Poker Stars
Re: Poker Stars
nie je to ps.com, ale ps.fr, no nechce sa mi zakladať k tomu novú tému... Mám taký problém... Keď hrám turnaj a normálne sa zruší stôl, teda uzavrie a hráči pokračujú na iných stoloch, na ten druhý stôl ma neprehodí automaticky, vždy musím v lobby ísť do REGISTRACE V TURNAJICH a tak najst ten turnaj, klik a hrám ďalej... Je to tak normálne alebo mám len čosi blbo nastavené? Ďakujem...
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
urcite to neni normalne, skus to preinstalovat, myslim ze taky problem tu este nikto nemal.
-
admin - Príspevky: 22444
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Zajacekk napísal:nie je to ps.com, ale ps.fr, no nechce sa mi zakladať k tomu novú tému... Mám taký problém... Keď hrám turnaj a normálne sa zruší stôl, teda uzavrie a hráči pokračujú na iných stoloch, na ten druhý stôl ma neprehodí automaticky, vždy musím v lobby ísť do REGISTRACE V TURNAJICH a tak najst ten turnaj, klik a hrám ďalej... Je to tak normálne alebo mám len čosi blbo nastavené? Ďakujem...
Mne to robilo, ked som nemal aktualnu verziu, pozri sa ci P****Stars pustas cez P****Stars.exe (zle) alebo cez P****Stars.exe (spravne) - takto mas zabezpecene, ze vzdy sa ti zaktualizuje verzia, ked je nova.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
dohrám chlapci a dám vedieť (keď sa mi to stane znova)... zatiaľ dík...
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Môže mi niekto napísať dokedy je late reg.do ev.2 scoop dnes? Aj low aj mid.variantu.Ďakujem,nie som pri PC,tak aby som vedel či to stihnem.
- Palo42
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/9 krát
na vsetky je 3 hodiny teda do 23:00
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Palo42 napísal:Môže mi niekto napísať dokedy je late reg.do ev.2 scoop dnes? Aj low aj mid.variantu.Ďakujem,nie som pri PC,tak aby som vedel či to stihnem.
+180min oba varianty. t.j. 23:00 CET.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
neda sa nieco vymysliet stym 5,5$ homegame ticketom?
-
šulap - Príspevky: 20
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Zdravím, chcem si objednať tričko PS z ich VIP obchodu, ale nemajú ho na sklade. neviete za ako dlho môžu "doplniť zásoby" ?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
doplnaju uz od black friday:)
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.