3.SHOT na NL100 jak sa hovori do tretice vsetko dobre a tak aj dnes dopadol moj shot...na treti krat velmi dobre. moja hra bola velmi dobra tak ako posledne dni a myslim ze ak nechytim nejaky neprijemny down tak by som sa tu uz mohol udrzat.
dnes som hral 27/22 3bet 9 a co ma dost prekvapilo cbet F/T/R 75/62/63. cbet F je imo prilis velky(cbet succes 38 imo prilis malo ci?) cize ten sa bude snazit znizit ale barellovacie staty su myslim ok kedze sa snazim byt vsade maximalne vybalancovany atd.
LAG hra je imo ubersuper stakujem ludi z niekedy az bizarnymi handami rozsiruju svoje range aj v spotoch kde niesom az tak loose vycalluju 3bareli s 2,3 parom casto v nespravne chvile atd atd
dufam ze uz nebudem muset ist spat na NL50, mam nejaku rezervu tak snad to vyjde. wish me luck
atm mam na plane odohrat 50k hands na NL100 a ak budem uspesny mozno zacnem pomyslat na NL200 alebo ked tak si to predlzim na 70-100k vsetko zavisi od sucasneho stavu v ktorom sa budem nachadzat + BRM chcem mat na NL200 urcite minimalne 40-50BI
pripajam graf shotu NL100 a neda mi nepripojit graf co som zacal hrat 6max od tohto mesiaca vyfiltrovanu NL50 jednak kvoli tomu ze ten graf si vzdy s velkou oblubou pozrem a jednak ako potencialnu rozlucku s tymito stakes