Palovic na aktuality.sk

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Palovic na aktuality.sk

Odoslaťod tomm 16 Máj 2011 15:51

KKpokerkingKK napísal:A zaplatit 360k dolarov na draw, ked je v pote 400k dolarov je podla teba o skille hej? :-) ty hras omahu? hahahahahaaaa......vtipneeeee......boze.... :P

asi je to zbytocne komentovat, ale s flopnutym top setom na flope bez moznej postupky a flushu mozes byt horsi proti monster draw bez akehokolvek paru...
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod TomMolivan 16 Máj 2011 16:04

KKpokerkingKK napísal:A zaplatit 360k dolarov na draw, ked je v pote 400k dolarov je podla teba o skille hej? :-) ty hras omahu? hahahahahaaaa......vtipneeeee......boze.... :P

Tvojou úlohou ako hráča je zjednodušene povedané predsa určiť v danom spote svoju equity voči súperovej range a na základe toho sa rozhodnúť. A keď je výsledok taký, že sa to tam oplatí dať s draw, no tak sa to tam oplatí dať s draw. Je predsa irelevantné, či máš na ruke dve esá, 74o alebo uno a kartičku Wayna Gretzkeho s deväťdesiateho ôsmeho - pokiaľ je pre teba ziskové to tam poslať, no tak to tam treba poslať.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod ferkan 16 Máj 2011 16:05

cercerBTSSK napísal:
ferkan napísal:tiez neviem preco ma niekto potrebu osvecovat verejnost a vysvetlovat im nieco... nech si kludne vsetci myslia ze je to hazard co je natom, o to lepsie :)

Sedi vec...
Ale urcite je to hazard - minimalne z Tvojej strany, inac by si ma tak neojebaval na poslednom cashi (do rana vo Vegas), to sa hra ked sa superovi zatvaraju oci po 12 ginoch :-)
Hlavne ze som to ustal...

hehe uz si ani nepamatam jak sme dopadli :)
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 16 Máj 2011 16:07

ved to...keby som si pamatal ako a preco som vyhral 300E, tak neotvaram temu :D
ale si zapamatam ze reraisujes s J2s apodobne, to Ti uz nezlozim :D
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod Bartman 16 Máj 2011 16:11

ano hravam Omahu ;) A ano oplati sa nieked zaplatit 360k do 400k potu v Omahe, ale to samozrejme podla boardu, supera, readu a tak ;) Ja nevravim ze je to vzdy spravne, ale urcite sa to oplati ;)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod ferkan 16 Máj 2011 16:28

cercerBTSSK napísal:ved to...keby som si pamatal ako a preco som vyhral 300E, tak neotvaram temu :D
ale si zapamatam ze reraisujes s J2s apodobne, to Ti uz nezlozim :D

sak hrali sme traja, J2s celkom solid ruka do troch :)
ferkan

Odoslaťod ramzey 16 Máj 2011 16:31

ferkan napísal:
sak hrali sme traja, J2s celkom solid ruka do troch :)

Ides na dve postupky :) a aj farbu mozes mat :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod ferkan 16 Máj 2011 16:48

plus blocker na JJ a AJ :)
ferkan

Odoslaťod 7castle 16 Máj 2011 17:15

Chlapci nemudrujte, ja som tento vikend prvy raz hral omahu, cize som najvacsi odbornik, Tukeho som tak zruloval ze na konci prosil aby sme sa vratili k NLH, takze ako total profik vam vravim ze v omahe je akakolvek ruka dobra
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 16 Máj 2011 17:31

7castle napísal:Chlapci nemudrujte, ja som tento vikend prvy raz hral omahu, cize som najvacsi odbornik, Tukeho som tak zruloval ze na konci prosil aby sme sa vratili k NLH, takze ako total profik vam vravim ze v omahe je akakolvek ruka dobra

a set over set je neskutocny setup :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!