Stakovanie/predaj %
Re: Stakovanie/predaj %
predam percenta na PokerPortal Open tuto sobotu:
1%=1,2E (minimalne vsak 5%), chcem predat 50%
piste SS kto by mal zaujem (na poslednom PP open som bol ITM ofc )
1%=1,2E (minimalne vsak 5%), chcem predat 50%
piste SS kto by mal zaujem (na poslednom PP open som bol ITM ofc )
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
to sa ti oplati kvoli 60 euram predavat percenta?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:to sa ti oplati kvoli 60 euram predavat percenta?
myslim,ze tento post je irelevantny,je to predsa kazdeho vec,a nevidim dovod to riesit
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:myslim,ze tento post je irelevantny,je to predsa kazdeho vec,a nevidim dovod to riesit
Tak naco to riesis prosim ta?
Co je irelevantne na otazke aky vidi dovod v predaji 50% za 60eur, pri mozno sti namiesto 2000 vyhrat 1000 ?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
chalan dal istu ponuku,ktora patri do tohto fora,neni v rozpore s podmienkami a je to len JEHO vec,to je vsetko,ked bude predavat % niekto na 10 eurovy turnaj preco nie,btw bezne sa to robi...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:chalan dal istu ponuku,ktora patri do tohto fora,neni v rozpore s podmienkami a je to len JEHO vec,to je vsetko,ked bude predavat % niekto na 10 eurovy turnaj preco nie,btw bezne sa to robi...
diky Palo. 115E BI je trochu vyssi BI nez by som si mohol std zaplatit z mojho live rollu tym padom pokial chcem hrat turnaj nad moje BR moznosti, predam percenta a zaplatim zo svojho cast BI ktoru som ochotny do tohto turnaja vlozit. IMO najlepsie riesenie a ako Palo napisal uplne bezne, takze pokial nemas zaujem kupit % nevidim dovod preco na moju ponuku reagovat
-
michael163 - Príspevky: 689
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
staking
zdravim vsechny hrace pokeru
mam odherane neco pres 1000 online turnaju nejvyssi vyhra byla zatim okolo 64 dolaru kdy jsem skoncil zhruba 70 z 5000 hracu a chtel jsem se zeptat zdali by tu nebyl nekdo kdo by me poskytl staking nebo jina forma.staking bych bral na P****Stars nebo full tilt,B**n ono by to slo i na jine herne ale tam jsou vetsinou drahe turnaje.
staking pozaduji z duvodu ze jsem student a nemam prachy na turnaje dalsi informace ve zpravach
mam odherane neco pres 1000 online turnaju nejvyssi vyhra byla zatim okolo 64 dolaru kdy jsem skoncil zhruba 70 z 5000 hracu a chtel jsem se zeptat zdali by tu nebyl nekdo kdo by me poskytl staking nebo jina forma.staking bych bral na P****Stars nebo full tilt,B**n ono by to slo i na jine herne ale tam jsou vetsinou drahe turnaje.
staking pozaduji z duvodu ze jsem student a nemam prachy na turnaje dalsi informace ve zpravach
- Martinos92
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: staking
Nwm ci sa tu niekto taky najde... Ale skus na tejto stranke:http://www.parttimepoker.com
Tam by si niekoho mohol najst ak mas dobre statistiky
Tam by si niekoho mohol najst ak mas dobre statistiky
- Bartman
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
ramzey napísal:palo1973 napísal:myslim,ze tento post je irelevantny,je to predsa kazdeho vec,a nevidim dovod to riesit
Tak naco to riesis prosim ta?
Co je irelevantne na otazke aky vidi dovod v predaji 50% za 60eur, pri mozno sti namiesto 2000 vyhrat 1000 ?
preco si kupovat auto za milion, ked si muzes kupit lepsie za dva, ze? lol
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Ramzey smelo kandiduje na Worst Post Of The Year, a to hneď dvomi postami na jedinej page!
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.