Duben grindění fifty50 b0bin4k
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Duben grindění fifty50 b0bin4k
Hele já sem s tim měl taky problém a ještě mám strach že to ani nevydrřžim celej měsíc.To už je můj takovejhle třetí plán tenhle rok a ještě sem nesplnil ani jeden.Tenhle ale splnim do třetice všeho dobrého s mladou sme se rozešli tak mám časuu habaděj..
- b0bin4k
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Existuje nejaka strategia na to, alebo aspo nejake podobne? Nechces sa s nim podelit ako zhruba hras?
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
Taktiez hravam fifty50 poslednu dobu a som zatial v pluse.. no nie je to ziadna slava.. ROI mam len okolo 10% a vidim sam ze vela krat robim chyby.. no nenasiel som zatial ziadne poriadne vyukove videa ktore by mi pomohli s hrou.. Nevies o niecom nahodou ?
- Potmehood
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Jak to hraju? Hele kombinuju ted mnoho způsobů snažím se ted na to spíš přijít jak to hrát aby to bylo co nejvíce profitabilní časem udělám video No ROI 10% je dobrej ale sníží se ti ještě.Top regové nemaj na fifty50 víc jak 10% spíš těch 8-9%
Video sem nikde zatím ještě žádné nenašel ani na 2+2 se jeste neoběvila zpráva že by někde něco bylo,jen na tom youtube sem našel video od toho portugalce ale to moc výukové není,pokud neumíš portugalsky.Jinak mlčim
jinak dnešní výsledky:
Týden první:
Den čtvrtý:
VVP=88,44
Počet her=67x na 5$ stakes
Profit=+54,96
ROI=+15,7%
Dnešní den sem se nějak necítil byl jsem hodně unavený protože jsem se špatně vyspal jinak by výsledky byli asi mnohem lepší.Zatím jsem spokojený začíná se mi ten formát i líbit jen to volume je špatné.
Video sem nikde zatím ještě žádné nenašel ani na 2+2 se jeste neoběvila zpráva že by někde něco bylo,jen na tom youtube sem našel video od toho portugalce ale to moc výukové není,pokud neumíš portugalsky.Jinak mlčim
jinak dnešní výsledky:
Týden první:
Den čtvrtý:
VVP=88,44
Počet her=67x na 5$ stakes
Profit=+54,96
ROI=+15,7%
Dnešní den sem se nějak necítil byl jsem hodně unavený protože jsem se špatně vyspal jinak by výsledky byli asi mnohem lepší.Zatím jsem spokojený začíná se mi ten formát i líbit jen to volume je špatné.
- b0bin4k
popoBA napísal:kriste kiez by som sa aj ja vedel dokopat hrat takto ucelene kazdy den.rspct
No ono je asi naozaj najúčelnejšie využiť ako motiváciu určitý status v herni, tak ako b0bin4k má 80 hier denne na goldstar, to isté s Ironmanom na FTP, tam mám 250 FTP bodov/denne 25 dní do mesiaca na udržanie Ironman statusu, čiže aj keď sa človeku nechce, radšej odohrám tých pár turnajov, ako stratiť status, čo držím už xy mesiacov. Aspoň u mňa to funguje.
Inak b0bin4k pri grindení 50/50.
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Jojo nejlepší je asi opravdu dát si cíl na status nebo na počet hand/turnaju rozpočítáš si to na každej den a jedeš.Jen sem si měl v tom plánu udělat aspon jednou týdně volno,zkusim udelat nejakou velkou sesion kde bude aspon prez 100 her at pak muzu jeden den vypustit.. uvidíme jak u toho vydrzim.
Díky
Díky
- b0bin4k
Den pátý:
VVP:83.16
počet her:63x na 5$ stakes
Profit:+47,89
ROI:+14,9%
Btw:objevil sem výuková videa na fifty50 na sitngogrinders.com ale placená,plánuju že si zaplatím členství..
VVP:83.16
počet her:63x na 5$ stakes
Profit:+47,89
ROI:+14,9%
Btw:objevil sem výuková videa na fifty50 na sitngogrinders.com ale placená,plánuju že si zaplatím členství..
- b0bin4k
Den šestý:
VVP: 39,6
Počet her:30 na 5$ stakes
Profit:-9,95$
ROI:-6,3%
Závěr:Dneska byl den D.Neměl sem vůbec chut do hraní ale i tak sem to na chvíli pustil,ze začátku to bylo peklo odpálil sem asi 7x BI po sobě na suckout a moje nechut už byla hodně vysoká.Nakonec sem to po chvíli vzdal a řekl si dneska ne,další dny se budu pokoušet o nápravu a o dohnání VVP.Zejtra budu bojovat
VVP: 39,6
Počet her:30 na 5$ stakes
Profit:-9,95$
ROI:-6,3%
Závěr:Dneska byl den D.Neměl sem vůbec chut do hraní ale i tak sem to na chvíli pustil,ze začátku to bylo peklo odpálil sem asi 7x BI po sobě na suckout a moje nechut už byla hodně vysoká.Nakonec sem to po chvíli vzdal a řekl si dneska ne,další dny se budu pokoušet o nápravu a o dohnání VVP.Zejtra budu bojovat
- b0bin4k
haloo bobink ako sa dari? chcelo by to aktualizaciu
- wookie
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/3 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.