ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
Dufam, ze sa ti to podari.. osobne sa na to video velmi tesim..
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Asi sa mi to nepodarí, úplne mi to celé zblblo .. s Matiapagom sme sa nato pozreli a nevedeli sme si s tým rady, tak ak by sa našiel niekto kto sa v camtasii vyzná tak ss/sem napíšte
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Video je v nedohladne, celé to je na figu, stiahnem camastia 6 a potom to spravim ale velmi sa mi do toho nechce..
-
Video natočené v camtasia 7 studio, ale to by sa nemuselo orezať .. serem nato, nemám nato už nervy ... na LB sa to začína stabilizovať, troŠku ma plieska variácia, ale to len bola otázka času tak si veľkú hlavu z toho nerobím, snáď to prestane už po 14BI -_-
-
Zeltzn napísal:Video natočené v camtasia 7 studio, ale to by sa nemuselo orezať .. serem nato, nemám nato už nervy ...
Bracho nezufaj a skus tento soft videa-z-hrania-pokru-f95/otazky-k-nahravaniu-videa-t6213.html#p138537
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Diki haman skúsim to niekedy ale si zober že 6x natacas hodinove video a Vždy je niec zle
-
Keďže u mňa sú neustále problémy s tým videom, dostal som nápad žeby som to s niekym prešiel ako "sweetku", natočili by sme to a potom by sme to sem upli. Nič lepšie ma momentálne nevie napadnúť
EDIT: Ak by sa našiel niekto kto to chcel prebehnúť somnou, tak mi sem napíšte a dohodneme sa bližšie
EDIT: Ak by sa našiel niekto kto to chcel prebehnúť somnou, tak mi sem napíšte a dohodneme sa bližšie
-
Zeltzn napísal:Diki haman skúsim to niekedy ale si zober že 6x natacas hodinove video a Vždy je niec zle
skus 10 minutove na zaciatok
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
no dobre, dlho som sem nepisal, vlastne ani nebolo čo.. zažívam ako sa hovorí DS... zatiaľ to je na cca 15k rúk 1/3 rollu, uvidíme dokedy to bude trvať, nerád by som prešiel na nižší limit rozhodnem sa natočiť video ešte raz, rovnako ako predtým 4tables, a uvidíme že či náhodou nieje chyba niekde inde
-
pevne verim, ze DS coskoro nahradi nejaky slusny hotrun a video temtokrat uz uzrie svetlo sveta
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.