co myslize ze mohol drzat? ja som ho odhadoval na AA, KK, QQ, JJ, JT+, AQ, AJ, KJ...preflop som len dorovnal, s tym, ze ak pride vysoky flop tak mu to check/foldnem...flop vsak prisiel pomerne nizky a navyse drawy...hral som to dost pasivne, mozno bol aj popredu, ale oproti jeho range si myslim ze boli moje TT celkom slusne...moja hra vyzerala akoby som drzal len nejaku draw a navyse mi tam Kartiboh poslal 9c na river, po kt. som to betol ako bluff...myslite, ze som mohol donkbetovat alebo check-raisovat?
...staty supera asi nema zmysel davat, mal som na neho len 7 ruk...
Preflop: Hero is SB with T, T
MP2 checks, 2 folds, BTN raises to $0,10, Hero calls $0,09, 2 folds.
Flop: ($0,22) 8, 6, 5 (2 players)
Hero checks, BTN bets $0,18, Hero calls $0,18.
Turn: ($0,58) 5 (2 players)
Hero checks, BTN bets $0,32, Hero calls $0,32.
River: ($1,22) 9 (2 players)
Hero bets $0,5, BTN folds, Hero gets uncalled bet back.
Final Pot: $1,22
[CG] NL2 TT na SB
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] NL2 TT na SB
Lepsie bude, ked popises svoju akciu na jednotlivych streets. Napr. - pred flopom dorovnam preto, lebo ... s planom na flope .... atd. Cize skus odovodnit svoju akciu PF, na flope, turne a riveri
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: [CG] NL2 TT na SB
preflop som to dorovnal tak nejak automaticky, rozmyslal som chvilu aj nad 3betom ale nakoniec som sa rozhodol pre pomalsiu hru, kedze som bol OOP a po vysokom flope by som to musel pravdepodobne zlozit...flop prisiel nizky, cize moje TT boli na tom celkom fajn, avsak OOP sa mi hrali dost blbo...rozhodol som sa hrat pasivne a tak povediac cakat co pride. Ak by prisla na turn alebo river nejaka pre mna scary karta, tak by som to zlozil...cize flop som len check/callol...na turn prisla pre mna a myslim ze aj pre neho bezvyznamna karta, tak som zahral tu istu lajnu a uvedomil som si ze moja hra vyzera akoby som cakal na nejaku draw no a na river mi prisla bohovska karta na reprezentaciu ci uz flush alebo str8...takze som betol ako bluff
mozno som mohol na flope aj donkbetnut a presnejsie urcit superovu range...no neviem
mozno som mohol na flope aj donkbetnut a presnejsie urcit superovu range...no neviem
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.