yakuzov blog - cesta samuraja
Re: yakuzov blog - cesta samuraja
Diskutujes alebo vyplakavas? Davas prilis vseobecne otazky a nezabudnes do toho primixovat kopu staznosti, tak aby sme vedeli, ze o co tu vlastne ide .
Daj sem konkretne HH so statmi a diskutuj o tom. Nema vyznam predsa rozoberat hru s TT, AK a ich hru v 3bet pote vseobecne.
Daj sem konkretne HH so statmi a diskutuj o tom. Nema vyznam predsa rozoberat hru s TT, AK a ich hru v 3bet pote vseobecne.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
hojte všetcia..
mám záujem kupiť si nejakú good pokrovú knihu a neviem sa rozhodnúť medzi:
- Nepočúvajte Phila Hellmutha, Dusty Schmidt
- Hold’em Poker for Advanced Players, David Sklansky
- The Theory of Poker - David Sklansky (k tomuto sa asi najviac priklanam)
ako ak by niekto mal tieto knihy a chcel by sa zbaviť, môžme sa dohodnúť aj o odkupe, na čo kupovať novú knihu :-)
tak plz. poradíte čo je lepšie, určite sa tu už niekto našiel, kto niečo čítal
danke seun
mám záujem kupiť si nejakú good pokrovú knihu a neviem sa rozhodnúť medzi:
- Nepočúvajte Phila Hellmutha, Dusty Schmidt
- Hold’em Poker for Advanced Players, David Sklansky
- The Theory of Poker - David Sklansky (k tomuto sa asi najviac priklanam)
ako ak by niekto mal tieto knihy a chcel by sa zbaviť, môžme sa dohodnúť aj o odkupe, na čo kupovať novú knihu :-)
tak plz. poradíte čo je lepšie, určite sa tu už niekto našiel, kto niečo čítal
danke seun
- yakuzaaaa
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no dlhšie som tu nebol, tak som si povedal, že možno malý reportík :
JANUAR: MEGA TILT: zažívanie tortúry a mega sklamaníčka v podobe neustáleho zapájania sa do hier, v ktorých som bol až do rivru vyslovene lepší, no akoby zázrakom sa súperovi vždy dotackalo to, čo mu vytvorilo buď set, flash, moje najoblubenejsie : postupka a čerešničkou na torte bolI najme seansy v podobe AI po flope, kedy vyslovene maniakovi pomohol turn a river - tieto hry som vyslovene zbožňoval ... nečudo, že som si svoj poctivo naškrabaný rollík odpaloval a odpaloval a moja stena vykazovala vacsie a vacsie trhlinky.... TILTIK ako stvoreny a cacany.. nastastie som nebol vdaka vyuzitia party points na cashove bonusiky nuteny bustnut moj roll...
FEBRUAR: poznaceny januarom som sa ocitol na husenkovej drahe, v ktorom sa dokázal za pol hodku odpáliť tak na - 6BI a hodinu na to to nakesovat spat husenkova draha ako vysita.. jednozna nechapacka z mojej strany
MAREC: konecne dobry mesiac, začalo vychádzať to čo malo, mylsím, že správne zvolený prístup hlavne vo vyhľadávaní fisiek mi napomohol k celkom slušnému postupu up, kúpe lyžiarskej bundy za poker lowe, čo je genitálne a za posledné dva dni tak krásnych session, že je den hned krajsi, ked si clovek uvedomi, ze v podstate zarobil tolko co jeho mesacny plat
drzte plz palce, tak ako aj ja drzim VAM a dikes vsetkym za ostatne blogy - citam poctivo a snazim sa priucat stale lebo moje vzdelanostne akcie su dost chabe
JANUAR: MEGA TILT: zažívanie tortúry a mega sklamaníčka v podobe neustáleho zapájania sa do hier, v ktorých som bol až do rivru vyslovene lepší, no akoby zázrakom sa súperovi vždy dotackalo to, čo mu vytvorilo buď set, flash, moje najoblubenejsie : postupka a čerešničkou na torte bolI najme seansy v podobe AI po flope, kedy vyslovene maniakovi pomohol turn a river - tieto hry som vyslovene zbožňoval ... nečudo, že som si svoj poctivo naškrabaný rollík odpaloval a odpaloval a moja stena vykazovala vacsie a vacsie trhlinky.... TILTIK ako stvoreny a cacany.. nastastie som nebol vdaka vyuzitia party points na cashove bonusiky nuteny bustnut moj roll...
FEBRUAR: poznaceny januarom som sa ocitol na husenkovej drahe, v ktorom sa dokázal za pol hodku odpáliť tak na - 6BI a hodinu na to to nakesovat spat husenkova draha ako vysita.. jednozna nechapacka z mojej strany
MAREC: konecne dobry mesiac, začalo vychádzať to čo malo, mylsím, že správne zvolený prístup hlavne vo vyhľadávaní fisiek mi napomohol k celkom slušnému postupu up, kúpe lyžiarskej bundy za poker lowe, čo je genitálne a za posledné dva dni tak krásnych session, že je den hned krajsi, ked si clovek uvedomi, ze v podstate zarobil tolko co jeho mesacny plat
drzte plz palce, tak ako aj ja drzim VAM a dikes vsetkym za ostatne blogy - citam poctivo a snazim sa priucat stale lebo moje vzdelanostne akcie su dost chabe
- yakuzaaaa
ocujte mozem otazku ?
na stole 6 max 0,50/1 som zazil jednu hru a mozno by som sa chcel len poradit ci to bolo dobre zahrate, vsak zahodite kralov ??
stol bol pomerne tight, ako chalani radsej zahadzovali ako dotahovali do konca, no je pravda, ze na ziadneho som nemal riadne statistiky, kedze som s nima neodohral vela ruk, takze som vychadzal len z toho co sa dialo moment. na stole....
na SB som schytal KK..
PREFLOP
UTG, UTG 1, CO, BTN - FOLD (typicky)
SB (ja) - BET z 0,25 na 2
BB - CALL
FLOP - neuzajimavy : 5-2-8 - nehrozilo nic
JA: bet na 3,50
BB: call - hm tu som nechapal preco, mal som za to, ze mozno len caka na postupku, no na jeho stats (20/18) mi to nesedelo, asi by necalloval ruky ako 78, 65, 9T a pod.. vyslo mi z toho ze ma nieco ako 99+, event. AJ, AQ, AK, mozno QK, KQ a proste neveri mi a caka co pride.. jeho call vsak znamenal ze by "nemal" mat vyssi par typu JJ - AA ani set, to by ma podla mna raisoval alebo mozno ma chcel len slowplay..
TURN: Q
JA: BET 8
BB: raise na 24 - hmmm tymto padom 99+ do JJ som vylucil, event. mi proste to Q neveril a snazil sa ma vyhnat, teda mal by podla mna mat: QQ, AA, AQ, KQ, - ja som ho odhadol na AQ a preto nasledoval moj AI, na co dal call a ukazal AA, river nezaujimavy...
ako typical slowplay u mna, len podla mna som to nemohol zahodit, ci sa mylim
na stole 6 max 0,50/1 som zazil jednu hru a mozno by som sa chcel len poradit ci to bolo dobre zahrate, vsak zahodite kralov ??
stol bol pomerne tight, ako chalani radsej zahadzovali ako dotahovali do konca, no je pravda, ze na ziadneho som nemal riadne statistiky, kedze som s nima neodohral vela ruk, takze som vychadzal len z toho co sa dialo moment. na stole....
na SB som schytal KK..
PREFLOP
UTG, UTG 1, CO, BTN - FOLD (typicky)
SB (ja) - BET z 0,25 na 2
BB - CALL
FLOP - neuzajimavy : 5-2-8 - nehrozilo nic
JA: bet na 3,50
BB: call - hm tu som nechapal preco, mal som za to, ze mozno len caka na postupku, no na jeho stats (20/18) mi to nesedelo, asi by necalloval ruky ako 78, 65, 9T a pod.. vyslo mi z toho ze ma nieco ako 99+, event. AJ, AQ, AK, mozno QK, KQ a proste neveri mi a caka co pride.. jeho call vsak znamenal ze by "nemal" mat vyssi par typu JJ - AA ani set, to by ma podla mna raisoval alebo mozno ma chcel len slowplay..
TURN: Q
JA: BET 8
BB: raise na 24 - hmmm tymto padom 99+ do JJ som vylucil, event. mi proste to Q neveril a snazil sa ma vyhnat, teda mal by podla mna mat: QQ, AA, AQ, KQ, - ja som ho odhadol na AQ a preto nasledoval moj AI, na co dal call a ukazal AA, river nezaujimavy...
ako typical slowplay u mna, len podla mna som to nemohol zahodit, ci sa mylim
- yakuzaaaa
imo ak to nie je nejaky 1st level of thinking player tak ti nikdy nebude raisovat AQ na turne. btw. bola na flope/turne nejaka FD? resp pridalo Q na turn FD? ak by som mal read ze je takto schopny hrat FDs resp. par + FD tak call turn a reevaluate river - bud c/c alebo c/f. imo ten tvoj AI nedava velmi zmysel ak villain nie je fish (vid prva veta) co sa ti stackne s nejakym Qx, ktore by este navyse musel aj floatovat.
este dva dodatky - na takomto flope (bez FD) villain nema absolutne dovod raisovat v podstate ziadnu made hand (a sety uz duplom nie)
c betoval by som menej, nie 3,5 do 4, skor nieco okolo 2,5
este dva dodatky - na takomto flope (bez FD) villain nema absolutne dovod raisovat v podstate ziadnu made hand (a sety uz duplom nie)
c betoval by som menej, nie 3,5 do 4, skor nieco okolo 2,5
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Dnes som konečne zistil kedy ma pokrový Boh prestal mať rád..
včera 23:48 zapínam comp., že reku pred spaním ešte krátka session..po pár hrách zisťujem, že tam mám celkom v poho hráčov a jednu utešenú fisku, ktorá všetko, ale všetko callovala, 3BET s rukami ako 34, 72 a podobne. Viete je to taký hráč, pri kt. srdce poskočí, že ho máte za stolom..
VÝSLEDOK ?? : -5BI..
PREČO ?? pretože to bol asi skill player alebo mal doma chobotnicu v akvarku kt. mu radila, že
Moje AK nestačí na jeho K5
Moje JQ na je ho Q3
Moje JJ na jeho A3, podotýkam, že A prišlo na riveri
Moje TT proti jeho J7 (flop 7-7-8)
Atď... atď... atď.. proste na 98 % ma vždy dokázal dať na dva páry...
znechutený som bol veru
včera 23:48 zapínam comp., že reku pred spaním ešte krátka session..po pár hrách zisťujem, že tam mám celkom v poho hráčov a jednu utešenú fisku, ktorá všetko, ale všetko callovala, 3BET s rukami ako 34, 72 a podobne. Viete je to taký hráč, pri kt. srdce poskočí, že ho máte za stolom..
VÝSLEDOK ?? : -5BI..
PREČO ?? pretože to bol asi skill player alebo mal doma chobotnicu v akvarku kt. mu radila, že
Moje AK nestačí na jeho K5
Moje JQ na je ho Q3
Moje JJ na jeho A3, podotýkam, že A prišlo na riveri
Moje TT proti jeho J7 (flop 7-7-8)
Atď... atď... atď.. proste na 98 % ma vždy dokázal dať na dva páry...
znechutený som bol veru
- yakuzaaaa
Ale za nich sme radi.
- Tomasenko
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/2 krát
a teraz sa bavte pokrom ... akoze na debila.. a takychto hier som mal dnes mrtne vela ...
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.50(BB) Party
SB ($16.54)
BB ($10)
UTG ($14.63)
CO ($20)
Hero ($37.85)
Dealt to Hero A A
UTG raises to $1.50, fold, Hero raises to $3.50, fold, BB calls $3, UTG calls $2
FLOP ($10.75) 9 K J
BB checks, UTG checks, Hero bets $11.50, BB calls $6.50 (AI), UTG folds
TURN ($23.75) 9 K J T
RIVER ($23.75) 9 K J T J
BB shows 8 J
(Pre 18%, Flop 22.6%, Turn 15.9%)
Hero shows A A
(Pre 82%, Flop 77.4%, Turn 84.1%)
BB wins $22.57
Grabbed byHoldem Manager
SB ($16.54)
BB ($10)
UTG ($14.63)
CO ($20)
Hero ($37.85)
Dealt to Hero A A
UTG raises to $1.50, fold, Hero raises to $3.50, fold, BB calls $3, UTG calls $2
FLOP ($10.75) 9 K J
TURN ($23.75) 9 K J T
RIVER ($23.75) 9 K J T J
BB shows 8 J
Hero shows A A
BB wins $22.57
- yakuzaaaa
ale zasa zazijete tu debilkov ako tento :
Grabbed byHoldem Manager
SB ($16.54)
BB ($10)
UTG ($14.63)
CO ($20)
Hero ($37.85)
Dealt to Hero A A
FLOP ($10.75) 9 K J
TURN ($23.75) 9 K J T
RIVER ($23.75) 9 K J T J
BB shows 8 J
Hero shows A A
BB wins $22.57
Grabbed byHoldem Manager
SB ($16.54)
BB ($10)
UTG ($14.63)
CO ($20)
Hero ($37.85)
Dealt to Hero A A
FLOP ($10.75) 9 K J
TURN ($23.75) 9 K J T
RIVER ($23.75) 9 K J T J
BB shows 8 J
Hero shows A A
BB wins $22.57
- yakuzaaaa
Grabbed byHoldem Manager
SB ($33.58)
BB ($20)
UTG ($19.93)
Hero ($35.17)
CO ($9.75)
BTN ($18.55)
Dealt to Hero J J
UTG calls $0.50, Hero raises to $2.50, fold, fold, SB calls $2.25, fold, fold
FLOP ($6) 4 3 T
SB checks, Hero bets $5.70, SB calls $5.70
TURN ($17.40) 4 3 T 9
SB checks, Hero bets $8.50, SB calls $8.50
RIVER ($34.40) 4 3 T 9 9
SB checks, Hero bets $18.47 (AI), SB calls $16.88 (AI)
SB shows T A
(Pre 32%, Flop 25.4%, Turn 11.4%)
Hero shows J J
(Pre 68%, Flop 74.6%, Turn 88.6%)
Hero wins $65.16
SB ($33.58)
BB ($20)
UTG ($19.93)
Hero ($35.17)
CO ($9.75)
BTN ($18.55)
Dealt to Hero J J
UTG calls $0.50, Hero raises to $2.50, fold, fold, SB calls $2.25, fold, fold
FLOP ($6) 4 3 T
SB checks, Hero bets $5.70, SB calls $5.70
TURN ($17.40) 4 3 T 9
SB checks, Hero bets $8.50, SB calls $8.50
RIVER ($34.40) 4 3 T 9 9
SB checks, Hero bets $18.47 (AI), SB calls $16.88 (AI)
SB shows T A
(Pre 32%, Flop 25.4%, Turn 11.4%)
Hero shows J J
(Pre 68%, Flop 74.6%, Turn 88.6%)
Hero wins $65.16
- yakuzaaaa
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.