jezov micro blog
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: jezov micro blog
nieje toho nejak vela? som myslel ze na NL2 to bude viac easy kedze doteraz som hem vyuzival skor na vypocet roi a graf a zbieranie hand hud som nepouzival vobec a fakt este poriadne neviem co polovica tych skratiek znamena ale studujem to ale je toho fakt dost ale nasprtam to no vcerajsia session bola zahrievacia jeden stol 6max NL2 kde sa mi stale pripajali striedavo dvaja borci s 0,80 centami a klasicka shortstack hra push/fold ale tak nakoniec som vysiel s nejakym mensim plusom po 173 handach +0,43 dolara. no skor mi islo o rozbehanie hudka a nastavenie poker shortcuts na to by sa zisiel dobry cesko/slovensky tutorial teraz mam nejake fofriky s diplomovkou ale pocitam ze tento tyzden dam nejake session este aj ked to mam dost nabite. hlavne ako hovoril chlpo musim si vtlc do hlavy 100bb, ziadne shoty, ziadne sng/mtt, neblafovat a pojde to
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Tych statov by si mohol pouzivat aj dvakrat tolko. Tieto statu su take, ze by si aj sam zistil, ze ti chybaju. Ale da sa hrat aj so styrmi statmi - VPIP/PFR/aggf/handy a potom si postupne pridavat podla seba. Je to na tebe
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Ja pozeram najcastejsie predflopom: VPIP/PFR/ a 3bet a samozrejme kolko mam na neho hand, cim menej mam hand tym davam superovi vacsiu silu...
Ak ma niekto 70/4 je jasne, ze ak uz konecne raisne (hoci aj 2bb), tak aj ma. Ak niekto ma 11/8/ 3bet - 4 , tak kludne foldnem QQ preflop na jeho 3bet.
aggf, cbet, fodl cbet pozeram (vyuzivam ) na a po flope.
VPIP a PFR ti nieco povie po 30handach + read (limpovanie, len calluje a pod..., ukazuje karty a pod...)
3bet uz treba aspon 100hand, aj to moze byt zradne bez readu. Staci, ze mu trochu chodili karty a hned ma 3bet nad 14%. Hlavne ak je to full-stack a stol je zivy so shortmi.
Ak ma niekto 70/4 je jasne, ze ak uz konecne raisne (hoci aj 2bb), tak aj ma. Ak niekto ma 11/8/ 3bet - 4 , tak kludne foldnem QQ preflop na jeho 3bet.
aggf, cbet, fodl cbet pozeram (vyuzivam ) na a po flope.
VPIP a PFR ti nieco povie po 30handach + read (limpovanie, len calluje a pod..., ukazuje karty a pod...)
3bet uz treba aspon 100hand, aj to moze byt zradne bez readu. Staci, ze mu trochu chodili karty a hned ma 3bet nad 14%. Hlavne ak je to full-stack a stol je zivy so shortmi.
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
pani mam este otazku: ako si oznacuje farebne na starsoch ludi? je tam 8 farieb a nejak som z toho somar lebo som si na kazdu napisal nejaku blbost a teraz moje stoly vyzeraju farebne ako duhy chcelo by to nejaky pevny system ze farba taka a taka znaci toto a do toho patria chlapci taky a taky alebo take a take staty. jo a este ked si dam vyhladat borcov co mam pri stole ze kolko hraju stolov lebo to mi pride ako docela rozumne vediet ci borec hra jeden alebo 20 stolov tak ma ide roztrhnut ked niektorych nevie najst to sa da blokovat? dik moc za rady
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Farby si urcuj podla toho, ako ti to vyhovuje. Kazdy hrac to ma inak. Ja mam napr. zelenu pre fishky, fialovu pre maniakov, zlta pre solid hracov atd.
Na starsoch sa da blokovat vyhladavanie...
Na starsoch sa da blokovat vyhladavanie...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.