Palovic na aktuality.sk

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Palovic na aktuality.sk

Odoslaťod DevilMayCry 16 Máj 2011 07:34

DevilMayCry napísal:chlpo aj ostani no offense ale ked si niekto mysli ze je to lucku tak ho nechaj tuck lebo scasti ma pravdu a scasti ma luck....a to nehovori zo mna tych par litrov vina a nejake piva co som vdaka suomi vypil :)

nejak nerozumiem svojmu postu ale co uz :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod keso26 16 Máj 2011 09:43

gold imo :)

Ja hram len tak pre zabavu vacsinou na zivo, cca 4 krat do mesiaca a tam to je skutocne o skusenostiach. Ale v pokrovej online herny sa neda nikdy vyhrat. To je ciste okradania zo strany herne!
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 16 Máj 2011 14:14

:nina:
Vecna tema, ci je poker o skille, alebo o lucku. Pravdu ma aj ten, co tvrdi, ze poker je svojim sposobom hazard, aj ten, co tvrdi, ze je to skill. Skill sa da pouzit naozaj jedine a jedine nazivo, aj to, kolki z vas sleduju pozorne reakcie protihracov pocas turnaja? Kto moze naozaj povedat, ze ho vie precitat? A online herne..... aky je tam preboha skill? Ti gambleri na high stakes poker su tusim naozaj len na reklamu herni, nech si ludia myslia, ze aha, ake lahke je vyhrat miliony....a kolkym kristepane sa to podarilo? Myslim percentualne z celkoveho poctu? Ked vidim niektore obrovske poty na omahe , ked na flope doplacaju AI len s draw a su to tazke tisice, to je skill? Nikdy ma nikto o tom nepresvedci.... Pokrom sa da zarabat, ale aj lahko dostat do problemov.
:mayday:
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod Ceasears 16 Máj 2011 14:33

Vzdy som tvrdil,ze poker neni o stasti,ale budem to musiet asi prehodnotit :bad: Staci si pozriet dnes od 16hod. na PS hraca s nickom 13samo13,hra scoop,last 22 ludi.....Pri blindoch 20k/50k raise na 300k a na nasledny shove 750k insta foldnut,why not?,alebo callnut 3xBB raise tight hraca na BB z UTG s KJo a stacknut svojich 50BB na J high flope,preco nie? ,ved super ma QQ,ale river je isto K :poklona: Jeho staty mozu byt nieco ako 25/3, prichadza killer call :lol2: a podobne zveriny,ktore tu radsej uz nejdem ani rozoberat :bad:
A ten clovek by nerozumel ani slovo,keby videl genialne rozobratu handu od panov ako 7castle,yegon,tucniak a pod....
A vysledky na PS jedna basen....
Ale kedze toho cloveka poznam osobne,tak mu drzim palce :gl: ,len som si chcel vyliat srdiecko ,ze ako niekto moze mat take stastie,ked to ozaj ze nemuze hrat :o
Dufam,ze ma za to neskarmujete,ale ked vidim snahu niektorych chalanov tu ako na sebe makaju : postuju handy,diskutuju,snazia sa zlepsovat,tak mi to pride take trosku nespravodlive :bad:
Takze pani tu na pp.sk musite nieco riadne trafit,aby som si fakt nezacal mysliet to blaznovstvo,ze je to game of luck :(
:gl:
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod ferkan 16 Máj 2011 15:03

tiez neviem preco ma niekto potrebu osvecovat verejnost a vysvetlovat im nieco... nech si kludne vsetci myslia ze je to hazard co je natom, o to lepsie :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod Bartman 16 Máj 2011 15:05

KKpokerkingKK napísal::nina:
Ked vidim niektore obrovske poty na omahe , ked na flope doplacaju AI len s draw a su to tazke tisice, to je skill? Nikdy ma nikto o tom nepresvedci.... Pokrom sa da zarabat, ale aj lahko dostat do problemov.
:mayday:

lol :lol2: V omahe mozes mat draw na flope bez hocjakeho paru a aj tak viac % ako super, ktory uz nieco chytil... To ze ty tomu nerozumies je ina vec...

KKpokerkingKK napísal:A online herne..... aky je tam preboha skill? Ti gambleri na high stakes poker su tusim naozaj len na reklamu herni, nech si ludia myslia, ze aha, ake lahke je vyhrat miliony....

Co to su zas za somariny? :D Kazdy hrac ktory sa tam dostal sa tam doslova vydrel, ci uz Phil Ivey, ktory zacinal ako pracovnik v McDonaldde ci Tom Dwan ktory si 50 dolarov spravil miliony... Praveze ti hraci tam na highstakes su fakt profici 8-)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod tomisumi 16 Máj 2011 15:21

A online herne..... aky je tam preboha skill? Ti gambleri na high stakes poker su tusim naozaj len na reklamu herni, nech si ludia myslia, ze aha, ake lahke je vyhrat miliony....a kolkym kristepane sa to podarilo?

epic blbosť... odkedy: poker online = high stages CG? Podľa high stakes sa všetko hodnotí?
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 16 Máj 2011 15:29

Epic blbost? Ach boze.....ty si kolko zarobil pokrom? :-))) ze tak rozpravas....na cashi....fuuu...asi si milionar....A z 50 dolarov spravit milion....hmm...kolko ludi takych este poznas okrem jedneho? :-) vsak povedz.....
KKpokerkingKK

Odoslaťod KKpokerkingKK 16 Máj 2011 15:30

A zaplatit 360k dolarov na draw, ked je v pote 400k dolarov je podla teba o skille hej? :-) ty hras omahu? hahahahahaaaa......vtipneeeee......boze.... :P
KKpokerkingKK

Odoslaťod cercerBTSSK 16 Máj 2011 15:35

ferkan napísal:tiez neviem preco ma niekto potrebu osvecovat verejnost a vysvetlovat im nieco... nech si kludne vsetci myslia ze je to hazard co je natom, o to lepsie :)

Sedi vec...
Ale urcite je to hazard - minimalne z Tvojej strany, inac by si ma tak neojebaval na poslednom cashi (do rana vo Vegas), to sa hra ked sa superovi zatvaraju oci po 12 ginoch :-)
Hlavne ze som to ustal...
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!