dony je největší chyba už jen ve wizardu je pushing range hodně odlišná
2.On se jen ptal odpověděl sem mu ale prozatím se usadím na 5$ a budu spíš lepšovat v počtu stolů prozatím
3.Nikdy není chyba podívat se na myšlenkové pochody jiného hráče a jak to hraje někdo jinej někdy se člověk i něco přiučí i když tohle video bylo v portugaltině.
Díky,jinak tenhle graf už sem viděl je docela sick.
Koukal sem na pár grafů regů jaká je přibližná variace.
Taky doufám že budu mít takovej graf
Den druhý:
VVP= 84,48
Počet her:64 na 5$ stakes
Profit +111,26$[color=#008000]
ROI: 33,2%
Takhle snad už každý den
2.On se jen ptal odpověděl sem mu ale prozatím se usadím na 5$ a budu spíš lepšovat v počtu stolů prozatím
3.Nikdy není chyba podívat se na myšlenkové pochody jiného hráče a jak to hraje někdo jinej někdy se člověk i něco přiučí i když tohle video bylo v portugaltině.
Díky,jinak tenhle graf už sem viděl je docela sick.
Koukal sem na pár grafů regů jaká je přibližná variace.
Taky doufám že budu mít takovej graf
Den druhý:
VVP= 84,48
Počet her:64 na 5$ stakes
Profit +111,26$[color=#008000]
ROI: 33,2%
Takhle snad už každý den
- b0bin4k
.cg, pekny vysledok dnes, chcem sa spytat myslis ze takymto tempom ti vyde gold status? a kolko ti to priblizne robi rakeback? respektive akym sposobom, beres cash bonusy? a este kolko priemerne trva jedno 50/50? dik a
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
dnes ti to islo paradne takze
mohol by si tu pridavat aj nejake zaujimave ruky, pripadne nejake crazy move
mohol by si tu pridavat aj nejake zaujimave ruky, pripadne nejake crazy move
- wookie
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/3 krát
No když zůstanu na 5$ stakes tak to je 80her/den na Status Goldstar pro nějakého multitablera je to houby volume.Já ale hraju na 6stolech takže průser,můj cíl je ted nejspíš zustat na 5$ hrách a spíš zvýšit počet stolů prozatím aspon na 12.Průměrně hra trvá tak 25-30minut cca hraju turba.Handy budu postovat ty u ktreých si nebudu vědět rady ale spíše postflop situace na preflop mám brášku wizzarda Jinak děkuju,jdu se do toho pustit
- b0bin4k
Týden první:
Den třetí:
VVP:84,48
Počet her:66 na 5$ stakes
Profit:+87,53
ROI:+25,3%
Dnešní den byl fajn tak jako včerejší,jen musim opravdu zvýšit počet stolů,takto GOLDSTAR nesplním
Graf za poslední dva dny:
http://2i.cz/55940d27f4
Den třetí:
VVP:84,48
Počet her:66 na 5$ stakes
Profit:+87,53
ROI:+25,3%
Dnešní den byl fajn tak jako včerejší,jen musim opravdu zvýšit počet stolů,takto GOLDSTAR nesplním
Graf za poslední dva dny:
http://2i.cz/55940d27f4
- b0bin4k
kriste kiez by som sa aj ja vedel dokopat hrat takto ucelene kazdy den.rspct
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.