Nieco ine ako poker
Re: Nieco ine ako poker
Ja mam zo zakulisia sampionatu informaciu, ze dnes nemohol za nasich susedov nastupit trojlistok Stesti - Klika - Nahoda
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Trikrát hurá "bratom" z Čiech ,
už ich teraz prešol smiech ,
zaš chceli zlato no nič z teho ,
bo prišol piatek trinasteho ,
...už Jardo je kráľ bez koruny ,
bo zožreli ju švédske duny ,
vraj aj tak český hokej nik nepochová ,
no teho roku medaila budze bandurková
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
TomMolivan napísal:http://tomasmolcan.blog.sme.sk/clanok.asp?cl=264924&bk=35327
Toto je pecka.. som zvedavi, co odpisu
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Otazka ohladom autotuningu. Poprosim tych ktori maju nejake skusenosti resp vyznaju sa v danej problematike nech sa vyjadria. Dakujem
Mam ford focus 1.8 turbodiesel 2010 a chcel by som si ho dat chipnut. nevyznam sa prilisne do aut a nemam ani moc velke skusenosti s touto problematikou tak ak ma niekto nejake odporucania(kde to robia najlepsie, cena za ktoru sa to oplati, cena ktora je uz prilis najlepsie typy chiptuninu atd atd) jednoducho vsetko co clovek potrebuje o tomto vediet, pls vyjadrite sa k tomuto dost mi to pomoze.
-samozrejme ze mam popozeranych vela webov co sa tohoto tyka ale potrebujem nejake osobne skusenosti. DAKUJEM
Mam ford focus 1.8 turbodiesel 2010 a chcel by som si ho dat chipnut. nevyznam sa prilisne do aut a nemam ani moc velke skusenosti s touto problematikou tak ak ma niekto nejake odporucania(kde to robia najlepsie, cena za ktoru sa to oplati, cena ktora je uz prilis najlepsie typy chiptuninu atd atd) jednoducho vsetko co clovek potrebuje o tomto vediet, pls vyjadrite sa k tomuto dost mi to pomoze.
-samozrejme ze mam popozeranych vela webov co sa tohoto tyka ale potrebujem nejake osobne skusenosti. DAKUJEM
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Odporucam MaxTuning v Novych Zamkoch. Viacero znamych si tam dalo robit auta.
Zaplatis normalne vsetko okolo toho a ak sa ti to po tyzdni nezda, tak ti vratia auto do povodneho stavu + ti vratia vsetky prachy.
Zaplatis normalne vsetko okolo toho a ak sa ti to po tyzdni nezda, tak ti vratia auto do povodneho stavu + ti vratia vsetky prachy.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
dzejkej napísal:http://www.youtube.com/watch?v=X0DeIqJm4vM
ohoo, the lonely island konecne novy album
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
paradny clanok, hned som ho poslal zopar znamym, ktory ani za nic nechceli priznat ze je to len podvod
- Accident
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.