Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Nazdar....v cashier-i mam ticket "ME Race - finals ticket" neviete niekto,kde sa da pouzit? diky
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Mlachi napísal:Nazdar....v cashier-i mam ticket "ME Race - finals ticket" neviete niekto,kde sa da pouzit? diky
To je myslim do tych freerollov, co su napisane takym oranzovym pismom Daj si v sekcii Turnaje vybrat iba Freerolly a tam sa popozeraj po tych oranzovych
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Zdravým mám jeden lístok na nejaky turnaj s nazvom Daily dollar ticket. Neviete ako najdem ten turnaj kde sa dá použiť ten lístok?Už som prešiel všetky turnaje kde su potrebne listky a žiadny taký som nenašiel.díky moc
- 16Pedro
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Full Tilt Poker
Aká je minimalna suma na cashout.
- vlk25
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Zda sa mi, ze je to tam napisane v podmienkach. Co si ja pamätam, tak 50USD.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
16Pedro napísal:Zdravým mám jeden lístok na nejaky turnaj s nazvom Daily dollar ticket. Neviete ako najdem ten turnaj kde sa dá použiť ten lístok?Už som prešiel všetky turnaje kde su potrebne listky a žiadny taký som nenašiel.díky moc
Daj si sekciu turnaje, zorad si ich podla buy - inu a pozri sa na turnaje s cenou 1 dolar - to je ten daily dollar - dnes sa hra o 21:15 rebuy a o 02:15 doublestack ale normalny
vlk25 napísal:Aká je minimalna suma na cashout.
to mas podla toho ako to chces vybrat, cez bankovy prevod je napr. minimum 100 dolarov, cez moneybookers iba 50 Daj si v cashier (pokladna) vyplatu a tam to mas pekne napisane
- Bartman
Full Tilt Poker
No nemam momentalne prustup ku tomu preto za pytam... A na maestocard ?
- vlk25
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
16Pedro napísal:Zdravým mám jeden lístok na nejaky turnaj s nazvom Daily dollar ticket. Neviete ako najdem ten turnaj kde sa dá použiť ten lístok?Už som prešiel všetky turnaje kde su potrebne listky a žiadny taký som nenašiel.díky moc
V zalozke Garanted, zacina o 21:15, je lahko viditelny lebo nema fee.
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
vlk25 napísal:No nemam momentalne prustup ku tomu preto za pytam... A na maestocard ?
Ak mas predsa Maestro tak musis mat aj bankovy ucet nie?
Ja tiez pouzivam Maestro a vyberam cez bankovy prevod Inak sa cez Maestro neda vybrat, musis pouzit uz spominany bankovy prevod
- Bartman
Re: Freeroll pre Slovensko
haman napísal:Ahojte,
Dnes menili nieco na FT, chvilu nesiel, potom sa stiahol update a :
1. zmizli klasicke freerolly (dufam ze docasne) ale
2. pribudol restricted freeroll pre Slovakia, napriklad dnes tournament ID #154245918 , zacina o 19:05. Vidime sa tam
/haman
Ahojte, neviete jak sa da teraz zaregistrovat? Mne napise ze server nenalezen, ale niektori sa registruju na tieto freroly na fultilte. Dakujem
- aalucker
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.