[MTT live] lvl8 40BB KK button flatcall 3way a fold na turne

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[MTT live] lvl8 40BB KK button flatcall 3way a fold na turne

Odoslaťod haman 17 Apr 2011 00:15

Bol som hrat v Hrone ten Big Little Tournament a uz som doma, ale nemozem ist spat, kym sem nedam moju ruku vecera:

Big Little Tournament - €10,000 GTD $30+$2 No Limit Hold'em Tournament Live - t300/t600 Blinds - Ante 50, 9 players, AVG stack cca 30000.

(UTG): t13230 22 BBs Zly hrac, velke VPIP, limp/calluje a zaroven prehladne bluffuje, ked mu nedojde draw
(UTG+1): t35000 58 BBs Extra tight hrac vo svetriku, hra 2 ruky za level. Podla mna neni schopny blufovat.
Hero (BTN): t23500 39 BBs Ja ;)
(pozn.: stacky a AVG su len estimated)

Pre Flop: (t1350) Hero is BTN with KObrázok KObrázok
UTG calls t600, UTG+1 raises t2500, vela folds, Hero calls t2500, 2 fold, UTG calls t1900

Davam flat call z 3 dovodov:

1. Tight hrac ma sice uzky range, ale zaroven je natolko kompetentny, ze vie foldnut na 3bet.
2. Nechcem, aby zly hrac na UTG foldol.
3. Chcem vidiet flop bez Esa (toto je trapny dovod, ale bol v mojej hlave, tak ho nebudem tajit).

Flop: (t8850) QObrázok QObrázok 3Obrázok (3 players)
UTG checks, UTG+1 bets t5000, Hero calls t5000, UTG folds

Ta sparovana Queena ma znechutila, original raisor cbetuje celkom dost, vyzera, ze flop ho vobec nevyplasil, ja davam rychly samozrejmy call, ktorym prezentujem Q, resp. flushdraw a cakam co spravi UTG hrac, ked raisne, musim to foldnut.
Zaroven dufam, ze original raisor na turne uz neda 2.barel, resp. da len taky mensi block bet a dostaneme sa do showdownu.

Turn: (t18850) 8Obrázok (2 players)
UTG+1 bets t10000, Hero folds

Na turne sa skompletoval flush a on betuje dalej dost silne (teraz vidim, ze dal 'len' 1/2 potu, ale tam live mi to pripadalo dost) a vobec sa sparovanej Q ani flushu neboji. Ja mam 2nd nut flushdraw, ale zacinam mu verit Q, dokonca mu davam do rangu jedinu ruku AQ (diamondove A). Pytam sa ho klasiku, ci mi ukaze ruku, ked zahodim a po jeho suhlase foldujem KK face up a nechavam si 26BB (realne 16BB, lebo prave sa po ruke zvysil level na 400/800).
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: [MTT live] lvl8 40BB KK button flatcall 3way a fold na turne

Odoslaťod Zajacekk 17 Apr 2011 04:33

čo teda mal?

Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod 7castle 18 Apr 2011 02:59

Pri tychto stackoch nemas imo dovod s KK chciet v ruke UTG, ten druhy aj ked je nit urcite raisuje AQ/JJ proti tej rybe, cize by som si nekoplikoval zivot a isiel 3bet/call, hlavne ten nit ak s AK neflopne A nebude pokracovat, ak ma QQ potrebujes dobre flopy etc, pricom PF ti AK/QQ zhodi len tazko

As played ak si fakt myslis ze je taky nit, tak foldni flop, kedze ta prave zacalo porazat aj AQ, a nie je nejak extra pravdepodobne ze bude do 2 takto cbetovat AK, specialne ked tym mas Kd, cize bijes len JJ

turn uz bude easy fold

Za tento príspevok od 7castle poďakovali :
haman
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Horsey7 18 Apr 2011 12:20

flat nie je tragicky ak mame read ze nam UTG foldne majoritu horsieho na 3bet a ak zaroven chceme v hre fish

flop je std call nakolko UTG cbetuje 100% svojej range na tomto boarde

turn na jednej strane dava moznost betnut Adx rukam, ktore by inak mohol vzdat na non diamond turne, ale ak je to nitka tak fold je ok

Za tento príspevok od Horsey7 poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod 7castle 18 Apr 2011 15:52

Horsey7 napísal:flop je std call nakolko UTG cbetuje 100% svojej range na tomto boarde

Horsey kedy si ty naposledy hrali live? :D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod haman 18 Apr 2011 17:53

7castle napísal:Pri tychto stackoch nemas imo dovod s KK chciet v ruke UTG, ten druhy aj ked je nit urcite raisuje AQ/JJ proti tej rybe, cize by som si nekoplikoval zivot a isiel 3bet/call, hlavne ten nit ak s AK neflopne A nebude pokracovat, ak ma QQ potrebujes dobre flopy etc, pricom PF ti AK/QQ zhodi len tazko

Jo, prekombinoval som to. Mal som v plane ziskat 1 alebo viac jeho barrelov ( raisnut ho na vhodnom flope alebo turne), lenze na som potreboval vhodny flop, ktory neprisiel. 3betom preflop by som ziskal mozno menej value vo vacsine pripadov, ale na vela vela percent by som sa vyhol tomuto, co sa mi stalo.

7castle napísal:As played ak si fakt myslis ze je taky nit, tak foldni flop, kedze ta prave zacalo porazat aj AQ, a nie je nejak extra pravdepodobne ze bude do 2 takto cbetovat AK, specialne ked tym mas Kd, cize bijes len JJ
turn uz bude easy fold

Flop som calloval, lebo som to bral ako klasicky cbet, zas tak hlboko som nerozmyslal, ze nit necbetuje, ked missne alebo ked ho nieco poraza.

Inak, ty si nedavno zahral podobnu ruku, flatol si AA, podobne stacky, tiez EP open, miesto mojho UTG limp bol short BB a mal si AA, tak si nemusel riesit ci dojde alebo nedojde A na flop. Len ty si dorovnal horsiu, ja som foldol lepsiu ;)

Moj villain ukazal JJ (diamantove J) a povedal mi, ze call na flope bol zly, ze som ho mal skusit raisnut. Povedal, ze 2.barrel dal preto, ze mal flushdraw, inak by uz asi nebetol.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod popoBA 18 Apr 2011 18:11

a naco by si ho mal raisovat na flope IP?aby ti zhodil air alebo presne takyto 2outer s ktorym bola sanca ze vypali aj 2hy bluffbarrel? to bol zas volajaky mudrlant
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod mr_kaktus 18 Apr 2011 22:12

popoBA napísal:a naco by si ho mal raisovat na flope IP?aby ti zhodil air alebo presne takyto 2outer s ktorym bola sanca ze vypali aj 2hy bluffbarrel? to bol zas volajaky mudrlant

popo a ty nevies ze sa raisuje na to aby si vytlacil drawy? ;)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod popoBA 19 Apr 2011 03:28

myslis nieco ako odpovede "bal som sa farby" a.k.a "vyhanal som farbu" na otazku preco trololo pushol topset na flope Kh 7h 2s? :lol2: :lol2: zrovna dnes som si take vypocul :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Horsey7 19 Apr 2011 10:03

7castle napísal:
Horsey7 napísal:flop je std call nakolko UTG cbetuje 100% svojej range na tomto boarde

Horsey kedy si ty naposledy hrali live? :D

cize ako UTG raisor mam na QQ3 c/c alebo c/r live? :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!