vklad na Full Tilt
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: vklad na Full Tilt
Vidis popoba, tento mesic jsi nejuzitecnejsi, ale v sireni poplasnych zprav
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
ja ked nepijem tak nestojim za nic
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:ja ked nepijem tak nestojim za nic
http://zdravie.pravda.sk/ako-dodrzat-spravny-pitny-rezim-day-/sk-zvyziva.asp?c=A100620_213346_sk-zvyziva_p31
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
nedavno som tu zalozil temu ze hladam niekoho kto chce peniaze na FT bez toho aby musel vkladat.. ty prevediet peniaze na moj ucet v banke a ja na hracsky ucet na fultilte a sme obaja spokojny . napis SS ak mas este zaujem
- Herotaro
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
pokpleja napísal:ale osobne by som odporucal skor sluzbu ako moneybookers na pracu s peniazmi ucet vs herna
rozmýšlam o tom, v čom to má výhody ?
Herotaro
pokiaľ viem, tak aby niekto mohol prijať poslanú sumu medzi hráčmi, musí mať úspešný minimálne jeden vklad, ak nie viac.
- jkcoxxx
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
vyhody? tak za predpokladu, ze ucet v moneybookers aj v herni mas v rovnakej mene, za prevod nic neplatis.. plati sa uz len za prevod na bank. ucet z moneybookers a to konstantne 1.8e + 2% zo sumy, kvoli rozdielnym menam .. nepochybne je vyhoda to, ze ta praca s peniazmi je bleskova, peniaze su v herni/z herne hned a mozes s nimi pracovat dalej, moneybookers sa da pouzit aj ako internetova penazenka, ergo mozes s tym platit aj inde a tak isto, ak by si robil vklady aj do inych herni (napr by si chcel clearovat vstupne bonusy) tak sa vyhnes zbytocnym poplatkom, ktore by si neustale musel platit ak by si vkladal prachy z karty ..
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
vďaka za odpoveď.
- jkcoxxx
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.