PokerTracker
Re: PokerTracker
Zdravim, pouzivam PT, zatial len trial verzia...
Otazka, spravil som si HUD klasicky VPIP pfr cbet fold to cbet atd... lenze okrem klasickeho VPIP a PFR mi to nic ine nezobrazuje...
okrem tich znaciek co som si urobil ako 3B ,F3 , CB, FCB len to ciselko vedla nich chyba... takze otazkou je, Je chyba v tom ze mam trial verziu ktora to nepodporuje... nikde na PT fore som nic takeho to charakteru nenasiel... Alebo robim niekde chybu ja?
Vdaka
Otazka, spravil som si HUD klasicky VPIP pfr cbet fold to cbet atd... lenze okrem klasickeho VPIP a PFR mi to nic ine nezobrazuje...
okrem tich znaciek co som si urobil ako 3B ,F3 , CB, FCB len to ciselko vedla nich chyba... takze otazkou je, Je chyba v tom ze mam trial verziu ktora to nepodporuje... nikde na PT fore som nic takeho to charakteru nenasiel... Alebo robim niekde chybu ja?
Vdaka
- fleg
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Skús pozrieť, či si si to neukladal do tournament profile. AK hej tak ti ten HUD bude ukazovať len pri turnajoch.
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
trial to urcite podporuje, sam som to pouzival, len mi pred dvomi tyzdnami skoncil, kupil som HM, takze nemozem pozriet...
nastavil si si ten novy HUD ako default? ak nie, musis si ho pri stole vybrat. ale ak ti ukazuje tie pismenka, co si si navolil, tak problem bude inde...
ja som skusil prvy HM trial, potom PT3, tam som si stiahol HEM-like HUD, mozno skus pozriet tu a pripadne upravit (viem, ze tam treba nejaku tu druhu line oddelit este alebo nieco take, taktiez si tam mozes vlozit pismenka)
http://www.pokertracker.com/repository/layouts.php
nastavil si si ten novy HUD ako default? ak nie, musis si ho pri stole vybrat. ale ak ti ukazuje tie pismenka, co si si navolil, tak problem bude inde...
ja som skusil prvy HM trial, potom PT3, tam som si stiahol HEM-like HUD, mozno skus pozriet tu a pripadne upravit (viem, ze tam treba nejaku tu druhu line oddelit este alebo nieco take, taktiez si tam mozes vlozit pismenka)
http://www.pokertracker.com/repository/layouts.php
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Vdaka za ten link, uz som to spojazdnil a nasiel chybu ...
Taka OT otazka je tu na fore niekde thread o statoch a ich exploitovani? Napr. co robit ak ma villian 75% cbet napr. zacat checkraisovat, flatovat... nieco na ten styl
Taka OT otazka je tu na fore niekde thread o statoch a ich exploitovani? Napr. co robit ak ma villian 75% cbet napr. zacat checkraisovat, flatovat... nieco na ten styl
- fleg
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
zdravim, mam taky problem v programe poker tracker3, som novacik a robim zakladne nastavenia, ked si idem dat settings a tam search a najst moje meno tak mi tam vobec neukazuje siet v ktorej hram (888), nechapem preco, neporadite mi niekto pls ???
http://imageshack.us/photo/my-images/5/ptproblem.png/
Dakujem za vsetky odpovede
http://imageshack.us/photo/my-images/5/ptproblem.png/
Dakujem za vsetky odpovede
- 77BobO77
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
A máš už natiahnuté nejaké HH z tej herne?Pokial nie,tak nemá ako ukázat tvoje meno s tou hernou.
- shark777
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no asi nemam, ale mam tu siet zapnutu aj uz hram a ako keby sa nič nedialo, hram v Lucky Ace a pri sieti 888 mam napisane running, tak neviem preco
- 77BobO77
Musis si v pacific klientovi zapnut ukladanie hand history a v PT3 potom nastavit cestu, kde sa ti uklada aby mohol odtial importovat do databazy.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
dakujem, ale uz som presiel do druhej herne a tam mi to vsetko uz ide
- 77BobO77
zdravím
Ako vymažem cely PT?(úplne všetko)
Dik
Ako vymažem cely PT?(úplne všetko)
Dik
- 16160303
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 31 krát/5 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.