nejako Vam z poradia vypadol rafi78, ktory bol treti s rovnakym poctom bodov ako mirec9...

whale034 napísal:"Za ním v lige nasledovali: mirec9, whale034, cubraka, Romanicco1, vladusho, Gtx64, roy016 a KKpogoKK"
nejako Vam z poradia vypadol rafi78, ktory bol treti s rovnakym poctom bodov ako mirec9...
sudden napísal:urnitemare napísal:inak pekna struktura big up
toto beriem ako ironicku poznamkuco je na tej strukture pekne ? tradicne slovenske deep turbo, hratelne prvych 8 levelov, dufal som, ze na PP.sk seriu sa vymysli nieco zaujimavejsie a hratelnejsie
palo1973 napísal:v hrone je jedno ci je to event za 110 euro alebo za 2720,na veceru je stale rezen a salat
016roy napísal:rafi napísal:APminer napísal:děláte mi nepořádek v timingu - mne dojede bus v 15:35 na Nivy, tj. dorazim v 2. levelu
upozorňuji, že naskočení do turnaje něco okolo prvního breaku mne vynáší na přední příčky v turnajích
ved dojdi skor, vyzdvihnem Ta na stanici, najeme sa a pojdeme to vyhrat
Jo pridi skorej. Do vasejto stretavky sa nalimpujem a dame obed....
KKpokerkingKK napísal:Ja tam idem kvoli tej veceri....
A struktura...no bolo aj horsie...vid 50k stack, ked sa hral maraton v Poker23 (1000BB....lol)
rafi napísal:whale034 napísal:"Za ním v lige nasledovali: mirec9, whale034, cubraka, Romanicco1, vladusho, Gtx64, roy016 a KKpogoKK"
hm, nejako som im vypadol z poradia...
roy, bez polokosele sa v sobotu ani neukazuj
016roy napísal:rafi napísal:whale034 napísal:"Za ním v lige nasledovali: mirec9, whale034, cubraka, Romanicco1, vladusho, Gtx64, roy016 a KKpogoKK"
hm, nejako som im vypadol z poradia...
roy, bez polokosele sa v sobotu ani neukazuj
hehejj, asi som odignoroval, ved postupil aj tak, sry... ale o polokosielke povedz vladovi, ten sa do BA chysta, cely tyzden mi hovori ako sa tesi ze si konecne zahra live
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.