EPT GRAND FINAL 20011 MADRID
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
EPT GRAND FINAL 20011 MADRID
Caute,
kedze sa tu o tom nepise - momentalne 2 slovaci v top 15tke - Dag a Jano Bendik.
Poslednych 124 alebo tak...
kedze sa tu o tom nepise - momentalne 2 slovaci v top 15tke - Dag a Jano Bendik.
Poslednych 124 alebo tak...
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Re: EPT GRAND FINAL 20011 MADRID
Dag poskocil na piate miesto...plus cca 100 K
ITM uz budu mat asi obaja, ak neurobia chu...iny
ITM uz budu mat asi obaja, ak neurobia chu...iny
- cercerBTSSK
inak je to dost smutne ze sa tu o tom nepise ja viem janka tu moc v laske nemaju a daga asi tymto padom tiez dost ignoruju.neviem vznikaju rozne clanky o narkomanoch ako je ziigmund a nasim top hracom sa nikto nevenuje alebo len velmi malo.tak kto chce si moze imfo najst mne je toho len luto ze to nieje prave tu.
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
nemyslim si, pise sa tu dost, len dnes to akosi nezachytili, to sa stava
- cercerBTSSK
zachytili...len nebudem kazdu hodinu pisat kratku spravu o tom aky ma jeden alebo druhy chipcount, kedze sa stale hra...nemame live reporting ako pokernews a podobne...ked skonci day 2 tak samozrejme bude info na stranke...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
nezachytili???top udalost v europe najvacsi live turnaj v EUROPE!!!!!a oni nezachytili ze dvaja topprohraci SLOVACI !su v top 20???tak ja neviem....
- tomiG
3flash3 napísal:zachytili...len nebudem kazdu hodinu pisat kratku spravu o tom aky ma jeden alebo druhy chipcount, kedze sa stale hra...nemame live reporting ako pokernews a podobne...ked skonci day 2 tak samozrejme bude info na stranke...
a co tak info v 1den ved ste tam ani nenapisali kolko slovakov sa zucastnilo a vobec ste nespomenuli ani daga ani janka ja niesom cisty slovak ale hambim sa aj za vas.....
- tomiG
zas to neprehanajme, ale nejaka zmienka nemoze bytr na skodu...ci ako
- cercerBTSSK
no ale uz teraz
hadam uz date nejaky update
hadam uz date nejaky update
- cercerBTSSK
ahojte. horuca info , obaja sme ITM Dag ma cez 300K, ja 155K. Maju tuna divne rozlosovania s priemerom som nastupil ako druhy najslabsi na stole!!!! a pritom boli aj stoly kde aj 3 mali pod 25K!
....tomiG nerozculuj sa prosim, ono to asi tou laskou nebude / a ani ma nemusia mat v laske, staci ak ma ma zena v laske /, skor to bude prasulkami, ved za report o turnaji sponzorovanom BWINom urcite nieco kvapne a za report o live hre SK hracov kvapne tak dazdova kvapka .
Drz palec, budem bojovat az do vitazneho konca!
....tomiG nerozculuj sa prosim, ono to asi tou laskou nebude / a ani ma nemusia mat v laske, staci ak ma ma zena v laske /, skor to bude prasulkami, ved za report o turnaji sponzorovanom BWINom urcite nieco kvapne a za report o live hre SK hracov kvapne tak dazdova kvapka .
Drz palec, budem bojovat az do vitazneho konca!
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.