Expekt Poker Príspevok 4
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Expekt Poker Príspevok 4
Dnes to trochu otocime. Radi by sme vedeli vas nazor na organizovanie, nejakych privatnych turnajov iba pre ceskych a slovenskych hracov. Uz to tu zaznieva dlho, vcera to navrhol rafi. Tak by sme radi otvorili diskusiu na tuto temu.
Chceli by sme vediet, ci by bol o take nieco zaujem, ak ano ake buy-in, s rebuy alebo bez? Pripadne spravit z turnajov nejaky rebricek. Ak ano, ake casove obdobie pre jeden rebricek? Kazdy mesiac by sa vytvoril novy, alebo kazde dva mesiace?
Pripadne spravit nieco ako mesacna tour, ktora by pozostavala zo 4 turnajov napriklad:
1 turnaj) $2 s rebuy
2 turnaj) buy-in $5 turbo
3 turnaj) heads up $5
4 turnaj) buy-in $10 freezeout
---------
Najzaujimavejsi napad, resp. postreh bude ohodnoteny vstupenkou na 5000 dolarov guaranteed na Expekte v hodnote $22
Chceli by sme vediet, ci by bol o take nieco zaujem, ak ano ake buy-in, s rebuy alebo bez? Pripadne spravit z turnajov nejaky rebricek. Ak ano, ake casove obdobie pre jeden rebricek? Kazdy mesiac by sa vytvoril novy, alebo kazde dva mesiace?
Pripadne spravit nieco ako mesacna tour, ktora by pozostavala zo 4 turnajov napriklad:
1 turnaj) $2 s rebuy
2 turnaj) buy-in $5 turbo
3 turnaj) heads up $5
4 turnaj) buy-in $10 freezeout
---------
Najzaujimavejsi napad, resp. postreh bude ohodnoteny vstupenkou na 5000 dolarov guaranteed na Expekte v hodnote $22
-
admin - Príspevky: 22491
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
navrh
Mno navrh aj zaujem by tu bol. Moja celkova predstava: Ak chceme aby to bolo nejake ferove meranie sil, tak potom len freezeout. Ak chcem pritiahnut co najviac ludi tak buy-in radsej mensi ako vacsi. Navrhol by som okolo $3. To turbo by bolo dobre pre netrpezlivych s rovnakým buy in. No a myslienka rebricku je super. To ale popiera heads up. Problem s pridelovanim bodov. I ked by sa to dalo vyriesit pomerovym pridelovanim ale aj tak by to nebolo na 100% spravodlive. No a prve miesta v rebricku by mali byt honorovane (napr. financie, alebo vecne ceny karty, tricka s logom herne, alebo pokerportalu a podobne. Rebricek by som vyhodnocoval 1x za mesiac - kratsia doba ked sa mozu do sutaze zapojit novy hraci. A cele by sa to mohlo volat Cesko - Slovenska, alebo Slovensko - Ceska pokrova liga. No a ked liga tak rozdelena na letnu a zimnu sezonu. Samozrejne 1/2 rocne vyhodnotit rebricek a usoriadat pre napr prvych 100 hracov 1/2 "mega turnaj" a na konci rocníka "mega turnaj". Skusobne by som to rozbehol do prazdnin a na plno od septemra (myslim ze on line poker hraju najme mladi aj ked ja k nim nepatrim). No zatial asi tolko. To su len hrube napady treba ich dotiahnut do detailov.
- flopi1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
navrh
Myslim, ze by sme to mohli spravit trosku uplne inak. Samotna myslienka je podla mojho nazoru velmi dobra, avsak myslim, ze samotne buy-in do jednotlivych turnajov, by skor hracov odradili. Ja by som preferoval, povedzme 1 turnaj za tyzden, pricom by sa po mesiaci cele toto zuctovalo a tak.
Bodovanie turnajov: myslim, ze najspravodlivejsie by bolo, keby body dostavalo 10 percent najlepsich na turnaji - cize pri ucasti 200 hracov by to bola top20. Bodovanie by mohlo brat v uvahu pocet hracov, vysku buy-inu.
Turnaje: ako som uz pisal, tak samotne turnaje, navrhnute adminom su sice zaujimave, ale osobne by som to trochu premenil. Povedzme: 3 usd freezout limit holdem, 3 usd freezout turbo, 2+rebuy turnaj a na zaver 5 usd no limit freezout. Tym, ze sa zvoli aj limit holdem sa ukaze jednak kvalita a da sa tym i prilezitost viac limit hracom si zahrat - osobne by som vynechal heads up.
Vyhodnotenie: Suhlasim s flopym s tym, ze by mesacni top hraci mohli dostat vecne ceny, plus nejake mensie financie alebo fpp body. Myslim, ze lepsi napad je pozvat si napriklad po 2 mesiacoch napriklad top20 najlepsich na two table turnaj, povedzme s dotaciou 500usd |neviem ci ta ciastka nie je mala ci velka| a v tomto turnaji by finacne odmeny ziskala top6 hracov. Tym, ze zvolime 2 mesacne turnaje pre najlepsich, tak tym umoznime i hracom, ktory nehrali 1-2 turnaje, aby mohli dohnat stratu. A tym, ze 20 top hracov caka na zaver moznost uhrat slusnu odmenu, tak budu i motivovani zucastnovat sa na turnajoch.
Dodatok: myslim, ze bodovanie by mohlo byt alebo pre top10 najlepsich hracov na danom turnaji, alebo ako som to ja popisal, tak pre top 10 percent, cim by sa viac bral ohlad na pocet zucastnenych hracov na turnaji.
Bodovanie turnajov: myslim, ze najspravodlivejsie by bolo, keby body dostavalo 10 percent najlepsich na turnaji - cize pri ucasti 200 hracov by to bola top20. Bodovanie by mohlo brat v uvahu pocet hracov, vysku buy-inu.
Turnaje: ako som uz pisal, tak samotne turnaje, navrhnute adminom su sice zaujimave, ale osobne by som to trochu premenil. Povedzme: 3 usd freezout limit holdem, 3 usd freezout turbo, 2+rebuy turnaj a na zaver 5 usd no limit freezout. Tym, ze sa zvoli aj limit holdem sa ukaze jednak kvalita a da sa tym i prilezitost viac limit hracom si zahrat - osobne by som vynechal heads up.
Vyhodnotenie: Suhlasim s flopym s tym, ze by mesacni top hraci mohli dostat vecne ceny, plus nejake mensie financie alebo fpp body. Myslim, ze lepsi napad je pozvat si napriklad po 2 mesiacoch napriklad top20 najlepsich na two table turnaj, povedzme s dotaciou 500usd |neviem ci ta ciastka nie je mala ci velka| a v tomto turnaji by finacne odmeny ziskala top6 hracov. Tym, ze zvolime 2 mesacne turnaje pre najlepsich, tak tym umoznime i hracom, ktory nehrali 1-2 turnaje, aby mohli dohnat stratu. A tym, ze 20 top hracov caka na zaver moznost uhrat slusnu odmenu, tak budu i motivovani zucastnovat sa na turnajoch.
Dodatok: myslim, ze bodovanie by mohlo byt alebo pre top10 najlepsich hracov na danom turnaji, alebo ako som to ja popisal, tak pre top 10 percent, cim by sa viac bral ohlad na pocet zucastnenych hracov na turnaji.
- BJK
navrh 2
1. buy-in $2-$5
2.bez rebuy
3. dvoj mesacna tour [8 turnajov]
[keby niekto vynechal jeden-dva turnaje
aby mal sancu na celkovy uspech]
4.freeroll denne kvalifikacie
[postupoval by len vitaz]
5.finalovy 9.turnaj na konci tour
[najlepsich 30-100 hracov celej tour]
2.bez rebuy
3. dvoj mesacna tour [8 turnajov]
[keby niekto vynechal jeden-dva turnaje
aby mal sancu na celkovy uspech]
4.freeroll denne kvalifikacie
[postupoval by len vitaz]
5.finalovy 9.turnaj na konci tour
[najlepsich 30-100 hracov celej tour]
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
navrh 3
Navrhujem kazdy tyzden turnaj Texas Holdem NL freeze-out s nizkym buy-in (1-5$). Raz mesacne - ak by sa to ujalo, tak aj castejsie by mohol byt nejaky netradicny turnaj - TH Limit, Omaha, ....
Namiesto specialnych bodov, by stacilo robit rebricek podla financnych cien v turnajoch - kto kolko vyhral.
Na konci roka by mohol byt nejaky vacsi turnaj (buyin 10-100$), do ktoreho by mali postup zabezpeceny najlepsi hraci (prvych 10-30) z celeho roka.
Namiesto specialnych bodov, by stacilo robit rebricek podla financnych cien v turnajoch - kto kolko vyhral.
Na konci roka by mohol byt nejaky vacsi turnaj (buyin 10-100$), do ktoreho by mali postup zabezpeceny najlepsi hraci (prvych 10-30) z celeho roka.
- LittleGolem
turnaje
flopi1: s tym heads up mas pravdu, nad tym som moc neuvazoval...beriem aj to rebuy...ta polrocna liga je vsak vela asi, uz mame SKCZ Poker Master a myslim ze je to naozaj kvalitna sutaz a uvidis ze o naozaj zaujimave ceny, to ja povazujem vlastne za cesko-slovensku ligu...my chceme z tychto turnajov spravit nieco mensie pre poker nadsencov, samozrejme kazdy po mesiaci-dvoch nieco najlepsi ziskaju a zacne sa odznova
BJK: jj, presne j moj navrh bol vlastne 1 turnaj za tyzden...co sa tyka tych turnajov mate s flopim podobny nazor, takze myslim ze som zatial prehlasovany :)...FPP body od Expektu by boli super, ale toto este nemame vobec diskutovane s Expektom...to bol len taky moj unaveny napad :), ziadne konretne kroky sme este nerobili...super napad je to, ze ak sa hrac nezucastni na 1-2 turnajoch tak ma stale moznost to vyhrat...lenze ako to bude mesacna sutaz, tak 2 neucasti by ho urcite odsunuli, takze mozno 2-mesacna sutaz s tym, ze 2 najhorsie vysledky by sa nepocitali /tak ako to bolo niekedy v F1/, ale zas nechem to robit komplikovane...ide hlavne o to aby sme si zahrali medzi sebou...
tapka14: 1)suhlas, 2)uz si treti, takze suhlas :)...inak ani ja nemam rad rebuy, 3) tiez sa priklanam k 8 tyzdnom, 4) to asi nepojde, asi by to nemalo pozadovanu ucast, 5) suhlas
LittleGolem: ja Omahu moc dobre neviem :)...ale s tym koncorocnym turnajom nieco hovoris, ale asi by to mohlo byt pre najlepsich dvoch z tych 8 tyzdnovych cyklov...
No uvidime, tesim sa na dalsie napady a hlavne dakujem tym ktori sa zapojili!
BJK: jj, presne j moj navrh bol vlastne 1 turnaj za tyzden...co sa tyka tych turnajov mate s flopim podobny nazor, takze myslim ze som zatial prehlasovany :)...FPP body od Expektu by boli super, ale toto este nemame vobec diskutovane s Expektom...to bol len taky moj unaveny napad :), ziadne konretne kroky sme este nerobili...super napad je to, ze ak sa hrac nezucastni na 1-2 turnajoch tak ma stale moznost to vyhrat...lenze ako to bude mesacna sutaz, tak 2 neucasti by ho urcite odsunuli, takze mozno 2-mesacna sutaz s tym, ze 2 najhorsie vysledky by sa nepocitali /tak ako to bolo niekedy v F1/, ale zas nechem to robit komplikovane...ide hlavne o to aby sme si zahrali medzi sebou...
tapka14: 1)suhlas, 2)uz si treti, takze suhlas :)...inak ani ja nemam rad rebuy, 3) tiez sa priklanam k 8 tyzdnom, 4) to asi nepojde, asi by to nemalo pozadovanu ucast, 5) suhlas
LittleGolem: ja Omahu moc dobre neviem :)...ale s tym koncorocnym turnajom nieco hovoris, ale asi by to mohlo byt pre najlepsich dvoch z tych 8 tyzdnovych cyklov...
No uvidime, tesim sa na dalsie napady a hlavne dakujem tym ktori sa zapojili!
- roy016
roy16
4. myslel som na tych ktory nemaju na buy-in
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
re: turnaje
roy: ja chapem tvoju filozofiu, ale ked uz si chceme medzi sebou dobre zahrat a zistit, kto je najlepsi, tak by bolo vhodne zvolit nizsi buy-in, viacero roznych druhov turnajov, a myslim, ze i napad 2-mesacneho hodnotenia by mohol byt. Ja by som ochotne privital aj fpp ako formu odmeny na turnajoch - tie fpp sa daju rovnako dobre pouzit ako peniaze
hlavne mi ide o to, aby sa v zavere stretla ta najlepsia 20-50 a ta by si zahrala o lukrativne ceny - bol by to velky turnaj so symbolickym buy-in 1 usd.
hlavne mi ide o to, aby sa v zavere stretla ta najlepsia 20-50 a ta by si zahrala o lukrativne ceny - bol by to velky turnaj so symbolickym buy-in 1 usd.
- BJK
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.