prijem z pokru
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: prijem z pokru
preco ty este stale nemas ban?[/quote]
Lebo krali ban nedostavaju, poddany moj.....to by mal vediet aj nevzdelanec ako si ty...
Lebo krali ban nedostavaju, poddany moj.....to by mal vediet aj nevzdelanec ako si ty...
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
crank139 napísal:zdar urcite su tu medza namy aj ty ktory maju staly prijem z pokru len tak zo zaujimavostu kolko priblizne vyberate z opkru penazi cize kolko vam to vynasa a na akych limitoch hrate je to len cisto zo zaujimavosti ake mozu byt zisky s pokruu ...
cau ja som zo zaujimavosti za tento rok cez +$ 15 000 USD ale je to taka yebacka, robota jak kazda ina chcem zmenit povolanie
- goldman2
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
goldman2 napísal:crank139 napísal:zdar urcite su tu medza namy aj ty ktory maju staly prijem z pokru len tak zo zaujimavostu kolko priblizne vyberate z opkru penazi cize kolko vam to vynasa a na akych limitoch hrate je to len cisto zo zaujimavosti ake mozu byt zisky s pokruu ...
cau ja som zo zaujimavosti za tento rok cez +$ 15 000 USD ale je to taka yebacka, robota jak kazda ina chcem zmenit povolanie
Of course you did...
Len tak zo zaujímavosti prosím ťa postni graf, stakes a povedz mi ako sa ti to podarilo na 9-12 stoloch bez HUDu...a budem ťa nekonečne
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
[quote="marjan556"]pekne pekne, tu je moj
Randy Lew?
Randy Lew?
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
lol at 10 idiots in this thread
crank: Keď spriemerujem môj zisk od začiatku roka 2010, tak mi to vyjde niečo medzi minimálnou a priemernou mzdou na Slovensku, čo je, vzhľadom na to, koľko som samotmnému hraniu celkovo obetoval času pre mňa viac, než super. Obzvlášť, keď zoberiem do úvahy, že som sa k tomu prepracoval ako večne chudobný študent doslova z nuly, od freerollov, pričom existuje obrovský potenciál ísť postupne omnoho omnoho vyššie.
crank: Keď spriemerujem môj zisk od začiatku roka 2010, tak mi to vyjde niečo medzi minimálnou a priemernou mzdou na Slovensku, čo je, vzhľadom na to, koľko som samotmnému hraniu celkovo obetoval času pre mňa viac, než super. Obzvlášť, keď zoberiem do úvahy, že som sa k tomu prepracoval ako večne chudobný študent doslova z nuly, od freerollov, pričom existuje obrovský potenciál ísť postupne omnoho omnoho vyššie.
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
- crank139
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
randy lew to nebude, vzhladom nato ze nanonoko je CG playa
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
no asi som relativne dobry, ked moje tohtorocne stats automaticky kazdy berie ako srandu ale ten posledny downswing mi znechutil poker na dobrych par dni
- goldman2
3flash3 napísal:goldman2 napísal:crank139 napísal:zdar urcite su tu medza namy aj ty ktory maju staly prijem z pokru len tak zo zaujimavostu kolko priblizne vyberate z opkru penazi cize kolko vam to vynasa a na akych limitoch hrate je to len cisto zo zaujimavosti ake mozu byt zisky s pokruu ...
Of course you did...
Len tak zo zaujímavosti prosím ťa postni graf, stakes a povedz mi ako sa ti to podarilo na 9-12 stoloch bez HUDu...a budem ťa nekonečne
graf som ti postol. stakes a games som tento rok hral vsetky mozne SNG, prevazne :
HU sng $20-$300
Fifty50 $30-$200
18-man sng $60-$300
1-table sng $60-$500
27,45,180-MTT $5-$50
HUD som si vcera vyskusal, ale pripada mi to ze na turbo SNG mi ho asi nebude treba, skor je HUD podstatny asi pri cash games, to ja nehram.
dakujem.
- goldman2
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.