moneybookers
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
moneybookers
chcem sa spytat len ked chcem vybrat prachy a tam pozaduju moje account ID na moneybookers ci mam zadat moje referal ID. je to to iste?
- terteus
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No ze sa aj ozves :)
Tvoje moneybookers account ID by mala byt podla mna emailova adresa, ktoru pouzivas k tomu moneybookers uctu.
Kolko si vyhral? :)
Kolko si vyhral? :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
moneybookers
tvoje moneybookers ID je urcite tvoj mail.
referal ID je ID napriklad ak ta doporucil kamos.
reference number je cislo ktore mas iba ty, a pouzivas ho pri bankovych prevodoch, nieco ako specificky symbol
referal ID je ID napriklad ak ta doporucil kamos.
reference number je cislo ktore mas iba ty, a pouzivas ho pri bankovych prevodoch, nieco ako specificky symbol
- Lose
Převody na a z MB u Expektu
Chlapi, převod z MB na expekt proběhl okamžitě, řádově během vteřin, nevíte jak rychle probíhá výběr z Expektu na MB? Jsem si na MB nechal málo peněz a potřeboval jsem to doplnit z Expektu, abych mohl vložit min 50$ na Titan poker. Doufám, že mi Expekt pustí peníze dřív, než začne Pribina na Titanu. Nemá cenu se tam asi registrovat s 20$ vkladem, když bonusy jsou až od 50$.
- Giro
Giro
ten 100% up to 500$ plati aj pre 20$, na ten vsak potrebujes ziskat body...je pravda ze tych 10$ zadarmo, bez podmienok potesi...
a s tym vyberom, ti najskor povie niekto z expektu, dufam ze to bude citat uz zajtra rano :)...alebo sa skus spytat na ich supporte
a s tym vyberom, ti najskor povie niekto z expektu, dufam ze to bude citat uz zajtra rano :)...alebo sa skus spytat na ich supporte
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.