1.hand
villainove stats: VPBB:70 VPSB:98 3B:17 AF:2,7 CB flop after3B pre: 33% (5/15) 450hands
villain sa nezdal ako nejaka megafish len jeho VPBB je velmi velky a cbin3bs celkom maly. anyways PF std nechcem sa stacknut PF s A9s a ani to bluff/foldovat kedze jeho 3bet je relativne nizky. Na flope mam 2nd par TK, tj showdown value aj ked oproti jeho percieved range na flope kt castejsie necbetne(taketo boardy raz cbetol raz nie) ofc uz mozem byt(asi aj castejsie som) pozadu. takze moj plan bol na blankoch bol foldnut na druhy barrel kedze jeho percieved range ma tam uz urcite bije, ak neda 2nd barrel tak check behind a callovat skoro vsetky rivre, kedze ak na turne kde je megavela value teda je uberdrawy nebarrelne tak moc toho uz nerepuje. As played min 2 barrel ma zaskocil, mohol to byt nejaky blockbet pre nejake AJss alebo QQ-TT urcite tam mohol mat KQ-KT bez fd a silne handy by imo betoval standardnejsie cca 2/3-pot. na riveri hitujem 2 pary mal som 38 behind a typek skoro 4krat overbetne pot...wtf. vzhladom na range ktoru som mu urcil som tu castejsie popredu a bijem missed FD AJss kt sa z nejakeho zvlastneho dovodu rozhodli bluffovat/wierd vbetovat(??) QQ-TT by asi neotocil na bluff, bijem vsetky A1pair K1pair handy. Na druhej strane vsetko co ma bije ma velmi divnu lajnu ako napr nejake AK, sety. takze moja otazka: river call?
Pacific Poker - $0.30 NL - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 3
Hero (SB): $93.67
BB: $43.51
Hero posts SB $0.15, BB posts BB $0.30
Pre Flop: ($0.45) Hero has A 9
Hero raises to $0.90, BB raises to $1.80, Hero calls $0.90
Flop: ($3.60, 2 players) K 9 7
BB bets $2.10, Hero calls $2.10
Turn: ($7.80, 2 players) 4
BB bets $1.50, Hero calls $1.50
River: ($10.80, 2 players) A