Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection
Re: Michael´s 6max newbie to pro blog NL4->NL50->?
nejake fakticke (neviem to hrat)
1 ruka: co na rivri bijes/co myslis, ze tam moze otacat na bluff(aka cast jeho range je to),
ma na rivri sirsi callovaci alebo betovaci range podla teba?
2ruka: unika mi dost flop, potazmo aj river
chapem ze asi si tam mal osobite histories, snad sa zastavi kellerman a poradi
hu je sick
1 ruka: co na rivri bijes/co myslis, ze tam moze otacat na bluff(aka cast jeho range je to),
ma na rivri sirsi callovaci alebo betovaci range podla teba?
2ruka: unika mi dost flop, potazmo aj river
chapem ze asi si tam mal osobite histories, snad sa zastavi kellerman a poradi
hu je sick
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tie ruky su povacsinou cooleri s ktorymi sa neda nic robit. V prvej ruke mas cisty bluffcatcher, pochybujem ze by valueshipol horsie (jedine T8 a mozno Ahi flush, zalezi od hraca) a hraci na 100nl v takychto spotoch z 95% neblafuju, takze by to mal byt fold. Ja osobne by som ale asi tiez nedokazal zahodit. Jedine ruky ktore mi davaju zmysel z jeho line su prave AA, T8, mozno Q8, cize jeho range je uzka, ale ako hovorim hraci v tychto spotoch neblafuju = fold. (btw zvolil by som vacsi sizing aj vzhladom nato ze to je minraisnuty pot a musis sa snazit dostat do all inu na river, na flope by som ho reraisol na 10, turn bet pot, river all in) Druha ruka je zvlastne zahrana. 3bet je ok, cbet na flope je diskutabilny pretoze dany board velmi pomaha superovej range, vzhladom nato ze hraci sa brania proti 3betom s rukami ktore sa s 80% vzdy connectuju s tym boardom (TJ,JQ,KJ,89...) takze check fold by bol asi lepsi. Co hovori pre cbet je ze mas urcitu backdoor equity na 3barrel bluff, ak na turn pride club alebo str8 card. Float oop z tvojej strany je velmi zly pretoze ako hovorim jeho defending range je s tym boardom velmi spojena, aj ked ma napr KQ tak ma velmi dobru equity. Prilis nechapem aky si mal plan ked si dorovnal. Chcel si bluffovat river ak na turne bude check check? Fakt neodporucam robit taketo moves oop. Ked checkol turn tak by som si pomyslel ze asi nieco ma, pretoze keby blaffuje tak by pokracoval na turne. River pre mna vypada ako value bet s JQ alebo podobnou rukou, takze by som zahodil. To ze mal 44 je zvlastne trochu, ale dobre zahrane z jeho strany si myslim, pretoze nizke pary sa zle hraju v 3bet potoch 100bb deep ak hrac iba setminuje tak sa to neoplati hrat, takze hrac musi mat podobne bluffy vo svojej range + na danom boarde je to idealne pretoze sa velmi spaja s jeho defending range. Tretia ruka je klasicky cooler, z toho sa dostat neda obv. Neda sa tam moc pokazit, mozno na tvojom mieste by som raisol na flope pretoze to vypada viac bluffy. Stvrta ruka. Na flope by som betol pre value jednoznacne s top parom. Jeho range su Ahis, pocket pary JJ az po 66, second alebo third par napr A5atd, takze jednoznacne bet pre value na flope. Obcas tam moze mat nejake AA alebo AQ s ktorym planuje checkraise ale to je nepravdepodobne na tom boarde. Inak cooler zase. Tolko moje postrehy. Predpokladam ze si nehral proti regularom takze moje nazory nemusia byt aplikovatelne pre danych hracov, mozno to boli rybi co len stlacaju gombiky . Anyway zelam ti gl v buducnosti, dufam ze tu bude viac hu hracov na fore
- Za tento príspevok od kellerman007 poďakovali - 3:
- lolofon, michael163, tucniak
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
jj presne takto som nad tym uvazoval akurat pri hre som si dost myslel ze ma Ahi flush lebo jeho line vyzerala presne tak. nj potom tam bolo este T8 kt som porazal Q8 split a AA kt boli tiez dost pravdepodobne co ma porazaju ale vyargumentoval som to tak ze vacsinu ruk kt tam ma bijem tj 2:1:1 takze som to nevedel foldnut. toto je moj problem jednoducho aj ked ma poraza iba jedna jedina ruka ktora je dost zrejma tak tam najdem este par ktore by relativne mohol mat a ukecam sa na na call aj ked vacsinou to je zly callkellerman007 napísal:Tie ruky su povacsinou cooleri s ktorymi sa neda nic robit. V prvej ruke mas cisty bluffcatcher, pochybujem ze by valueshipol horsie (jedine T8 a mozno Ahi flush, zalezi od hraca) a hraci na 100nl v takychto spotoch z 95% neblafuju, takze by to mal byt fold. Ja osobne by som ale asi tiez nedokazal zahodit. Jedine ruky ktore mi davaju zmysel z jeho line su prave AA, T8, mozno Q8, cize jeho range je uzka, ale ako hovorim hraci v tychto spotoch neblafuju = fold. (btw zvolil by som vacsi sizing aj vzhladom nato ze to je minraisnuty pot a musis sa snazit dostat do all inu na river, na flope by som ho reraisol na 10, turn bet pot, river all in)
Druha ruka je zvlastne zahrana. 3bet je ok, cbet na flope je diskutabilny pretoze dany board velmi pomaha superovej range, vzhladom nato ze hraci sa brania proti 3betom s rukami ktore sa s 80% vzdy connectuju s tym boardom (TJ,JQ,KJ,89...) takze check fold by bol asi lepsi. Co hovori pre cbet je ze mas urcitu backdoor equity na 3barrel bluff, ak na turn pride club alebo str8 card. Float oop z tvojej strany je velmi zly pretoze ako hovorim jeho defending range je s tym boardom velmi spojena, aj ked ma napr KQ tak ma velmi dobru equity. Prilis nechapem aky si mal plan ked si dorovnal. Chcel si bluffovat river ak na turne bude check check? Fakt neodporucam robit taketo moves oop. Ked checkol turn tak by som si pomyslel ze asi nieco ma, pretoze keby blaffuje tak by pokracoval na turne. River pre mna vypada ako value bet s JQ alebo podobnou rukou, takze by som zahodil. To ze mal 44 je zvlastne trochu, ale dobre zahrane z jeho strany si myslim, pretoze nizke pary sa zle hraju v 3bet potoch 100bb deep ak hrac iba setminuje tak sa to neoplati hrat, takze hrac musi mat podobne bluffy vo svojej range + na danom boarde je to idealne pretoze sa velmi spaja s jeho defending range.
moj plan a preco: villain ma raisoval kazdy jeden krat na takomto type boardu(btw sizing 3betu a cbetu ok?) a mne sa celkom pacila moja backdoor equity tak som sa rozhodol callnut s planom ze kazda karta ktora mi spravi na turne silnejsie draw(SD,FD,CD) tak ju budem check/shovovat s velkou equity a urcite aj nejakou tou fold equity.*to ze ci daval aj 2barrely po tomto raise a na akych turnoch uz velmi neviem :/ moj plan sa vsak zmenil na turne kde chytam namiesto backdoor equity lepsiu showdown value a teda som sa rozhdol c/c turn a dobry river. To ze checkol behind turn kde bolo milion value a dobra sanca pokracovat v bluffe som vyhodnotil ako ze sa vzdal(myslim ze nic ine to ani nemohlo znamenat kedze tento konkretny typ hral dost aggro a pochybujem ze by zvoli moznost free card a prist o fold equity kt nebola nulova kedze moja handa vyzerala dost weak)
river shove mi hned napadol ako 44 ale potom mi to prislo tak absurdne, nahadzal som mu tam vela missnutych draws a hluposti a hlavne som si myslel ze J nebude takto valuebetovat...tak som sa samozrejme ukecal na call
Tretia ruka je klasicky cooler, z toho sa dostat neda obv. Neda sa tam moc pokazit, mozno na tvojom mieste by som raisol na flope pretoze to vypada viac bluffy. Stvrta ruka. Na flope by som betol pre value jednoznacne s top parom.
Jeho range su Ahis, pocket pary JJ az po 66, second alebo third par napr A5atd, takze jednoznacne bet pre value na flope. Obcas tam moze mat nejake AA alebo AQ s ktorym planuje checkraise ale to je nepravdepodobne na tom boarde. Inak cooler zase.
nj len typek uz parkrat takto craisol takyto suchy board v 3bet pote a uz som mu tam aj parkrat foldol TP na druhy barel tak som jednoducho planoval bluffcatchovat ak sa board moc nezmeni. ale asi mas pravdu. btw ak by to znova craisol povedzme 3krat za 200hands vycalloval by si ho?
no vacsina nie mozno semiregovia max. btw odpis mi na postu ked toto budes citat a inak diky moc za komety k hande chalani!Tolko moje postrehy. Predpokladam ze si nehral proti regularom takze moje nazory nemusia byt aplikovatelne pre danych hracov, mozno to boli rybi co len stlacaju gombiky . Anyway zelam ti gl v buducnosti, dufam ze tu bude viac hu hracov na fore
@tucniak snad som aj tebe odpovedal a ak tam najdete nejaky wtf thinking insta ma zdrbte!
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
no myslis, ze aggro hrac sa vzda svojej FE na turne a prestane bluffovat a zrazu sa o to bude pokusat na rivri? (44 ruka ofc)
pride mi to take nekonzistentne (aj aby to robil a este aby si to od neho cakal)
pride mi to take nekonzistentne (aj aby to robil a este aby si to od neho cakal)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:no myslis, ze aggro hrac sa vzda svojej FE na turne a prestane bluffovat a zrazu sa o to bude pokusat na rivri? (44 ruka ofc)
jj pravdu mas dost sa to bije... tym padom nam zostanu na riveri asi uz iba value ruky ale tak pride mi strasne absurdne aby takto thinovershovevaluebetol J jednuducho som to este myslim ani nevidel na tychto stakes...a na druhu stranu preco by s tym potom chceckoval turn? potcontrol obv nie ked potom shovol river... takze jedine 44 tam potom zostane a ak robi taketo moves so 44 co sa v podstate da nazvat aj semibluff s jednym outom tak to hru vyrazne komplikuje
-
"almost EVERY HANDS REVEALED" alebo strucny report z PP.sk open dnes z BA
Takze zacnem tym ze sa momentalne nachadzam doma co neni zrovna najlepsi zaciatok
vypadol som ale ovela skor tusim 6. alebo 7. level.
Stol som mal celkom v pohode nalavo sedel celkom uvedomely TAG co ma na zaciatku par krat 3betol ale par krat ukazal premiovu ruku tak som nemal dovod s tym nieco robit. Neskor bolo aj par orbitov ktore nehral vobec a ukazal mi ako foldol AQs na SB ked pred nim bol raise a 3bet takze mal kredit . za nim sedel zaujimavy starsi pan so statmi nieco ako 80/5 AF<1 takze celkom solid station. co som si vsimol bolo ze OOP hral o dost viac tight nez IP kde hral vela vela tym padom sa mi celkom v pohode stealovalo. na pravo som mal znamejsieho pana meno si uz nepamatam hral nieco ako weak tight c/calloval na SD lepsiu SD value a casto foldoval na 2barely atd atd.
Zacal som prve 2 levely dost tight cim som si spravil dost nity image. Jak stupali blindy som zacal viac stealovat a zagresivnovat hru a celkom to spociatku vychadzalo, ludia mi davali dost kredit ale neskor zacal problemy robit mr station.
Prva handa ktora stoji za zmienku:
t150
otvaram MP+1 KsJc 425 mr.station call na CO a este jeden pan call z BB.
FLOP Qc9c5 mam GS +BD FD +over cize solidnu equity cize cbetujem 900 mr.station ma raisuje na 1800 pan na BB shovuje(semishort) station snapuje a ukazuje KQo a BB 3c4c
Zaujimava handa c.2:
t200(asi)
otvaram UTG+1 3,25xBB QQ dostavam 3bet od TAGa z BTN(ma cca 7k ja 18k) 4betshovujem typek ma snapne s AKo a ja nevytacam a padam na 11k
Dalej si k mojmu stolu prisadla ista pani ktora disponovala len velmi plytkou pokrovou uvedomelostou. OFC som fish kedze najviac ma vyberali fishe a tato pani celkom dost. Par readov ku nej:
par krat limpla prip limp/calla a donkovala flop nejakym 1/5-1/3 betom a turn a river betovala tu istu sumu... tym padom som ju videl par krat na SD kde ukazala TPNK(Q3s) 2nd parNK(85s) a este jednu podobnu handu. potom c/c flop 563ssh a na turne Tx donkla 1/2potu asi 4way river betla zas tu istu sumu a ukazala T6s.
*stack mala stale niekde okolo average
Zaujimava handa c3:
t200 ja cca 15k
UTG limp pani limp ja na CO AJo raisujem na 900. UTG fold pani call.
FLOP QT3r pani donkuje 1100. moj plan:
pani ma TP,2ndPair,2pair .(draws som u nej tusim ani nevidel na SD ale asi preto ze ich c/c a ked nehitla c/f) moja equity proti jej range neni super ale aspon celkom obstojna. raise tuto imo nie je EV+ lebo netusim ci mam vobec nejaku fold equity proti jej TP handam a neviem ci mam nejaku vobec proti 2nd par handam tym padom nemam dostatocnu equity na raise. takze moj plan bol callnut a ak spravim made hand na turne valuebetovat ju, ak zlepsim equity callnut.
TURN 9 ktora mi spravila OESD pani nahadzuje zas 1,1k a ja mam imo dobre odds na call.
RIVER 2 pani betuje 1,1k a tu sa zacinam zamyslat co som mohol spravit inak a foldujem. podla mna nic
padam na nejakych 25bb
t300
este jedna handa ktoru som zabudol uz neviem kam ju pichnut:
UTG limp pani limp ja As3s na CO 1100 obidvaja call
FLOP Qs95xx UTG check pani donkbet tusim 1000 a tu som hned foldol prislo mi to ako spew proti niekomu ako je ona vymyslat moves a zbytocne sa odhadzat ked som aj tak nemal uz velmi hratelny stack.
moja posledna handa:
openshovujem z UTG+1 mojich poslednych 15bb s 88 ujo ma snapuje na bb s KK a ja sa porucam z turnaja
Kratky suhrn: myslim ze som hral dobre karty nic moc a ked aj tak som casto zobral len blindy. stvali ma spekulativne ruky u ktorych som nehitoval totalne ze nic ani ziadne backdoor equities na floatovanie proste nic takze co som vybluffoval bolo viacmenej PF. Tod zatim vsechno uz si asi nespomeniem na dalsie ruky ked aj tak ich pripisem.
btw velke + za nefajciarsky turnaj!
*som uz dost unaveny tak pls opomenut stylistiku a gramatiku, uz sa mi to nechce po sebe citat
Dakujem vsetkym ktori si kupili percenta za prejavenu doveru dost ma mrzi ze som takto skoro vypadol :/
Takze zacnem tym ze sa momentalne nachadzam doma co neni zrovna najlepsi zaciatok
vypadol som ale ovela skor tusim 6. alebo 7. level.
Stol som mal celkom v pohode nalavo sedel celkom uvedomely TAG co ma na zaciatku par krat 3betol ale par krat ukazal premiovu ruku tak som nemal dovod s tym nieco robit. Neskor bolo aj par orbitov ktore nehral vobec a ukazal mi ako foldol AQs na SB ked pred nim bol raise a 3bet takze mal kredit . za nim sedel zaujimavy starsi pan so statmi nieco ako 80/5 AF<1 takze celkom solid station. co som si vsimol bolo ze OOP hral o dost viac tight nez IP kde hral vela vela tym padom sa mi celkom v pohode stealovalo. na pravo som mal znamejsieho pana meno si uz nepamatam hral nieco ako weak tight c/calloval na SD lepsiu SD value a casto foldoval na 2barely atd atd.
Zacal som prve 2 levely dost tight cim som si spravil dost nity image. Jak stupali blindy som zacal viac stealovat a zagresivnovat hru a celkom to spociatku vychadzalo, ludia mi davali dost kredit ale neskor zacal problemy robit mr station.
Prva handa ktora stoji za zmienku:
t150
otvaram MP+1 KsJc 425 mr.station call na CO a este jeden pan call z BB.
FLOP Qc9c5 mam GS +BD FD +over cize solidnu equity cize cbetujem 900 mr.station ma raisuje na 1800 pan na BB shovuje(semishort) station snapuje a ukazuje KQo a BB 3c4c
Zaujimava handa c.2:
t200(asi)
otvaram UTG+1 3,25xBB QQ dostavam 3bet od TAGa z BTN(ma cca 7k ja 18k) 4betshovujem typek ma snapne s AKo a ja nevytacam a padam na 11k
Dalej si k mojmu stolu prisadla ista pani ktora disponovala len velmi plytkou pokrovou uvedomelostou. OFC som fish kedze najviac ma vyberali fishe a tato pani celkom dost. Par readov ku nej:
par krat limpla prip limp/calla a donkovala flop nejakym 1/5-1/3 betom a turn a river betovala tu istu sumu... tym padom som ju videl par krat na SD kde ukazala TPNK(Q3s) 2nd parNK(85s) a este jednu podobnu handu. potom c/c flop 563ssh a na turne Tx donkla 1/2potu asi 4way river betla zas tu istu sumu a ukazala T6s.
*stack mala stale niekde okolo average
Zaujimava handa c3:
t200 ja cca 15k
UTG limp pani limp ja na CO AJo raisujem na 900. UTG fold pani call.
FLOP QT3r pani donkuje 1100. moj plan:
pani ma TP,2ndPair,2pair .(draws som u nej tusim ani nevidel na SD ale asi preto ze ich c/c a ked nehitla c/f) moja equity proti jej range neni super ale aspon celkom obstojna. raise tuto imo nie je EV+ lebo netusim ci mam vobec nejaku fold equity proti jej TP handam a neviem ci mam nejaku vobec proti 2nd par handam tym padom nemam dostatocnu equity na raise. takze moj plan bol callnut a ak spravim made hand na turne valuebetovat ju, ak zlepsim equity callnut.
TURN 9 ktora mi spravila OESD pani nahadzuje zas 1,1k a ja mam imo dobre odds na call.
RIVER 2 pani betuje 1,1k a tu sa zacinam zamyslat co som mohol spravit inak a foldujem. podla mna nic
padam na nejakych 25bb
t300
este jedna handa ktoru som zabudol uz neviem kam ju pichnut:
UTG limp pani limp ja As3s na CO 1100 obidvaja call
FLOP Qs95xx UTG check pani donkbet tusim 1000 a tu som hned foldol prislo mi to ako spew proti niekomu ako je ona vymyslat moves a zbytocne sa odhadzat ked som aj tak nemal uz velmi hratelny stack.
moja posledna handa:
openshovujem z UTG+1 mojich poslednych 15bb s 88 ujo ma snapuje na bb s KK a ja sa porucam z turnaja
Kratky suhrn: myslim ze som hral dobre karty nic moc a ked aj tak som casto zobral len blindy. stvali ma spekulativne ruky u ktorych som nehitoval totalne ze nic ani ziadne backdoor equities na floatovanie proste nic takze co som vybluffoval bolo viacmenej PF. Tod zatim vsechno uz si asi nespomeniem na dalsie ruky ked aj tak ich pripisem.
btw velke + za nefajciarsky turnaj!
*som uz dost unaveny tak pls opomenut stylistiku a gramatiku, uz sa mi to nechce po sebe citat
Dakujem vsetkym ktori si kupili percenta za prejavenu doveru dost ma mrzi ze som takto skoro vypadol :/
-
APRIL
Hands played: 38,785
Profit: 722$
Rakeback: 300+176= 476$
Live net earnings and poker propbets: -60E-100$=-190$
Another poker investments: -25$
TOTAL: 983$ = 655E
Zas po mesiaci ako uz tradicne sem pisem svoj monthly report. Nechce sa mi tu vypisovat litanie takze to skratim:)
zacal som HU na LA ktore isli velmi dobre mal som WR okolo 20ptbb cez 10k hands na NL50 a NL100. hral som od 2-4 stoly vsetko islo tak ako malo. neskor kvoli nizkemu HU trafficu na LA som presiel na FT kde som zacal na NL50 a ked som mal safe BR som shotol 100nl. shot bol moja best session ever je postnuta cca o 2 strany dozadu. mal som safe BR na NL100 confidence v nebi tj vsetko jak ma byt. stop loss som mal nastaveny na 5BI. prisla prva session kde som s typkom vyhraval 3BI a vtedy akoby sa vsetko otocilo a ukoncil som match -5BI kvoli stop lossu. myslim ze som hral svoj std nebol som money scared urcite a myslim ze tam urcite boli aj nejake setupy atd ale mozno bol aj super lepsi... prisla dalsia session na dalsi den kt som zas ukoncil 5BI dole tu som tusil pocas zapasu ze super je lepsi ale chcel som si dokazat ze na to mam aby som mohol hrat s kazdym na tychto stakes a preto som sa snazil najviac ako som mohol aby som ho porazil.. nevyslo. vecer som dal dalsiu session ktora skoncila ako inak nez -5BI a odvijala sa v podstate podobne aj ked myslim ze som mal aj dost smoly.. ale ako povedal spax predtym nez bustol kvoli downsingu: ked hras dobre jednoducho nemozes mat downswing. a tak aj ked po neadekvatnej vzorke konstatujem ze si niesom isty ci by som dokazal beatovat 100nl HU. uvidime do buducnosti ked sa k tomuto vratim. Ked som prehral celyx profit na NL100 a nejake drobne navyse som moveol back na NL50 kde pokracoval moj doomswitch a nevedel som nic vyhrat. tak som si dal par dni pauzu.
PO pauze ma HU nejak netahalo(cca 28.april) tak som si dal par 6max hands a rozhodol som sa vratit s5 ku 6maxu. atm sa mi bude hrat 6max uplne super, ranges su tam uzsie atd atd jednoducho sa mi to bude hrat lahsie + vedomosti a skusenosti ktore som nadobudol za 35k hands v HU su urcite na nezaplatenie. takze maj zacinam zas hrat 6max
celkovo hodnotim april ako na jednej strane celkom uspech + super valueable vedomosti skusenosti atd a na druhej strane 100nl fail. co sa tyka profitu taktiez fail chcel som byt ovela viac v pluse ako tomu nasvedcoval zaciatok mesiaca :/
Ciele(APRIL):
[ ]WR aspon 10ptbb/100
[✔]30k hands+
[? ]roll a skill na NL100
[ ]postnut min 10ruk na poker fora a vidiet min 15videi
[✔]zlepsit mindset o 200%
[ ]nebyt leniva mrdka
2,5/6 = fail
Ciele(MAJ)-aspon 5ptbb/100
-30k hands+
-100nl regular
-postnut min 10ruk na poker fora a vidiet min 15videi
-nebyt leniva mrdka(toughest:D)
Hands played: 38,785
Profit: 722$
Rakeback: 300+176= 476$
Live net earnings and poker propbets: -60E-100$=-190$
Another poker investments: -25$
TOTAL: 983$ = 655E
Zas po mesiaci ako uz tradicne sem pisem svoj monthly report. Nechce sa mi tu vypisovat litanie takze to skratim:)
zacal som HU na LA ktore isli velmi dobre mal som WR okolo 20ptbb cez 10k hands na NL50 a NL100. hral som od 2-4 stoly vsetko islo tak ako malo. neskor kvoli nizkemu HU trafficu na LA som presiel na FT kde som zacal na NL50 a ked som mal safe BR som shotol 100nl. shot bol moja best session ever je postnuta cca o 2 strany dozadu. mal som safe BR na NL100 confidence v nebi tj vsetko jak ma byt. stop loss som mal nastaveny na 5BI. prisla prva session kde som s typkom vyhraval 3BI a vtedy akoby sa vsetko otocilo a ukoncil som match -5BI kvoli stop lossu. myslim ze som hral svoj std nebol som money scared urcite a myslim ze tam urcite boli aj nejake setupy atd ale mozno bol aj super lepsi... prisla dalsia session na dalsi den kt som zas ukoncil 5BI dole tu som tusil pocas zapasu ze super je lepsi ale chcel som si dokazat ze na to mam aby som mohol hrat s kazdym na tychto stakes a preto som sa snazil najviac ako som mohol aby som ho porazil.. nevyslo. vecer som dal dalsiu session ktora skoncila ako inak nez -5BI a odvijala sa v podstate podobne aj ked myslim ze som mal aj dost smoly.. ale ako povedal spax predtym nez bustol kvoli downsingu: ked hras dobre jednoducho nemozes mat downswing. a tak aj ked po neadekvatnej vzorke konstatujem ze si niesom isty ci by som dokazal beatovat 100nl HU. uvidime do buducnosti ked sa k tomuto vratim. Ked som prehral celyx profit na NL100 a nejake drobne navyse som moveol back na NL50 kde pokracoval moj doomswitch a nevedel som nic vyhrat. tak som si dal par dni pauzu.
PO pauze ma HU nejak netahalo(cca 28.april) tak som si dal par 6max hands a rozhodol som sa vratit s5 ku 6maxu. atm sa mi bude hrat 6max uplne super, ranges su tam uzsie atd atd jednoducho sa mi to bude hrat lahsie + vedomosti a skusenosti ktore som nadobudol za 35k hands v HU su urcite na nezaplatenie. takze maj zacinam zas hrat 6max
celkovo hodnotim april ako na jednej strane celkom uspech + super valueable vedomosti skusenosti atd a na druhej strane 100nl fail. co sa tyka profitu taktiez fail chcel som byt ovela viac v pluse ako tomu nasvedcoval zaciatok mesiaca :/
Ciele(APRIL):
[ ]WR aspon 10ptbb/100
[✔]30k hands+
[? ]roll a skill na NL100
[ ]postnut min 10ruk na poker fora a vidiet min 15videi
[✔]zlepsit mindset o 200%
[ ]nebyt leniva mrdka
2,5/6 = fail
Ciele(MAJ)-aspon 5ptbb/100
-30k hands+
-100nl regular
-postnut min 10ruk na poker fora a vidiet min 15videi
-nebyt leniva mrdka(toughest:D)
-
lol, Ja som busto akurat tak na xtb ty cokel
_
anyway, gl a prosimta neprozivej tak kazdy allin, lebo nahodou spadnes do kadibudky.
add doomswitch - imo no doomswitch, proste no money in poker, everyone is solid. Si videl dneska
_
anyway, gl a prosimta neprozivej tak kazdy allin, lebo nahodou spadnes do kadibudky.
add doomswitch - imo no doomswitch, proste no money in poker, everyone is solid. Si videl dneska
Naposledy upravil spax dňa 04 Máj 2011 17:37, celkovo upravené 1 krát.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Fuha tak ten graf závidím škoda toho swingu. Nenapísal si kde ideš hrat tie NL50 6maxi či na FTP alebo LA
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
vlk25 napísal:Fuha tak ten graf závidím škoda toho swingu. Nenapísal si kde ideš hrat tie NL50 6maxi či na FTP alebo LA
neviem co je na tom zavidiet je to velky rollercoaster ktory konci tesne nad zemou s ako takym profitom:D na LA pokracujem
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.