svatos21 blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: svatos21 blog

Odoslaťod svatos21 06 Apr 2011 18:07

urobil som to v .avi, co sa tyka kodeku neviem presne co tym myslis, normalne to prehra napr mediaplayerclassic, ja mam v notase kodec CCCP, ak mas na mysli toto, co sa tyka tych ruk- je ich cca 600, je mi jasne ze to ludi nejak bavit pozerat nebude, preto sa chystam spravit dnes resp zajtra zvukovy zaznam a tam popisem dolezite situacie, no a myslim ze zacinajucim hracom mozu niektore veci z toho pomoct, aj ked som aj ja len amater, ale niektore veci uz viem :fish: a tych 500 mb nie je tak vela, ja mam normalny internet a pri 300 kb za sekundu to stiahne za pol hodku, ale je fakt ze keby som to postrihal len na dolezite momenty tak by to bolo lepsie..
svatos21

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 06 Apr 2011 18:11

no kodek som myslel prave to .avi. Praveze lepsie by to bolo dat do .wmv. Hoci sa ti to bude renderovat dlhsie, ale vysledok bude vysoko kvalitny a velmi prenosny ;) Z tychto 500MB by si mal zrazu nejakych 80-100MB, co by nikto nevahal a hned stahoval :) Nevravim, ze 500MB sa bude stahovat dlho, ale mna to napriklad odradilo a radsej pockam, kym si to nakomentujes :) A komentovat to nemusis zvlast zvukovou stopou, kludne si mozes toto video otvorit v playeri a znova ho nahrat tak, ze v playeri ho budes pauzovat a do toho hovorit. Ak ale vies, ako pustit video v camtasii a pridat donho komentar, pricom to budes priebezne pauzovat, tak napis pls ako na to, lebo mne sa to nepodarilo :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod svatos21 06 Apr 2011 18:16

matiapag napísal:no kodek som myslel prave to .avi. Praveze lepsie by to bolo dat do .wmv. Hoci sa ti to bude renderovat dlhsie, ale vysledok bude vysoko kvalitny a velmi prenosny ;) Z tychto 500MB by si mal zrazu nejakych 80-100MB, co by nikto nevahal a hned stahoval :) Nevravim, ze 500MB sa bude stahovat dlho, ale mna to napriklad odradilo a radsej pockam, kym si to nakomentujes :) A komentovat to nemusis zvlast zvukovou stopou, kludne si mozes toto video otvorit v playeri a znova ho nahrat tak, ze v playeri ho budes pauzovat a do toho hovorit. Ak ale vies, ako pustit video v camtasii a pridat donho komentar, pricom to budes priebezne pauzovat, tak napis pls ako na to, lebo mne sa to nepodarilo :)

dik za radu, skusim to dat do toho .wmw a zmensit, a zaroven sa to pokusim aj nakomentovat teda ak sa mi to podari v camtasii, ak nie tak spravim samostatny zvukovy subor, ktory ked sa pusti subezne tak to bude rovnake ako normal vo videu si myslim. no nic idem sa teda s tym pohrat, s tym ze aj vypisem zaujimave handy aby sa preskocili hluche miesta ktorych je pri mojej dost tight hre vela..
svatos21

Odoslaťod haman 06 Apr 2011 23:29

6 stolov too much. nestihal som to sledovat a este sa ti aj prekryvaju.
Vypni si skype/icq atd nech je v tom videu len poker ;)
Svetova hlaska vpravo dole ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod svatos21 07 Apr 2011 00:37

no viem ze 6 stolov je dost, na takom malom monitore, nabuduce dam len 4, prave som dohral dalsiu session, a dost ma nahnevala moja skoro posledna ruka- na jednom stole som spravil cca 20 dolarov, BI je 5 dolarov, dal som si uz sitout, ale poslednu rukku som dostal AA :evil: na SB pri stole sme boli 4. utg fold, button (10,55) raise na 20 centov (jeho stats steal 57, vpip 35), ja som dal reraise 55, BB fold, button call, flop 93Jr, ja pot 1,15, super call. turn 7, zaroven prisla mozna FD, v pote bolo 3,41, strelil som jeho All in 9,40 dolara, on auto call a ukazal TT, river 8.. moja otazka je- co sa tam da zahrat inac? typek bol taky ze doplacal chujoviny typu slabsi par, FD a pod.. kvoli tomu som dal all in nech to zahodi, set som mu neveril, by ma bol raisol na flope..
svatos21

Odoslaťod haman 07 Apr 2011 00:40

svatos21 napísal: moja otazka je- co sa tam da zahrat inac? typek bol taky ze doplacal chujoviny typu slabsi par, FD a pod.. kvoli tomu som dal all in nech to zahodi

ty si nedal allin aby to zahodil, ale aby to zaplatil z horsou rukou alebo draw. to, ze mu prisiel gutshot ti nemoze vadit predsa, mal by si sa potlapkat po pleci ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod svatos21 07 Apr 2011 00:45

haman napísal:
svatos21 napísal: moja otazka je- co sa tam da zahrat inac? typek bol taky ze doplacal chujoviny typu slabsi par, FD a pod.. kvoli tomu som dal all in nech to zahodi

ty si nedal allin aby to zahodil, ale aby to zaplatil z horsou rukou alebo draw. to, ze mu prisiel gutshot ti nemoze vadit predsa, mal by si sa potlapkat po pleci ;)

vadi lebo mu prisla na to postupka :D zle som sa tam vyjadril, jasne ze s taku situaciu zahram s radostou kedykolvek, ale toto asi bolo vopred odsudene na prehru.. len som rozmyslal ci som nemal dat menej po turne, ale kvoli potodds som to dal vsetko, aby urobil chybu ak hra FD alebo straight.. len to nahneva ze uz dlhsiu dobu mi robi FTT zle co sa tyka allin EV..
svatos21

Odoslaťod svatos21 07 Apr 2011 01:17

pridavam aj graf, mam odohratych okolo 25 tisic ruk, zatial sa ako tak dari, aj ked teraz trosku stagnujem.
Prílohy
svatosgraf.png
svatosgraf.png (150.71 ) Zobrazená 2751 krát
svatos21

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 43 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!