x-bat CG fish
Re: x-bat SNG
No s tym pushovanim pri 15BB a viac je pravda. Tiez to tam poslem AK, AQ ak by sa mi tazko hralo po flope. Tiez napr .ak mam na stole chronickych limperov, ktory aj napr. pri blinde 50-100 limpuju vsetko ja ma na BB 1400 s AJ tak to posielam.. borci ta zavolaju kludne A8 a podobne alebo foldnu a ja tak budujem stack. Toto mi prijde na mojich 5$ velmi ziskove.
- fefe13
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
OK, ale nelze z toho delat pravidlo - jako u vseho zalezi na podminkach, cili obsazenstva u stolu
Tim nerikam, ze jsem do ted nepushul 15BB apod. Zase takova ryba, ktera vubec nevi, co u stolu dela, prece jen nejsem
No, vecer zanalyzuju dalsi cast a jsem zvedavy, jake mi z toho vypadnou poznatky.
Tim nerikam, ze jsem do ted nepushul 15BB apod. Zase takova ryba, ktera vubec nevi, co u stolu dela, prece jen nejsem
No, vecer zanalyzuju dalsi cast a jsem zvedavy, jake mi z toho vypadnou poznatky.
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
okrem toho co pisete, su dolezite restealy. priklad: ked vidim, ze super casto otvara ( PFR > 25% ) alebo casto stealuje (steal > 40% ) a ma cca 15 az 25 BB, to znamena, ze ked foldne, este ma hratelny stack (este skontrolujem jeho fold to 3bet), tak mu dam 3bet allin s 10 az 15BB stackom, ked mam zaujimavu kartu (Ax, broadways, any pair except KK/AA). Mozno by som to mal robit principialne s ATC, ale chcem mat aspon aku taku showdown value, keby ma zavolal.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Steal taky sleduju a nemam problem mu poslat resteal all-in... Akorat by me zajimalo, co obcas vede jiste klauny k tomu, ze to stejne dorovnaji a maji total trash ala 95o. A to urcite nemaji pot odds na to, aby dorovnaval...
Na houno, ze je tady tolik zastancu rulety, by se hralo hned jinak
Kazdopadne kdyz to shrnu: nastudovano mam spoustu hernich zpusobu/variant, problem je s tim, je spravne pouzit A na tom pekne zapracaju... vsak neni mozne, abych patril do stejneho rybnika Mam jednoznace na vic...
Na houno, ze je tady tolik zastancu rulety, by se hralo hned jinak
Kazdopadne kdyz to shrnu: nastudovano mam spoustu hernich zpusobu/variant, problem je s tim, je spravne pouzit A na tom pekne zapracaju... vsak neni mozne, abych patril do stejneho rybnika Mam jednoznace na vic...
- x-bat
Takze konecne jsem prestehovan - preji jen opravdovemu nepriteli. Ufff Konecne se mi podarilo zprovoznit pc, takze je cas kouknout na nejake to vyukove video. S herni praxi to bude slozitejsi, stale nejsem doma onlajn - a dle dnesniho telefonatu z O2 (nic jineho v baraku neni a wifi nechci) budu onlajn za max. 12 dni.
A pak hura do toho...
A pak hura do toho...
- x-bat
Ole, tak stehovaci manevry ukonceny, internet zapojen, muzeme jit na to
Dnes jsem s velkou chuti vstoupil do herny FTP a zdalo se mi nejake divne, ze je (dopoledne) onlajn jen cca. 25tis. lidi a ze na kompletaci stolu cekam skoro 2 minuty. No, odehral jsem par stolu, udelal plus (hura) a AZ TED!!! zaregistroval, co se to vlastne s FTP a PS deje No jo, 2 dny clovek nesleduje pokerove deni a hned mu toto utece...
Takze jsem se pustil do cteni, co ze se to vlastne deje - zatim chapu tak, ze EU nema s nicim problem, a ze muzeme vesele hrat. No, i tak jsem nejisty a hloda ve me myslenka, co bude dal. Dnes na to kaslu, proctu 2+2 forum a uvidime, co noveho bude zitra. Snad bude v hernach vse OK a nas, EU hracu, se to nedotkne.
Dnes jsem s velkou chuti vstoupil do herny FTP a zdalo se mi nejake divne, ze je (dopoledne) onlajn jen cca. 25tis. lidi a ze na kompletaci stolu cekam skoro 2 minuty. No, odehral jsem par stolu, udelal plus (hura) a AZ TED!!! zaregistroval, co se to vlastne s FTP a PS deje No jo, 2 dny clovek nesleduje pokerove deni a hned mu toto utece...
Takze jsem se pustil do cteni, co ze se to vlastne deje - zatim chapu tak, ze EU nema s nicim problem, a ze muzeme vesele hrat. No, i tak jsem nejisty a hloda ve me myslenka, co bude dal. Dnes na to kaslu, proctu 2+2 forum a uvidime, co noveho bude zitra. Snad bude v hernach vse OK a nas, EU hracu, se to nedotkne.
- x-bat
Dotaz:
Muzete doporucit EU hernu (s rakebackem, "podporujici" HEM) na hrani SNG? Dik...
Muzete doporucit EU hernu (s rakebackem, "podporujici" HEM) na hrani SNG? Dik...
- x-bat
Nazdar tiez som sa toho zlakol co sa dialo na P****Stars a hravam tiez SNG a hladal som nahradu a ci chcem ci nie najlepsia volba stale zostava PS kvoli trafficu.Jedina alternativa su herne na sieti ongame tak ked chces menit tak si najdi nejaku s vyhodnym rakebackom.Na P****Stars, ale ide vsetko dalej uplne bez problemov pre EU hracov.
- Mewrick
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zustavam zatim u FTP, nevidim duvod k panice...
Ale prece jen cloveka takova udalost nahloda (nejde o BR - ten u me stejne dela par drobaku ), tak jsem se zacal zajimat - at jsem v pripade vetsich problemu schopny prakticky okamzite prejit a nezdrzovat se hledanim herny.
Ale prece jen cloveka takova udalost nahloda (nejde o BR - ten u me stejne dela par drobaku ), tak jsem se zacal zajimat - at jsem v pripade vetsich problemu schopny prakticky okamzite prejit a nezdrzovat se hledanim herny.
- x-bat
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.