svatos21 blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

svatos21 blog

Odoslaťod svatos21 24 Mar 2011 03:39

kedze moja "pokrova kariera" sa nikam nehybe tak som sa rozhodol zalozit si blog, kde by som chcel pokial mi to cas dovoli zverejnovat svoje vysledky, problemove ruky a pod. poker hram nejake 3 roky, zacal som na absolute poker o play chips, potom som presiel na B**n kde som dokazal prehrat za rok cca 300 eur, medzitym sme zacali hravat poker aj u nas vo velkom krtisi a sem tam som zasiel aj do lc. po neuspechoch na bwine som presiel na pstars, kde som zacal drtit DoNy, kde sa mi na moje prekvapenie aj dost darilo, samozrejme som hral ako cista fish, s bankrollom 35 dolarov som zapinal 20 dolarove a pod, no a tam som to tocil a vytocil som to na nejake plus 1000 dolarov cca. co ma az zarazilo kedze strategiu na DoNy som nemal predtym ziadnu, hral som co prislo :fish: . samozrejme sa mi velakrat stalo ze som za 2-3 dni nahral 300-400 dolarov z nicoho a potom som ich za vecer pustil, lebo som skusal headsupy 100 dolarove a samozrejme aj v nich som to hral len na nahodu, a samozrejme ma tam zraloci pekne spapali.. tiez som zvykol tiltovat ked som prehral 5 dolarov a to takym sposobom ze som bustol cely bankroll.. casom sa mi poker zapacil a zacal som to povazovat aj za skillgame, presiel som par knih, videi, clankov... a zistil som napr ze DorN som hraval v podstate katastrofalne hehe. celkovo poker som zacal uz vnimat kus inac, presiel som si zaciatkami typu co je pot odds, implied odds a pod. dostavili sa aj prve uspechy, nazivo som zacal vyhravat turnaje a siel som do celkom pekneho plusu, okrem ineho som trafil napr aj kvaldu na P****Stars open do kosic.. medzitym som skusal 6-max sng kde sa mi aj darilo aj nie, tiez som dost tiltoval, ked som aj siel hore tak som to pustil poslusne spat.. ale nie to som chcel rozoberat co bolo, ale to co je a co bude.. nakolko mam 25r uvedomil som si ze za ten cas som robil len malo veci naplno, preto som pred par dnami zacal studovat veci okolo cashgame, ktory som vzdy vnimal len ako nejaku variantu mne vzdialenu.. prednedavnom som si spravil ucet na fulltilte a vlozil tam 50 eur, zacal som hrat 6max sng 2,20, darilo sa mi tam menej ako nedarilo, tak za poslednych 40 dolarov som si dal 10-25 cashgame, a na pocudovanie sa mi celkom darilo a spravil som nejakych 120 dolarov za chvilu :fish: . povzbudeny tymto uspechom som presiel na 6 max sng 6 dolarove kde som klesol na nejakych 40 dolarov, tak som to nabil na cashove stoly a :wall: zatal som sa a povedal si ze nebustnem znovu cely bankroll a prejdem na cash, ale tak ze zacnem dodrziavat bankroll a naucim sa ako sa cash vlastne hra.. zacal som studovat strategiu 6-max od Ryana Fee, tiez som precital nejake veci na nete, a zacal som hrat limit 2-5 centov na fulltilte. momentalne mam odohratych na tomto limite nejakych 9000 ruk a som v pluse nejakych 60 dolarov, co sice nie je vela ale moj graf rastie smerom nahor, tiez EV ide stale hore, takze zatial som spokojny. no a informovanie o mojich vysledkoch, problemovych rukach resp postrehoch je cielom tohto blogu, ktory si pevne verim obcas precita par pokrovych nadsencov, ochotnych poradit zacinajucemu cashgame hracovi.
svatos21

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Re: svatos21 blog

Odoslaťod svatos21 24 Mar 2011 03:41

ak viete niekto poradit- ako sa vklada obrazok (moj vysledkovy graf) sem na stranku? mam HM, graf si ulozim do pc, ale ako ho dam sem? dik za radu
svatos21

Odoslaťod Drobec37 24 Mar 2011 07:36

je to jednoduché pod tym kde pišeš svoje posty je kolonka pripojit prilohu nanu klikneš a dalej postupuješ podobne ako ked pripajaš prilohu do emailu.
Prílohy
priloha.jpg
priloha.jpg (179.82 ) Zobrazená 3827 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

moje stats

Odoslaťod svatos21 03 Apr 2011 22:36

nejak som na moj akoze blog zabudol, ale v najblizsom case planujem pridat viacero zaujimavych ruk, pri ktorych som napochybach ci boli z mojej strany zahrate aspon kusok spravne. co sa tyka hry- mam odohratych 16 000 ruk- profit cca 100 dolarov, EV adjusted nejakych 80 dolarov takze zatial mi FTT praje :) chcel by som radu ohladom mojich statistik z tychto 16000 ruk ze co sa da vycitat- moje VPIP je 15,7%, PFR-10%, 3BET-4,7%, Sqz-2,2%, WTSD-30%, Steal 18%. BB/100 mam 11,58. zaujima ma hlavne aku BB/100 je dobre mat, resp ked chcem porazat limit kolko % by tam malo byt, tiez ci nehram az moc tight? dik za rady. este by som doplnil flop CBet- 63%
Naposledy upravil svatos21 dňa 03 Apr 2011 23:34, celkovo upravené 1 krát.
svatos21

Odoslaťod Chlpo1989 03 Apr 2011 22:47

Statistiky su okej (trosku tight) az na WTSD. Bolo by dobre, keby to trosku znizis, ale pokial ti to vychadza, tak hraj takto dalej. Ten steal je tam tiez velmi maly. 18% je nic, ja mam okolo 40%. Co sa tyka BB/100 ruk, tak to nie su percenta. Je to pocet (a teraz neviem, odkial beries staty - HM = 1bb, v PT3 = 1Big bet=2bb) blindov, ktore vyhras za 100 ruk. To cislo je velmi dobre a pokial sa jedna o big bety, tak nadpriemerne. Ak mas BM na NL10, kludne chod vyssie.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 03 Apr 2011 23:28

imo moze mat aj mierne vyssie wtsd ked ze ma o dost vac tight ranges a teda to castejsie ma, ci? ofc zavisi aj na w$sd
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod svatos21 03 Apr 2011 23:31

bohuzial su to Big blindy, a tam som sa pomylil, viem ze to znamena kolko BB vyhram na sto ruk, ale aj tak dik, opravim to. co sa tyka prechodu na vyssi limit- este na to nemam bankroll a ani vedomosti, so stealovanim mam problem, neviem preco ale hram dost tight aj na poziciach, to som aj myslel ze musim kus zlepsit.. ale moje cisla su ovplyvnene aj tym ze su tam zaratane prve ruky a kedze s CG len zacinam tak tie neboli nejak vynosne :fish: . teraz je to uz podstatne lepsie len som sa bal ci to nehram moc tigt, a prechod na vyssi limit- v mojom pripade nl10 planujem spravit v maji, kedze som cashoutoval nejake prostriedky.
svatos21

Odoslaťod svatos21 03 Apr 2011 23:34

WSD mam 53%, ale z mojho pohladu- to cislo je nizsie preto ze velakrat ked nemam nic napr na BB, pripadne SB a viem ze typek doplati tak to checkujem do smrti, pokial nebol navysovany pot.. co je ale trochu chyba, posledne ruky hram vyrazne agresivnejsie a prinasa to zatial svoje ovocie, takze verim ze pri 100 000 rukach uz bude WTSD vyrazne nizsie..
svatos21

Odoslaťod svatos21 06 Apr 2011 17:54

takze natocil som si svoju kratsiu 40-minutovu session, na 6-stoloch, ako som pisal hram nl5 na fulltilte, SH. video je nekomentovane, chystam sa ho okomentovat sposobom ze len k videu nahram samostatny zvukovy subor, takze ak to niekoho zaujima a chcel by mi poradit, resp vytknut nedostatky budem len rad. tocil som to v camtasii. http://www.ulozto.sk/8559830/nl5-svatos21-avi
svatos21

Odoslaťod matiapag 06 Apr 2011 18:01

no 40 minut a 6 stolov je dost mrte ruk a to sa malokomu bude chciet pozerat cele, resp. este k tomu spisat komenty :) Navyse sa moze stat, ze sa to ani nebude nikomu chciet stahovat, kedze to ma 500MB. Aky kodek si pouzil na renderovanie videa? :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!