Pokrové myslenie 1.časť: TILT

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Odoslaťod admin 08 Apr 2011 12:17

Diskusia k článku: Pokrové myslenie 1.časť: TILT

„Poker je kombinácia šťastia a skillu. Ľudia si myslia, že zvládnutie skillu je tá ťažšia časť, ale mýlia sa. Najťažšou úlohou je zvládnutie faktoru šťastia.“ - Jessie May. Tilt a jeho kontrola je jednou z hlavných tém na pokrových fórach, v pokrových knihách a v diskusiách medzi hráčmi samotnými. Skoro každý aspekt pokrového myslenia je nejako spojený s redukovaním dopadu tiltu na vašu hru. V tejto sérii článkov sa pozrieme na problémy ako: prečo sa hráči dostávajú do tiltu, určíme si rôzne druhy tiltu a pozrieme sa aj na dôvody tiltu a následky, ktoré prináša. Povieme si o spôsoboch ako predísť tiltu a čo spraviť keď zistíte, že sa tiltu vkráda aj to vašej hry. Čo je tilt? Tilt je jednoducho hranie horšej hry, akú ste schopní predvádzať. Dostať sa do tiltu znamená, že vaša hra sa zhoršuje a vychyľuje nejakým spôsobom od štandardu. Toto je zjednodušená definícia, ale tilt má oveľa viac vrstiev a odtieňov, ktoré môžu byť veľmi ťažko spozorovateľné. Tilt sa nerovná zlej hre. Tisíce hráčov hrajú naozaj zle, ale nie pretože by tiltovali ale pretože nevedia ako hrať lepšie. Tilt naznačuje to, že hráč o ktorého sa jedná má schopnosti a túžbu po tom aby sa zlepšoval, ale z nejakého dôvodu nehrá momentálne svoju najlepšiu hru (A-game). Niektorí ľudia má veľmi skreslenú a úzkoprsú predstavu o tom, čo je tilt: „Tilt zahŕňa prehru...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Pokrové myslenie 1.časť: TILT

Odoslaťod mmcanny 08 Apr 2011 13:20

no offence, ale tie clanky po sebe aj citate? tolko preklepov a stylistickych chyb v jednom texte sa len tak nevidi..

ak sa vam do toho nechce, tak mi to kludne pred zverejnenim posielajte a ja vam to zbehnem, lebo toto ma naozaj odradza od citania..

Za tento príspevok od mmcanny poďakovali - 2:
dzejkej, HaPpY LuMpY
mmcanny

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 55 krát/5 krát

Re: Pokrové myslenie 1.časť: TILT

Odoslaťod Herotaro 09 Apr 2011 01:24

mna to od citania neodradzalo :good:
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod TuKE 09 Apr 2011 19:43

Skuste si do google natukat slovo tilt :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!