Poker Stars
Re: Poker Stars
tiez som si vsimol ze im to nejak dlho trvá .. a nechcem nejake hlupe karty keď mozem mat tricko
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
chcel by som si nastavit v lobby aby ma system neupozornoval ked som na "tahu", je tam taka moznost ??
thx for any help
thx for any help
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:chcel by som si nastavit v lobby aby ma system neupozornoval ked som na "tahu", je tam taka moznost ??
thx for any help
Neviem ci je to asi toto
- Za tento príspevok od Renegade poďakovali :
- DevilMayCry
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
jo to by malo byt ono, thx
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
P****Stars aktualizovali vip obchod...napr. pohodove cierne tricko s logom za 600 fpp bodov
- wookie
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/3 krát
.na SCOOP 20 high evente je na FT nejaky cech sukin12 7/7 a zatial ma istych 43k
Naposledy upravil hegides dňa 17 Máj 2011 10:24, celkovo upravené 1 krát.
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:.na SCOOP 20 high evente je na FT nejaky cech sukin12 7/7 a zatial ma istych 43k
.hm tak nic uz, skoncil 7my za tych 43k ked calloval 5bet za 30BB s TT proti AQo a nevytocil..
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
pred par minutami mi "seklo" hernu, mozem sa tam v phoode pohybovat ale ked pridem k nejakemu stolu tak jednoducho hraci nehraju, taktiez v pokladni mi ukazuje ze mam este nejake peniaze v hre pricom uz nehram, skusal som aj restart pocitaca ale nepomohlo.. co s tym moze byt ?
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
maxton napísal:pred par minutami mi "seklo" hernu, mozem sa tam v phoode pohybovat ale ked pridem k nejakemu stolu tak jednoducho hraci nehraju, taktiez v pokladni mi ukazuje ze mam este nejake peniaze v hre pricom uz nehram, skusal som aj restart pocitaca ale nepomohlo.. co s tym moze byt ?
PS má momentálne nejaké technické problémy. Povedali, že to vyriešia za chvíľu. Nie si sám komu to nejde...just wait
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.