Napriek pokročilému štádiu tehotenstva si prišla do Bratislavy zahrať poker! Počas turnaja spadajúceho do Celebrity Poker Tour sme ju aj vyspovedali. Čo nám o sebe prezradila? Koľko vyhrala pri pokrovom stole najviac? Čo nám povedala o Slovákoch? A ako sa jej vlastne v Bratislave darilo, keď mala na ruke stále A-A? To všetko, ako aj rozhovor s managerom Celebrity Poker Tour Davidom Holubekom nájdete v článku. Pri vstupe do Card Clubu Poker23 Bratislava som hneď z úvodu zazrel Agátu. Nešlo si ju nevšimnúť. V klube niečo tak príjemné asi už dlho nevideli. Priznám sa, netušil som, že Agáta je v 7 mesiaci tehotenstva a keď sa v rozhovore pred turnajom zvrhla debata na túto tému a David Holubek (manager Celebrity Poker Tour) sa jej spýtal, kedy vlastne rodí, odpovedala "teraz mám pocit, že každú chvíľku". No potom sme na jej tvári mohli vidieť už len úsmev a pohodu. Turnaj spadajúci do Celebrity Poker Tour bol s prizepoolom €2,323, no "luckerka" v ňom hneď z úvodu zaznamenala nepríjemnú handu. Počiatočný stack bol 20,000 a Agáta si pred flopom raisla s %Kd%-%Td% na ruke na 300. Po flope %3d%-%Qd%-%As% súper betol na 500 a ostro sledovaná celebrita dorovnala. Turn v podobe %6d% akciu len zvýraznil, no river %Qs% predsalen o trošku zbrzdil. Pot okolo 10,000 si privlastnil jej oponent, ktorý na ruke držal %Ac%-%Ah%.... V krátkej prestávke som Agátu Hanychovú vyspovedal. Najviac ma zaujímala otázka...
Zobraziť celý článok