Pacific turnaje
Počet príspevkov: 48 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Krasne uvitani
Gratulujem APminer k super zatahu *THUMBS UP*
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: Pacific Poker
heh, včera sa mi stala haluška na tejto herni, bol som regnuty na turnaj pokerportal, buy-in 3.30$ herna turnaj stornovala a peniaze za vstupne si nechala )) kebyze to spravia na turnaji kde je 100dolacov buyin tak ma to nasere.
ešte by som sa rád opýtal či bude náhradný turnaj na pacifiku za ten čo sa neodohral.
ešte by som sa rád opýtal či bude náhradný turnaj na pacifiku za ten čo sa neodohral.
-
hsslayer - Príspevky: 34
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Nj to s a stalo aj mne, myslim ze som s trunajmi podobneho charakteru uz skoncil...
- Philop
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Pozeram ze dnes su maju vsetky turnaje na pacifiku dvojnasobnu garanciu cize odporucam vsetkym zahrat kto tam hrava mttcka ...
- corgonNR
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
corgonNR napísal:Pozeram ze dnes su maju vsetky turnaje na pacifiku dvojnasobnu garanciu cize odporucam vsetkym zahrat kto tam hrava mttcka ...
no vsimol som si....paradicka, este tak hitnut kvaldu na dnesny 100k garant a budeme mat dlhy vecer
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:corgonNR napísal:Pozeram ze dnes su maju vsetky turnaje na pacifiku dvojnasobnu garanciu cize odporucam vsetkym zahrat kto tam hrava mttcka ...
no vsimol som si....paradicka, este tak hitnut kvaldu na dnesny 100k garant a budeme mat dlhy vecer
Veru bude to asi dnes dlhaa noc...sice rano musim do prace ale je to velmi lakave...asi tomu neodolam si to zahrat
- corgonNR
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
práve pozerám, že tam majú turnaj freeroll : $1000Nový rok Freeroll, ktorý sa hrá 1.1.2012. Píše že je to len pre čechov.. nejako by sa to nedalo vyriešiť aj pre sk hráčov ??? . je to pod Restricted. dik stanley to zmákneš
-
hsslayer - Príspevky: 34
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hsslayer napísal:práve pozerám, že tam majú turnaj freeroll : $1000Nový rok Freeroll, ktorý sa hrá 1.1.2012. Píše že je to len pre čechov.. nejako by sa to nedalo vyriešiť aj pre sk hráčov ??? . je to pod Restricted. dik stanley to zmákneš
Bol som na chate a správu som čítal až teraz, takže z toho už asi nič nebude
Niečo ale bude z najbližších depozitov, lebo ak niekto hráte na 8***oker, bavil som sa dnes so supportom a momentálne je k dispozícii reload bonus 100% do maxima $150. Uvoľňuje sa v sumách po $10 vždy po nazbieraní 100 bodov ($50 rake, teda ekvivalent 20% rakebacku) a na čistenie je 90 dní. Bonus kód je "HOT150". Gl pri uvoľňovaní
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 48 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.