Full Tilt Poker
5+1 freezeout, shoot out, KO SR+CR
ID 233834545
heslo holdempeter
Zacinam novy turnaj, je urceny len pre hracov zo SR a CR, buy in aj s poplatkom 6dolarov, 6 handed KO, 1 dolar ko bounty. Shootout, cize kazdy stol hra do konca predtym, ako sa pojde dalej. Vyplaca sa klasicky cca top top 10percent ucastnikov.
kde? F****Tilt
kedy? sobota 30.4 20:00 SEČ
ID 233834545
heslo holdempeter
Vidime sa!
heslo holdempeter
Zacinam novy turnaj, je urceny len pre hracov zo SR a CR, buy in aj s poplatkom 6dolarov, 6 handed KO, 1 dolar ko bounty. Shootout, cize kazdy stol hra do konca predtym, ako sa pojde dalej. Vyplaca sa klasicky cca top top 10percent ucastnikov.
kde? F****Tilt
kedy? sobota 30.4 20:00 SEČ
ID 233834545
heslo holdempeter
Vidime sa!
- peterkrul
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Full Tilt Poker
hmm celkom sa mi myslienka pozdava, len ta struktura...1000 chips Turbo uz som sa aj chcel registrovat ale ta struktura ma odradila, nedala by sa upravit na klasika 1500 chips a 6 minutove levely, pripadne aj deepstack kedze neocakavam velku ucast hracov tak by to nemalo dlho trvaat ten turnaj
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
WolfiKxx napísal:hmm celkom sa mi myslienka pozdava, len ta struktura...1000 chips Turbo uz som sa aj chcel registrovat ale ta struktura ma odradila, nedala by sa upravit na klasika 1500 chips a 6 minutove levely, pripadne aj deepstack kedze neocakavam velku ucast hracov tak by to nemalo dlho trvaat ten turnaj
Nebol som si isty poctom, na to si ale musim pockat do soboty. Vyskusame jedno turbo, to sa ale na dalsie turnaje moze zmenit. Osobne sa mi ale pozdava 6handed KO, S. Vravim, vyskusajme, zacnime tradiciu a uvidime, ako sa to vyvinie. Reg zacala dnes, cakam, ze by som mohli zajtra prvi ludia prihlasit. potesim sa, ak tam uvidim aj teba. Bud taky laskavy a trosku to rozsir ak mozes.
Drz sa, Peto
- peterkrul
Re: 5+1 freezeout, shoot out, KO SR+CR
ospravedlnujem sa...
HESLO JE holdempete
HESLO JE holdempete
- peterkrul
nabokow napísal:vycistil som prvu cast svojho bonusu, no prvy ticket nikde, mozno ho dostanem az po tych troch tyzdnoch? cudne...vam ostatnym prisli rush poker tickety?
Ved prave to Preto sa pytam lebo aj ja som vycistil ale tiket nikde
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Ludia su na Full pokri dony??? Som pozeral ich soft a nevidel som ich tam.....bud ich nemaju alebo som slepy
- hessik
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
hessik napísal:Ludia su na Full pokri dony??? Som pozeral ich soft a nevidel som ich tam.....bud ich nemaju alebo som slepy
Niesu niesu
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Ufff uz som sa zlakol ze je to ta druha moznost
- hessik
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Cauko mal by niekto záujem vymeniť mojich 100-175 usd na FTP za vašich na MB?
ak niekto chce tak mi pošlite súkromnú správu
díky
ak niekto chce tak mi pošlite súkromnú správu
díky
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wizdo potrebujes cashoutnut? Ak chces help daj vedet v PM.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.